Arı Yayıncılık 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri

290 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hepsikitap Satıcı Ünvanı: BAŞARIRLAR YAYIN DAĞITIM ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0146087294800001 Vergi Kimlik Numarası: 1460872948
    Bu ürün Hepsikitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arı yayınları 8. Sınıf türkçemino akıllı türkçe defteri Arı yayınları 8. Sınıf türkçemino akıllı türkçe defteri Yeni müfredata uygun

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2022
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Arı Yayıncılık 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri

Öğrenim hayatı içerisinde her geçen zaman farklı yenilikler, düzenlemeler ve değişiklikler içerir. Bu sebeple öğretmenlerin anlatım şekli başta olmak üzere kullanılan kaynakların ve öğrencilerin çalışma tarzının bu değişikliklere göre yenilenmesi gerekir. Arı Yayıncılık, yenilikçi bir anlayışla yayınlarını her yıl geliştirip yenileyerek öğrencileri etkili bir şekilde sınava ve hayata hazırlar. Arı Yayıncılık 8. sınıf Türkçemino akıllı Türkçe defteri ile değişen eğitim koşullarındaki kaynak eksikliğini gidermeyi hedefleyerek etkili bir öğrenim imkanı sunar. Tamamen yenilenen içeriğiyle 8. sınıf Arı Yayınları Türkçe akıllı defter, öğrenmeyi kolaylaştıran içeriğe sahiptir. Konu anlatımlarıyla öğrencilerin eksik yönlerinin üzerinden geçmesini ve konuyu kolay bir şekilde tekrar etmesini sağlar. Yeni müfredata uygun içeriğiyle öğrencilere destek olur.

  • Uygulama ve etkinlik soruları
  • Beceri üzerine kurulu içerik
  • Akıllı tahtaya uyumlu yapı

Yenilenen 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri Faydası

Yenilenen 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri Faydası

Kullanılan kaynak kitaplar okulda eksik kalan ve pekişmeyi bekleyen noktalar konusunda destek verirken aynı zamanda sınavlara hazırlanmalıdır. Arı Türkçe akıllı defter 8. sınıf konu anlatım içeriğiyle beraber etkinlik ve uygulama soruları ile konunun anlaşılıp pekişmesine yardımcı olur. Beceri temelli yeni nesil sorular ve düşündüren sorular ile ÖSYM formatına uygun tarzda içeriği ile etkili öğrenme imkanı sunarken sınava hazırlar. Akıllı tahtaya uyumlu olması ile öğretmenlerin de ders esnasında kolaylıkla kullanmalarına imkan tanıyarak güncel bir anlatım tarzı benimsemesine yardımcı olur. Arı Yayıncılık 8. sınıf Türkçemino Türkçe defteri dikkat çeken iç tasarımı ile öğrencilere Türkçeyi sevdirir. Türkçe, yalnızca okul başarısını etkileyen bir ders değil yaşam boyunca bilinmesi gereken ve birçok sosyal kazanım sağlaması bakımından son derece önemlidir.

Etkili 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri Kullananlar

Etkili 8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri Kullananlar

8. sınıf ortaöğretime geçişte son derece kritik bir öneme sahip olması sebebiyle özen gösterilmesi gereken bir dönemdir. Sınavlar okul hayatı boyunca görülen derslerden alınan verimi sınarken aynı zamanda bir sonraki dönem için yetkinliği ölçer. Arı Yayıncılık 8. sınıf Türkçemino akıllı Türkçe defteri kullananlar akıllı tahtaya uyumlu içeriği ve konu anlatım bölümleri ile okul başarısını artırırken farklı tarzlardaki güncel soru tipleri ile sınava hazırlanma imkanı bulabilirler. Ülke genelinde ortak bir müfredat uygulandığı için başka kişilerin kitap hakkındaki deneyimlerini takip etmek faydalı bilgiler sunar. Arı Yayıncılık 8. sınıf Türkçemino akıllı Türkçe defteri yorumları akıllı defter içeriğinden son derece memnun kalındığını gösterir. Mustafa Aygün tarafından titizlikle hazırlanan bu güvenilir kaynak, öğrenciler tarafından beğenilir. Kaliteli içeriğinden, farklı soru tarzlarından ve sorunsuz baskıdan memnun kalırlar.

8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri Fiyatı ve Avantajı

8. Sınıf Türkçemino Akıllı Türkçe Defteri Fiyatı ve Avantajı

Kaynak kitap seçiminde yayınevi kalitesi önemli bir kriterdir. Arı Yayıncılık, gelişimci ruhu ile öğrenci ve öğretmenler için kendisini sürekli yenileyerek üst düzey verimliliği hedefler. Bunu yaparken ulaşılabilir olmayı gözden kaçırmayarak fiyat belirlemesi yapar. Arı Yayıncılık 8. sınıf Türkçemino akıllı Türkçe defteri fiyatı uygun olması ile başarıyı herkes için ulaşılabilir kılar. İçeriğinin kalitesi kadar kullanılan materyallerin kalitesine önem vererek, azor boya ve kanserojen madde içermeyen spiraller kullanarak sağlığınızı korur. Her yerden erişim sağlamayı kolaylaştırmak için Windows, iOS, Android ve PARDUS işletim sistemlerini kullanan tüm cihazlardan ulaşılabilecek uygulamalar tasarlar. Tamamı video çözümlü içeriklere ulaşmayı kolaylaştırarak öğrenmenin önündeki engelleri kaldırmayı amaçlar. Siz de Trendyol’dan uygun fiyatlarla kaliteli Arı Yayıncılık 8. sınıf Türkçemino akıllı Türkçe defteri satın alarak okul ve sınav başarınızı garantileyebilirsiniz.