Ariel Sıvı Çamaşır Deterjanı Mor Çiçekler 24 Yıkama  x 4 Ade

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Sıvı Çamaşır Deterjanı Mor Çiçekler 24 Yıkama  x 4 Ade

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • #özelürün Ariel Sıvı Deterjan Benzersiz sıvı formülü ile Ariel Sıvı Deterjan çamaşırlarınızda tek yıkamada olağanüstü leke çıkarma, parlaklık ve tazelik sağlar. Renkli giysilerinize ekstra bakım sağlamak ve solmaya karşı korumak istiyorsanız özel olarak renkleri parlak ve canlı tutmak üzere tasarlanmış olan Ariel Renk ve Tarz Sıvı Deterjanı tercih edin. Size sadece kusursuz temizlik sağlamakla kalmayacak, giysilerinizin ekstra ferah kokmasını da sağlayacak olan Febreze Dokunuşlu Ariel Sıvı Deterjanı da deneyin. Tek yıkamada olağanüstü sonuçlar sağlar Hem beyaz hem renkli çamaşırların parlaklığını artırır Kumaş liflerinin derinlerine nüfuz ederek inatçı, yağlı lekeleri giderir Sıvı formülü ile etkili temizlik ve bakım sağlar. ÜRÜNÜNÜZ KAPAKSIZ GÖNDERİLECEKTİR. Çevre kirliliğini azaltmak ve plastik kullanımını düşürmek amacıyla sıvı deterjanlardan yeşil kapakları kaldırdık. Evinizde sıvı deterjan ölçü kabı bulunmuyorsa, Kadınlarbilir internet sitesi üzerinden talep edebilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Form Sıvı
Geri Bildirim Ver