ARI Mama 12 Vitaminli 6 Mineralli 500 gr Sütlü Pirinç Unu

104,77 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (15)
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kurumsal Fatura
98,90 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
114,90 TL
Kurumsal Fatura
102,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

ARI Mama 12 Vitaminli 6 Mineralli 500 gr Sütlü Pirinç Unu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: kozmopol Satıcı Ünvanı: KOZMOPOL KOZMETİK SAĞLIK GIDA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0582093273700001 Vergi Kimlik Numarası: 5820932737
    Bu ürün kozmopol tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arı Mama 12 Vitaminli 6 Mineralli 500 gr Sütlü Pirinç Unu ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 14/03/2025 4.aydan itibaren kullanılır. Su ile pişirilerek hazırlanır. Ek besinlere başlangıç için uygun içeriğe sahiptir. Pirinç, sindirimi kolay ve tadı anne sütüne yakın olduğundan, bebek beslenmesinde öncelikli tercih edilen gıdadır . Süt protein bileşenleri içerir. Zengin vitamin ve mineral desteği ile bebeğinizin alıştığı lezzettedir. Çeşitler : Arı Sütlü 'nün 200 gr, 250 gr ve ekonomik boy olan 500 gr'lık 3 ürün boyu bulunmaktadır. ARI GIDA SANAYİ A.Ş

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

ARI 12 Vitaminli 6 Mineralli Sütlü Pirinç Unu 500 g Mama

Bebeklere verdiğiniz mamaların çeşidi büyük önem taşır. Arı Mama 12 vitaminli sütlü pirinç unu kalitesiyle öne çıkan besinlerdendir. Söz edilen ürün, zengin içeriği sayesinde ebeveynlerden tam puan almayı başarır. Besin birkaç aylık minikler için idealdir. Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu, laktoz ve yağsız süt tozu içerir. Besin, bahsi geçen hassas maddeler nedeniyle paketi açıldıktan kısa bir süre sonra tüketilmelidir. Ambalajı sağlam kalan Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu, son kullanma tarihine kadar tazeliğini korumayı başarır. Tüm bunlara ek olarak besin helal sertifikasına sahiptir. Bebeklere ve çocuklara özel imal edilen ürünün genel özelliklerinden bazıları şunlardır:

  • Süt içerir.
  • Miktar: 2x 250 g, 500 gram
  • Ekonomik Boy

Arı Mama Sütlü Pirinç Ununun Özellikleri Nelerdir?

Arı Mama Sütlü Pirinç Ununun Özellikleri Nelerdir?

Arı 12 vitaminli 6 mineralli sütlü pirinç unu pek çok özelliğe sahiptir. Ürünün ayırt edici yanlarından biri zengin içeriğidir. Mamada; A, D, E, C, B1, B2, B6 ve B12 vitaminleri mevcuttur. Ayrıca bol miktarda protein, kalsiyum, fosfor, magnezyum, demir ve çinko da besinde bulunur. Ürün son derece besleyici olması sayesinde ebeveynler tarafından beğenilir. Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu, 4 aydan büyük bebekler tarafından tüketilebilir. Dilerseniz ürünü 1-2 yaşlarındaki çocuklarınız için de kullanabilirsiniz. Besinin içeriği ek besinlere başlangıç için uygun içeriğe sahip olacak şekilde hazırlanmıştır.

Arı Mama 12 Vitaminli Sütlü Pirinç Unu Nasıl Kullanılır?

Arı Mama 12 Vitaminli 6 Mineralli Sütlü Pirinç Unu Nasıl Kullanılır?

Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli sütlü pirinç unu son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Ürünün içerisinde laktoz mevcuttur. Belirtilen maddeye intolerans olması durumunda besini doktor tavsiyesine göre kullanmalısınız. Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu, bebeğinize günlük olarak verilebilir. Besini hazırlamak için porsiyon başına 2.5 tepeleme çay kaşığı yeterlidir. Bu miktar yaklaşık 50 grama tekabül eder. Mamayı 250 ml suya karıştırabilirsiniz. Bahsi geçen ürün öğütülmüş şeker içerir. Bu sayede fazladan tatlandırıcı kullanımına gerek olmaz. Mamayı ocakta orta ateşte kaynayıncaya kadar karıştırarak pişirmelisiniz. Sonrasında besini kâseye aktarabilirsiniz. Bebeğinize vermeden önce mamanın soğumasından emin olmalısınız.

Arı Mama 500 gr Sütlü Pirinç Unu Kaliteli midir?

Arı Mama 6 mineralli sütlü pirinç unu oldukça kalitelidir. Ürün Türkiye’de üretilmiştir. Besin birinci sınıf materyaller kullanılarak imal edilir. Ayrıca Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu, hijyenik ortamlarda ve kalite standartlarına uygun şekilde üretilmiştir. Söz edilen besin insan sağlığına zararlı maddeler içermez. Ürün, ambalajın üzerinde yer alan son kullanma tarihine kadar tazeliğini muhafaza eder. Vitaminli sütlü pirinç ununun, paketi açıldıktan sonraki 15 gün içerisinde tüketilmesi tavsiye edilir. Besin kullanılmadığı zaman kuru, serin ve güneş görmeyen bir alanda saklanmalıdır. Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu, paketi hava almayacak şekilde kapatılmalı. Kutu içerisinde 2 adet 250 gram miktarında ürün mevcuttur. Dilerseniz Arı Mama 12 vitaminli 6 mineralli 500 g sütlü pirinç unu yorum ve puanlarına göz atabilirsiniz. Böylece besinden daha önce yararlanan ebeveynlerin tecrübelerini okumanız mümkün olur. Siz de ürünü Trendyol üzeriden zahmetsizce satın alabilir, sütlü pirinç ununu bebeğiniz için tercih edebilirsiniz.