Arı Yayıncılık 1. Sınıflar Için Kuruyemiş Kardeşler Ile Okuma Anlama Seti Hikaye

157,28 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (20)
281 TL'ye 72 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
270 TL250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arı Yayıncılık 1. Sınıflar Için Kuruyemiş Kardeşler Ile Okuma Anlama Seti Hikaye

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE Satıcı Ünvanı: ÖZGÜR ALAKENT KİTAP KIRTASİYE EĞİTİM SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Uşak Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0693051372300001 Vergi Kimlik Numarası: 6930513723
    Bu ürün ALAKENT KİTAP & KIRTASİYE tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Okul kitapları ile derslere hazırlık zamanı. En uygun 1. Sınıflar Için Kuruyemiş Kardeşler Ile Okuma Anlama Seti Hikayekitabı ve bir çoğu Okul Kitaplarında!

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Feridun Depe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Sayfa Sayısı 301-350
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Kuruyemiş Kardeşler Okuma Anlama Seti - Arı Yayıncılık

Okumak her bireyin zorunlu ihtiyaçlarından biridir. Özellikle çocuklar için yürümeyi öğrendikten sonra başarmaları gereken ikinci ve önemli bir aşama gibidir. Çocuklarınız okumayı sevdiği takdirde eğitim hayatlarında da başarılı sonuçlar elde edebilir. Düzenli okumak çocuklarınızın mesleki başarılar edinmelerini sağlar ve akademik anlamda onların kendilerini geliştirmelerine yardımcı olur. Arı Yayıncılık 1. sınıflar için Kuruyemiş Kardeşler ile Okuma Anlama seti, bu alışkanlığı çocuklarınıza kazandırabilecek harika bir kitap setidir. Okumaya yeni başlayan çocuklarınız için bu eylemi eğlenceli hale getirecek yetkin bir materyaldir. Arı Yayıncılık 1. sınıf Kuruyemiş Kardeşler ile Okuma Anlama, içeriğindeki faydalı okuma pasajları ve alıştırmaları ile çocuklarınıza kitap okumayı sevdirir ve bunu eğlenceli etkinliklerle hayatını olumlu yönde destekler.

  • Akıllı tahta ile uyumlu yapı
  • Canlı resimlerle destekli eğitici hikayeler
  • Anlamaya yardımcı konu testleri

Eğlenceli Olduğu Kadar Eğitici Olan Bir Kitap Seti

Eğlenceli Olduğu Kadar Eğitici Olan Bir Kitap Seti

Okumaya yeni başlayan çocuklar, bazen eğlenceli materyallerle ilgilenmek ister. Bu yüzden bazı resimsiz ve tekdüze metinlerle dolu kitaplar, içeriği ne kadar kaliteli olursa olsun onların ilgisini yeterince çekmez. Arı Yayıncılık Kuruyemiş Kardeşler ile Okuma Anlama, çocukların ilgisini çekebilecek canlı resimlerle destekli eğitici hikayeler içerir. Bu hikayelerin başında ve sonunda eğlenceli, eğitici etkinlikler bulunur. Bu etkinlikler genellikle dil bilgisi tarzındadır ve çocuklarınızın bu alanda kendilerini geliştirmelerine katkıda bulunur. Böylece çocuğunuz, Arı Yayınları Kuruyemiş Kardeşler ile hem eğlenir hem de faydalı bilgiler edinir. Çocuğunuz okumaya henüz başladıysa Arı Yayıncılık Kuruyemiş Kardeşler ile bilgilerini geliştirebilir ve okuma alışkanlığını pekiştirebilir. Siz de ona eşlik ederek hem eğlenmesine hem de öğrenmesine katkıda bulunabilirsiniz. Arı Yayıncılık Kuruyemiş Kardeşler seti ile çocuğunuzun kitap yönergelerine tamamen uymasını sağlayabilirsiniz.

Kuruyemiş Kardeşler Okuma Seti İçeriği

Kuruyemiş Kardeşler Okuma Seti İçeriği

Çocuklarınızın aktif bir konumda eğitime katılmasını sağlayan Kuruyemiş Kardeşler Okuma seti, onların severek çalışacağı ögelere sahiptir. Bunlar; değerlendirme testi, okuma kartı, çizgi roman ve öğretmen kılavuzu şeklinde sıralanabilir. Değerlendirme testleri, eğitici hikayelerden ve eğitici konulardan sonra sunulan testlerdir. Arı Yayınları Kuruyemiş Kardeşler seti sayesinde çocuklarınız için okumanın yanında, okuduğunu anlama da önem kazanır. 16 adet okuma kartı ile çocuklarınız okuduklarını doğru biçimde yazabilmek için alıştırma yapabilir. Bu kartlar, büyük puntolarla yazılmış kelimeler, harfler barındırır ve çocuklarınız için pratiktir. Kuruyemiş Kardeşler ile Okuma Anlama seti hikaye ile sunulan çizgi roman ise eğlenceli içeriğiyle çocuklarınıza okumayı sevdirecek niteliktedir. Çocuklarınız bu materyalleri kimi zaman öğrenerek kimi zaman kahkaha atarak keyifle okur. Sunulan öğretmen kılavuz ile çocuklarınızın bu neşeli dakikalarına siz de katılabilirsiniz.

Kuruyemiş Kardeşler Hikaye Seti Uygun Fiyatlarla

Kuruyemiş Kardeşler Hikaye Seti Uygun Fiyatlarla

Kuruyemiş Kardeşler hikaye seti ile çocuklarınız hem doğru yazmayı öğrenir hem de okuma hızlarını geliştirir. Değerlendirme testlerinde yer alan boşluk doldurma alıştırmaları ile çocuklarınız, okuduğunu anlama konusunda ilerleme kaydeder. Kuruyemiş Kardeşler ile Okuma Anlama seti 1. sınıf, içeriğinde bulunan çizgi romanlar ve eğitici hikayeler ile çocuklarınıza okumayı sevdirir ve bunu yazma etkinlikleriyle de destekler. Kuruyemiş Kardeşler ile Okuma Anlama seti ile çocuklarınız aktif bir şekilde eğitime katılabileceği için bilgiler onların hafızalarında önemli bir yer edinir. Çünkü severek ve öğrenerek okuyan çocuklar fırsat buldukça bunu tekrarlamak ister. Ayrıca Kuruyemiş Kardeşler 1.sınıf akıllı tahta ile uyumludur. Böylece içeriğinde sunulan öğretmen kılavuzu ile bilgileri dijital ortamda geniş bir öğrenci kitlesine sunabilirsiniz. İndirimli ürüne ulaşmak ve yorumlarını incelemek için Trendyol’dan destek alabilirsiniz.