1
Çamaşır Deterjanı kategorisinde
en çok değerlendirilen 1. ürün

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 12 Kg Hızlı Çözünme Toz Çamaşır Deterjanı

440 TL
(5,50 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
900 TL'ye 20 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
455,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
499,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
533,99 TL
750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
655,90 TL560,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 12 Kg Hızlı Çözünme Toz Çamaşır Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: topraksanal Satıcı Ünvanı: REMZİYE SARIGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480335541
    Bu ürün topraksanal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Hızlı çözünme teknolojisine sahip Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel toz çamaşır deterjanı, olağanüstü Ariel temizliği sağlarken renklilerinizin canlılığını korur. Yeni Hızlı çözünme formülü suyla temas ettiğinde çözünür, hızlıca aktifleşir ve hijyen için derinlemesine temizlik sağlar, giysilerinizi tertemiz yapmak için liflere derinlemesine nüfuz eder. Toz kalıntılarını önlemeye yardımcı olan eşsiz kalıntı karşıtı teknolojisine sahiptir. İnatçı lekeleri çıkarır ve renklilerin parlaklığını gözler önüne sermek için giysilerinizi derinlemesine temizler. Ter ve vücut kokusu gibi kötü kokulara neden olan lekeleri bile çıkararak giysilerinizin tertemiz görünmesini ve kokmasını sağlar. Toz kalıntılarını önlemeye yardımcı olan eşsiz kalıntı karşıtı teknolojisine sahiptir. Ariel AquaPudra 30°C’de etkilidir, bu da renklerin solmasını ve kalıntıları önler. Giysilerinizi güvenle tekrar tekrar yıkayın. Ariel Dağ Esintisi Renkliler Özel, sıvı deterjan ve kapsül halinde de mevcuttur. Renkleri korurken hijyen için derinlemesine temizlik Renklilerinizin canlılığını korur Kurumuş lekeleri çıkarmaya yardımcı olur Beyazlarda 30°C’den itibaren mükemmel temizlik

Ürün Özellikleri

  • Form Toz
  • Ağırlık 12 kg ve üzeri
Geri Bildirim Ver

Ariel Toz Çamaşır Deterjanı Aqua Pudra Dağ Esintisi Renklilere Özel 12 kg

Ariel toz çamaşır deterjanı Aqua pudra dağ esintisi renklilere özel 12 kg şeklinde satışa sunularak renkli çamaşırlar için kullanılan özel formüllü bir modeldir. Yüksek seviyede ve kaliteli korumayı sağlayan bu deterjan aynı zamanda lifi çıkarma konusunda da etkili çözümler sunar. Bu gibi özellikleri ile ön plana çıkan Ariel markasına ait bu deterjanı kullanarak çamaşırlarınızda temizleme ve parlatma özelliklerinden bir arada faydalanabilirsiniz. Bu sayede hem temiz hem de ferah çamaşırlara sahip olabilirsiniz. Temiz ve eşsiz kokulu çamaşırlara sahip olabilmek için bu ürünü satın alabilirsiniz. Yüksek disiplin ile temizleme işlemini tüm leke türlerine karşı aynı seviyede uygulayan bu ürün, lekeler arasında ayrım yapmadan temizleme işlemini gerçekleştirir. Siz de bu ürünü satın alabilir, derinlemesine bir temizlik yaparken yumuşatma özelliğinden faydalanabilirsiniz.

  • Renk koruma
  • Özel formül
  • Yüksek etki

Özel Formülüyle Ariel Çamaşır Deterjanı Aqua

Özel Formülüyle Ariel Çamaşır Deterjanı Aqua

Ariel toz çamaşır deterjanı sayesinde renkli çamaşırların ve kıyafetlerin temizlenmesi oldukça kolay şekilde halledilir. Bu deterjanın suyla temas etmesinin ardından hidrojen peroksit molekülleri serbest kalır ve beyazlatıcı etki gösterir. Hızlı çözünme özelliği bulunan bu ürün, giysilerinizde parlaklığı ve hoş kokuyu sizlere sunar. Özellikle gıda ve yiyeceklerden oluşan lekeler ve kirler etkili bir şekilde yok olur. Bu deterjanın sahip olduğu moleküller sayesinde parlak renkli çamaşırlarda dahi etkili sonuç elde edilir. Oksitlenme özelliğine sahip organik lekeler, bu deterjanın sahip olduğu formül sayesinde oldukça iyi sonuçlar elde edilerek yok edilir. Çamaşırınız için uygun yıkama formatını seçtikten sonra bu deterjanı kullanarak ilk yıkamada bile olağanüstü bir şekilde lekelerden kurtulabilirsiniz. Hem renklileri büyük bir titizlikle koruyan hem de zorlu lekelerden sizi kurtaran bu deterjan sayesinde başarılı sonuçlar elde edebilirsiniz.

Lekeler Üzerinde Etkili Ariel Toz Deterjanı Aqua

Lekeler Üzerinde Etkili Ariel Toz Deterjanı Aqua

Ariel tarafından özel olarak formülize edilen toz çamaşır deterjanı birbirinden farklı avantaja sahip olduğundan yıkama işlemlerinde büyük faydalar sağlar. Bu deterjan ile yıkama işlemi gerçekleştirilmeden önce yıkayacağınız çamaşır ve kıyafetlerin ağırlığına göre kullanım miktarını belirleyebilirsiniz. Bu konu hakkında uygun dozu ayarlamak için Ariel toz çamaşır deterjanı aqua pudra dağ esintisi renklilere özel 12 kg yorumları kısmını inceleyebilirsiniz. Bu ürünü önceden kullanan kişilerin yaptığı değerlendirmeler, başarılı yıkama sonuçları almanıza katkı sağlar. Güçlü leke çıkarma teknolojisine sahip olan bu deterjan, çamaşırlarınıza olan etkisini ilk yıkamadan itibaren gösterir. Uzun süre kumaş üzerinde kalan zorlu lekeler bu deterjan sayesinde zahmetsiz bir şekilde çıkarılır. Ariel toz çamaşır deterjanı aqua pudra dağ esintisi renklilere özel 12 kg kullananlar bu nedenle her zaman üründen memnun kalır.

Aqua Pudra Dağ Esintisi Renklilere Özel 12 kg Fiyatı

Aqua Pudra Dağ Esintisi Renklilere Özel 12 kg Fiyatı

Çamaşır deterjanlarının yüksek etkiye sahip olması, ihtiyaçların karşılanmasına yardımcı olur. Böylece fiyat ve kullanım seçenekleri arasında bir denge yaratır. Az miktarda kullanımla bile başarılı sonuçlar elde etmenizi sağlayan bu deterjan, çamaşırlar üzerinde kalıntı bırakmaz. Böyle olunca Ariel toz çamaşır deterjanı Aqua pudra dağ esintisi renklilere özel 12 kg fiyatı da size uygun bir şekilde sunulur. Hem zorlu lekelerden kurtulmak hem de kıyafetlerinizin kalitesini korumak için bu ürünü, gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz. Çamaşırlarda güçlü temizliğin etkisini görmenin yanı sıra ferah bir koku deneyimi sunar. Trendyol sayesinde güvenli ve kaliteli bir alışveriş ile bu ürüne sahip olabilirsiniz. Hızlı sipariş ile anında Ariel toz çamaşır deterjanı Aqua pudra dağ esintisi renklilere özel 12 kg satın alarak, etkili bir kullanım avantajına sahip olabilirsiniz.