Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 Kg Aquapudra Toz Çamaşır Deterjanı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2 Adet ve Üzeri %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,75 TL
750 TL'ye 75 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
394,90 TL348,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 Kg Aquapudra Toz Çamaşır Deterjanı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FlowersTR Satıcı Ünvanı: MERT ORHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Gaziantep Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6460393544
    Bu ürün FlowersTR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 Kg Aquapudra Toz Çamaşır Deterjanı

Ürün Özellikleri

  • Ağırlık 6 - 9 kg
  • Form Toz
Geri Bildirim Ver

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 kg Aquapudra Toz Çamaşır Deterjanı

Temizlik hayatın vazgeçilmez bir parçasıdır. Kişisel temizlik kadar giysilerin de temiz olması son derece önemlidir. Giysilerin iyi yıkanması ile bu temizlik sağlanır. Ariel dağ esintisi renklilere özel 6 kg AquaPudra, kıyafetlerinize ihtiyacı olan temizliği sunar. Ürün, sahip olduğu aqua pudra özelliği sayesinde hızlı bir şekilde suda çözünür ve giysilerinizi derinlemesine temizler. Kıyafetlerinize maksimum temizlik sağlamak için liflere temas eder. Ter ve vücut kokusu gibi kötü kokulara neden olan lekeleri dahi çıkarır. Mis gibi dağ esintisi kokusunu sunar. Kalıntı teknolojisi sayesinde kıyafetlerinizde toz kalıntısı olmasından endişelenmenize gerek kalmaz. Ariel dağ esintisi renklilere özel 6 kg AquaPudra toz çamaşır deterjanı sayesinde giysileriniz ilk günkü renklerini korur. Derinlemesine temizlik için bu ürüne göz atabilirsiniz.

  • Derinlemesine temizlik
  • Dağ esintisi ile hoş koku
  • Renk koruma

Eşsiz Kokusu ile Ariel Dağ Esintisi 6 kg AquaPudra

Eşsiz Kokusu ile Ariel Dağ Esintisi 6 kg AquaPudra

Ariel dağ esintisi AquaPudra yalnızca sunduğu üstün temizlik ile değil, ferah dağ esintisi kokusu ile de favoriniz olacak bir üründür. Kıyafetlerin rengini soldurmayan formülü ile beğeni toplar. Giysilerinizin rengini korurken üstün hijyen sağlar. Güzel kokusu ile dikkat çeker. Kurumuş lekeleri bile çıkarmaya yardımcı olur. Renklilerinizi canlı ve parlak tutar. Çıkarmakta zorlandığınız inatçı lekeleri çıkarır. Su ile temas ettiği anda çözünür ve giysilerinizde kalıntı bırakmaz. Zorlu lekeleri bile kıyafetlerinizden çıkarır ve mükemmel temizlik sunar. Derinlemesine işlemesi sayesinde kıyafetlerinizin liflerine kadar temas eder ve lekeleri çözündürür. 6 kg olan ürünü, 40 yıkamaya kadar rahatlıkla kullanabilirsiniz. 30 derecede etkili performans sağlar. Böylelikle renklilerinizin solmasını ve kalıntıları önler. Giysilerinizin temizlenmesi ile uğraşmaktan sıkıldıysanız ve lekelerden kurtulmanın kesin çözümünü arıyorsanız bu deterjanı tercih edebilirsiniz.

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 kg AquaPudra Kullanımı

Ariel Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 Kg AquaPudra Kullanımı

Ariel dağ esintisi 6 kg renkliler, makinenizin gözüne yerleştirilerek kullanılır. Yalnızca 30 derecede olan yıkamalarda kullanılması önerilir. Böylece giysilerinizin renklerini korur ve deterjan kalıntıları kalmaz. Ayrıca enerji tasarrufu sağlarsınız. Çamaşırlarınızı yıkarken makinede hareket edebilmeleri için yeterli alanı bırakmanız önerilir. Bu sayede ürün, verimli bir performans sergiler. Son derece pratik kullanıma sahip bir üründür. Kolay bir şekilde koyacağınız miktarı ayarlayabilirsiniz. Kırk yıkamaya kadar kullanabilirsiniz. Zorlu lekeleri bile kolayca çıkaran bu ürün, giysilerinizi temizler ve parlatır. Kullananlar tarafından oldukça beğenilen bir deterjandır. Çamaşırlarınızı uygun programda yıkarak bu üründen yüksek verim alabilirsiniz. Capcanlı ve tertemiz olan çamaşırlarınız, ayrıca dağ esintisinin taze kokusu ile dolabınızda yerini alır. Siz de çamaşırlarınızın canlı ve temiz olmasını, ayrıca güzel kokmasını istiyorsanız bu deterjana göz atabilirsiniz.

Avantajlı Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 kg AquaPudra Fiyatı

Avantajlı Dağ Esintisi Renklilere Özel 6 Kg AquaPudra Fiyatı

Pratik bir şekilde kullanabileceğiniz bu toz çamaşır deterjanı, renkliler için özel üretilir. Aqua pudra teknolojisi sayesinde üstün temizlik sağlar. Kıyafetlerinizin liflerine ulaşarak derinlemesine temizler. Kıyafetlerinizi gönül rahatlığı ile defalarca yıkayabilirsiniz. Her seferinde ilk günkü renginde olur. Su ile temasında hızlıca çözülerek kalıntı bırakmaz. Deterjanın özelliğini gösterebilmesi için 30 derecede yıkama yapmanız tavsiye edilir. Çamaşırlarınızın rengi böylece uzun süre korunur. Kurumuş zor lekelerden bile kolayca kurtulabilirsiniz. Dağ esintisi kokusu ile beğeni toplayan bir üründür. Çamaşırlarınızı tertemiz yaptığı gibi tertemiz bir koku da sunar. Ariel dağ esintisi renklilere özel 6 kg AquaPudra toz çamaşır deterjanı fiyatı, ürünün kalitesi ve sunduğu özellikler göz önünde bulundurularak belirlenir. Dilerseniz ürünü daha önce satın alan kullanıcıların Ariel dağ esintisi renklilere özel 6 kg AquaPudra toz çamaşır deterjanı yorumlarını okuyarak ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz. Bu ürüne Trendyol’dan göz atabilir ve uygun fiyat avantajları ile değerlendirerek aqua pudra deterjanı satın alabilirsiniz.