Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 5 Kg Aquapudra Toz Çamaşır Deterjanı

208,98 TL
(6,33 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
210,54 TL207 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
274,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
413,40 TL

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 5 Kg Aquapudra Toz Çamaşır Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: topraksanal Satıcı Ünvanı: REMZİYE SARIGÜL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Malatya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7480335541
    Bu ürün topraksanal tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 4,5 - 6 kg
  • Form Toz
  • Yıkama Sayısı 31 - 45 Yıkama
Geri Bildirim Ver

Ariel Dağ Esintisi Renkliler 5 kg Toz Çamaşır Deterjanı

Çamaşırlarınızın her daim temiz kalmasını sağlamak için üretilen Ariel dağ esintisi renkliler için 5 kg toz çamaşır deterjanı, giysilerinizin temizliğini sağlarken solmalarını engeller. Bu sayede uzun süreli kullanım imkânı sağlar. Liflere derinlemesine nüfuz eden Ariel 5 kg toz çamaşır deterjanı, ter ve vücut kokusuna neden olabilecek lekeleri bile çıkarır. Böylece kullanıcıların olabildiğince temiz ve güzel kokan çamaşırlara sahip olmalarını sağlar. Ürün, 30 °C’de etkisini gösterir. Giysilerinizin renklerinin solmasının ve üzerinde leke kalıntılarının kalmasının önüne geçer. Verimli bir temizlik deneyimi yaşamanızı sağlayacak olan Ariel 5 kg toz çamaşır deterjanı, uzun süre boyunca kullanılabilir.

  • Ürün, renkli ve beyaz çamaşırlar için uygundur.
  • AquaPudra teknolojisi sayesinde suya dokunduğu anda çözünür.
  • Zorlu lekelere karşı üstün bir temizlik sağlar.

Ariel Dağ Esintisi Toz Deterjan Her Kumaş İçin Uygun mu?

Ariel Dağ Esintisi Toz Deterjan Her Kumaş İçin Uygun mu?

Üstün temizliği mümkün kılan Ariel dağ esintisi AquaPudra 5 kg toz çamaşır deterjanı hem renkli hem de beyaz çamaşırlarda kullanılabilecek bir şekilde dizayn edilmiştir. Dikkat edilmesi gereken tek nokta, renkli ve beyaz çamaşırların bir arada yıkanmamasıdır. Ariel 5 kg toz çamaşır deterjanı, renkli giysilerin solmasını engelleyecek bir formüle sahiptir. Renkliler ile birlikte yıkandığı durumlarda beyaz çamaşırlarda grileşme görülebilir. 30 °C’de etki gösteren ürün, beyaz çamaşırların yıkanması sırasında da verimli bir temizlik sağlar. Ariel 5 kg toz çamaşır deterjanı, tavsiye edilen biçimde kullanıldığı takdirde tüm giysilerin temizliği için tercih edilebilir. Değerli giysilerinizin kumaşlarına zarar vermeyecek bir içeriği sahip olan ürün, gönül rahatlığı ile kullanılabilir.

Ariel Dağ Esintisi Toz Deterjan Nasıl Kullanılır?

Ariel Dağ Esintisi Toz Deterjan Nasıl Kullanılır?

Çamaşırlarınızı olabildiğince iyi bir şekilde temizleyerek ferah bir kokuya sahip olmalarını sağlayan Ariel 5 kg toz çamaşır deterjanının kullanımı oldukça kolaydır. Öncelikli olarak dikkat edilmesi gereken nokta, yıkanacak çamaşırların renkli ve beyaz olarak iki gruba ayrılmasıdır. Böylece solma ve grileşme gibi istenmeyen problemlerin önüne geçilebilir. Yıkama esnasında çamaşırların rahat hareket edebilmesini sağlamak adına makine içerisinde yeterli boşluğun bırakıldığından emin olmanız gerekir. Yerleştirme aşaması sona erdikten sonra sıra deterjanı makineye eklemeye gelir. Renklileri yıkadığınızda Ariel parlak renkler, beyazları yıkadığınızda ise Ariel dağ esintisi ürününü kullanmanız önerilir. Çamaşır makinenizin uygun yıkama programını seçtikten sonra temizleme işlemini başlatabilirsiniz. Çamaşır makinenize herhangi bir zarar vermeyecek olan ürün, yüksek standartlar gözetilerek geliştirilmiştir.

Ariel Dağ Esintisi Toz Deterjan Beyazlar İçin de Uygun mu?

Ariel Dağ Esintisi Toz Deterjan Beyazlar İçin de Uygun mu?

Ariel 5 kg toz çamaşır deterjanı, beyazlar da dahil olmak üzere her renk çamaşır üzerinde gönül rahatlığı ile kullanılabilir. Dikkat edilmesi gereken tek nokta, renkli ve beyaz çamaşırların aynı anda yıkanmamasıdır. Böylece Ariel’in sağladığı temizlikten kolayca faydalanılırken çamaşırlarınızın solmasının da önüne geçmiş olursunuz. Üstün temizlik sağlayan ürün, inatçı lekelerin temizlenmesini sağlar ve toz kalıntılarını önler. Alanında uzman ve nitelikli insanlar tarafından geliştirilen çamaşır deterjanı, suyla temas ettiği anda çözünür ve tek seferde derinlemesine temizlik sağlar. Bu sayede birden fazla kez yıkama yapmanıza gerek kalmadan temiz giysilerinin keyfini sürebilir, su tasarrufu yapabilirsiniz. Çamaşır deterjanı giysilerinizin ilk günkü formunun korunmasına yardımcı olur. Ürün, Trendyol’da uygun fiyatlarla satışa sunulmuştur. Dilerseniz siz de Ariel dağ esintisi AquaPudra 5 kg toz çamaşır deterjanı yorumlarını inceleyerek giysilerinizi etkili bir biçimde temizleyecek olan bu ürünü hızlı ve kolay bir biçimde satın alabilirsiniz.