Ariel Matik Professional 10 kg

498 TL
(7,43 TL / yıkama)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
350 TL'ye 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
549,90 TL
2. Ürüne %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %3 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Matik Professional 10 kg

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ariel matik professional 10 kg
Geri Bildirim Ver

Ariel Matik Professional 10 kg

Çamaşırların yıkanırken tüm leke ve kirlerden arınması önemlidir. Ancak sadece temizlenmesi değil; eğer renkliyse rengini kaybetmemesi, beyaz ise sararması gerekir. Ariel Matik professional 10 kg ile tüm bu beklentileri karşılamak mümkün hale gelir. Yüksek performanslı temizleme gücü sayesinde giysilerinizi ilk günkü gibi kullanabilirsiniz. Zor lekeleri bile kolayca temizler. Dışarıdan gelen tozu, kiri tamamen yok ederek kıyafetleri tertemiz hale getirir. Parlak renkler için özel olarak bu çamaşır deterjanı renkli çamaşırlarınızın rengini korur. Herhangi bir solma ile karşılaşmazsınız. Beyaz çamaşırlarda da rahatça kullanabileceğiniz bu ürün toplamda 67 yıkamalıktır. 10 kg paket halinde üretilen toz çamaşır deterjanı uzun süre bitmeden temizliğinizde yardımcı olur. Renkli giysilerin aynı tonda ve canlı kalmasını sağlayan müşterilere katılmak için bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • 10 kg paket
  • 67 yıkamalık
  • Parlak renklere özel

Canlı Renklere Özel Ariel Matik 10 kg

Canlı Renklere Özel Ariel Matik 10 kg

Parlak ve canlı renklere sahip kıyafetlerin yıkandıkça solması ve yıpranması sıkça gerçekleşen temizlik problemlerinden birisidir. Zaman içinde giysiler her yıkamada rengini kaybederek ilk günkü parlak tonunu yitirir ve kullanılmaz hale gelir. Ariel Matik 10 kg ile kıyafetleriniz mağazadan yeni alınmış görüntüsünü korumaya devam eder. İlk yıkamadan itibaren giysilerinizin renklerinin solmasını önler ve canlı tutar. Bu sayede kıyafetlerinizi uzun ömürlü ve sağlam şekilde kullanmaya devam edebilirsiniz. Beyaz ve açık renkli kıyafetlerin zamanla sararması da çokça rastlanan sıkıntılardandır. Bu çamaşır deterjanını beyaz ve açık renkli kıyafetlerinizde de rahatça kullanabilirsiniz. Giysilerin sararmasını önler ve kullanım ömürlerini uzatır. 30 derece sıcaklıkta bile giysileriniz temiz ve ferah bir hale gelir. Elbiselerin temiz ve rengi solmadan yıkanmasına yardımcı olan bu ürünü satın alabilirsiniz.

Avantajlı Fiyatlara Sahip Ariel Matik 10 Kilo

Avantajlı Fiyatlara Sahip Ariel Matik 10 Kilo

Çamaşır deterjanları evlerde sıkça kullanılan temizlik malzemelerinden bir tanesidir. Özellikle çocuklu ailelerde devamlı çamaşırların kirlenmesi ve düzenli olarak yıkama işleminin gerçekleşmesi normaldir. Ariel Matik 10 kilo kirleri derinlemesine temizler. Kir, toz ve lekelerin giysilere tutunmasını önler. Devamlı kirlenen çocuk kıyafetlerini bile tertemiz yaparak canlılığının korunmasına yardımcı olur. İstediğiniz herhangi bir sıcaklıkta da aynı yüksek performans ile giysilerinizde ultra yüksek temizliği sunar. 10 kilogramlık paket olarak üretilen Ariel Matik professional 10 kg fiyat açısından da size avantaj sağlar. Temizlik sırasında rahatça kullanabileceğiniz bir üründür. Toz olarak üretilip zamanla topaklanma gibi bir problemi yoktur. Giysilerin yıkanması esnasında herhangi bir kalıntı bırakmaz ve kirleri yok eder. Kıyafetlerin her daim canlı ve temiz görünmesine yardımcı olan bu temizlik ürününü tercih edebilirsiniz.

Tertemiz ve Hijyenik Çamaşırlara Yardımcı Ariel Matik

Tertemiz ve Hijyenik Çamaşırlara Yardımcı Ariel Matik

Evlerde çokça çalışan cihazlardan biri de çamaşır makinesidir. Bu da çokça çamaşır deterjanı kullanılması anlamına gelir. Her evde en az bir kişi yaşasa bile haftalık olarak çamaşır yıkanır ve düzenli olarak çamaşır deterjanı kullanılır. Ariel marka bu ürün toplamda 67 yıkamalık kadar çamaşır deterjanı barındırır. Böylece temizlik malzemesinin hemen biteceğinden endişe duymadan rahatça çamaşır yıkayabilirsiniz. Ariel Matik professional 10 kg yorumları bu çamaşır deterjanını ilk kez tercih edecek müşterilere fikir verecek şekildedir. Bu ürünün profesyonel serisinin bir parçası olan Ariel Matik çamaşır deterjanı otel, restoran gibi hijyenin ultra önemli olduğu ve tek bir lekenin bile çamaşırlardan yok olmasının önem arz ettiği yerlerde de kullanılır. Zorlu yemek lekelerini bile giysilerden siler atar. 5 yıldızlı yüksek temizlik performansı sunan bu ürüne Trendyol’dan sahip olabilirsiniz.