Arifoğlu Acı Elma Yağı (Adaçayı) 20 ml

169,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arifoğlu Acı Elma Yağı (Adaçayı) 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARİFOĞLU Satıcı Ünvanı: ARİFOĞLU BİYOMEDİKAL KOZMETİK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0079069001400001 Vergi Kimlik Numarası: 0790690014
    Bu ürün ARİFOĞLU tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arifoğlu Acı Elma Yağı (Adaçayı) 20 ml Acı elma (Adaçayı), Salvia officinalis L. (Labiatae) türünün çiçek açma zamanında toplanıp gölgede kurutulmuş yapraklarıdır. Orta Avrupa ve Batı Balkanlarda yabani olarak bulunan, 50-100 cm boylarında, morumsu mavi çiçekli, basit yapraklı, çok yıllık ve çalımsı bir bitkidir.Tanen, %(1-2,5) uçucu yağ ve acı madde içerir. S.Fruticase Miller türünün yapraklı ve çiçekli dallarından su buharı distilasyonu ile elde edilir. Menşei: Türkiye Saklama KoşullarıSerin ve Kuru bir ortamda kapağı kapalı olarak muhafaza ediniz Gıda İşletmecisi / Üretici / İthalatçı / DağıtıcıArifoğlu Biyomedikal Kozmetik Gıda San. ve Tic. A.Ş. - Tüm Hakları Saklıdır. İşletme Kayıt NoTR-34-K-198877 Firmamız: ISO 9001:2015 ISO 22000.2015 ve helal belgesine sahiptir. Türk Gıda Kodeksine uygun olarak üretilmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 16 - 30 ml
Geri Bildirim Ver

Arifoğlu 20 ml Acı Elma Yağı Adaçayı Seçenekleri Trendyol'da!

Arifoğlu 20 ml acı elma adaçayı yağı, esansiyel bir yağdır. Ürün, organik tarım uygulanarak yetiştirilen ve toplanan bitkilerden elde edilir. Yağ, adaçayı bitkisinin yaprak ve tomurcuklarından sağlanır. Arifoğlu acı elma yağı, cilt kremi ve saç bakımı için kullanılabilir. Doğal bir ürün olduğundan kullanım alanları son derece geniştir. Ayrıca yağ, aromaterapi uygulamalarının da bir parçasıdır. Ürün, doğal yollarla üretildiğinden rahatlıkla solunabilir. Arifoğlu 20 ml acı elma yağı, adaçayının temiz ve canlı kokusuna sahiptir. Arifoğlu güvencesiyle üretilen yağ, şifalı bitkiler kategorisine giren adaçayının tüm faydalarını taşır. Birçok alanda kullanılabilen ürünün bazı özellikleri şunlardır:

  • Boyut: 20 ml
  • Bitkisel Uçucu Yağ
  • Renk: Saydam

Arifoğlu 20 ml Acı Elma Yağı Adaçayının Özellikleri Neler?

Arifoğlu 20 ml Acı Elma Yağı Adaçayının Özellikleri Neler?

Arifoğlu 20 ml acı elma adaçayı yağı, her yaştan insanın kullanımına uygun bir üründür. Ürün bebekler ve yetişkinler üzerinde farklı faydalara sahiptir. Adaçayı yağı, bebeklerin en önemli sorunlarından biri olan gaz problemini çözmek için kullanılabilir. Bebeğin her iki ayağına, birer damla acı elma yağından sıkıp ovabilirsiniz. Aynı şekilde karnına da ürünle masaj yaparak gazının çıkmasını sağlayabilirsiniz. Ayrıca Arifoğlu adaçayı yağı metabolizmayı hızlandırmaya yardımcı olabilir. Arifoğlu 20 ml acı elma adaçayı yağı, toksinlerin vücuttan atılması bakımından da önemli katkılar sağlar. Daha sağlıklı boşaltım sistemine sahip olmanızı mümkün kılan acı elma yağını su ile incelterek kullanmanız önemlidir. Söz konusu yağ, soğuk havalarda oluşan bronşit hastalığının tedavisine de yardımcı olabilir. Arifoğlu 20 ml acı elma adaçayı yağı bağışıklığınızı sağlamlaştırdığı için vücudunuzu hastalıklara karşı koruyarak güçlü hissetmenize destek olabilir.

Arifoğlu 20 ml Acı Elma Yağı Adaçayını Kimler Alır?

Arifoğlu 20 ml acı elma yağı herkes tarafından güvenle kullanılabilir. Ebeveynler, gaz sancısı çeken bebekleri için adaçayı yağını tercih edebilir. Ayrıca ürün, yetişkinler üzerinde de sayısız faydaya sahiptir. Yağ, mikrop öldürücü etkisi olduğu için yaraların hızlı iyileşmesine destek sağlayabilir. Acı elma yağı regl düzensizliği ya da şiddetli ağrı yaşayan kadınlar üzerinde son derece etkilidir. Ürünün kullanımı sonucunda kadınlarda hormon dengeleme konusundaki avantajı sayesinde sıklıkla tercih edilir. Regl ağrısını geçirmesi için bir bardak suya birkaç damla adaçayı yağını karıştırdıktan sonra karın bölgenize masaj yaparak uygulayabilirsiniz. Ürünü cilt bakımınızda kullanmak için günlük rutininize dâhil edebilirsiniz. Arifoğlu 20 ml adaçayı yağı, cilt temizliğine yardımcı etkiye sahiptir. Bu sayede cildinizdeki problemleri azaltarak daha parlak bir tene sahip olmanızı sağlar. Bebeklerde, hamilelerde ve kronik hastalığı bulunanlarda kullanım öncesi doktor tavsiyesi alınması önemlidir.

Arifoğlu 20 ml Acı Elma Yağı Adaçayının Kalitesi Nasıl?

Arifoğlu 20 ml acı elma adaçayı yağı faydaları sayesinde son derece kaliteli bir üründür. Ürün, yaşlanma karşıtı etkiye sahip olduğu için cildin kırışmasını engelleyerek teninizin genç kalmasını sağlar. Yağ, son derece etkili olduğu için cildinize ve saçınıza kullanırken ürünü su ile seyreltmeniz gerekir. Arifoğlu 20 ml acı elma adaçayı yağını cilde ve saça uygulamak için yaklaşık olarak bir kahve fincanı suya esansiyel maddeden 1 kere damlatmanız yeterli olur. Su ile karıştırdığınız adaçayı yağını cilde uygulamak için pamuk kullanabilirsiniz. Ürün tamamen bitkisel bir yağ olduğundan doğal içeriklidir. Yağın içerisinde herhangi kimyasal madde yoktur. Bu yüzden son derece kalitelidir. Arifoğlu 20 ml acı elma yağı adaçayı yorumlarına Trendyol'dan bakabilirsiniz. Cilde, saçlara ve bağışıklık sistemine yönelik sayısız faydası bulunan bu ürünü platform üzerinden birkaç işlemle satın alabilirsiniz.