Arı Mama 12 Vitaminli 6 Mineralli Keçi Sütlü Pirinç Unu 200 gr

134,68 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Arı Mama 12 Vitaminli 6 Mineralli Keçi Sütlü Pirinç Unu 200 gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ÖZTUNÇ Satıcı Ünvanı: ÖZ TUNÇ GIDA, HAYVANCILIKİ İNŞAAT, ÜRETİM, PAZARLAMA, İTHALAT, İHRACAT SANAYİ VE TİCARET LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Elazığ Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0662013725700011 Vergi Kimlik Numarası: 6620137257
    Bu ürün ÖZTUNÇ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arı Mama Keçi Sütlü Pirinç Unu 200 gr ÜRÜN ÖZELLİKLERİ : 06/09/2023 Arı Keçi Sütlü’nün içerisinde inek sütü yerine keçi sütü bileşenleri yer almaktadır. Keçi sütü protein kompozisyonu bakımından Türkiye’de bir ilk.. İnek sütünde bulunan proteinlere karşı oluşan ve deri döküntüleri, kusma, ishal veya kabızlık, dışkıda kan, karın ağrısı, kramp gibi belirtilerle ortaya çıkan alerji türüne “İnek sütü proteini alerjisi” adı verilir. Keçi sütünde alerjiye sebep olan proteinlerin miktarı oldukça düşük olduğu için, en iyi seçenek keçi sütü olarak kabul edilmektedir. Ayrıca keçi sütü içerdiği kısa zincirli yağ asitleri ile inek sütüne göre daha kolay sindirilmektedir. Üretici Firma: Arı Gıda Sanayi A.ş.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 100 - 249 ml
Geri Bildirim Ver

Arı Mama Keçi Sütlü Pirinç Unu 200 gr

Bebeklerin belli bir zamandan sonra takviye gıdalara ihtiyacı olabilir. Tam bu noktada ebeveynlerin karşısına çıkan Arı Mama keçi sütlü pirinç unu 200 gr, 12 farklı vitamin çeşidi ve 6 minareli içerisinde bulundurur. Ürün, keçi sütü bileşenlerinden oluşur. Protein açısından değeri oldukça yüksek olan keçi sütü, ürünün kalitesini artırır. Keçi sütündeki protein miktarının minimum seviyede olması, üründeki alerjen faktörlerin de ortadan kalkmasını sağlar. Bu nedenle bebekler için de oldukça faydalı bir ürün olma özelliği taşır. Aynı zamanda kısa zincirli yağ asitleri sayesinde kolay sindirilebilir bir yapıdadır. Su ile karıştırılarak pişirilir ve hazırlanır. Kalsiyumdan magnezyuma kadar çeşitli mineraller barındırır. Ayrıca A, D, E ve C vitamini gibi birçok değere sahiptir. Katkı maddesi veya renklendirici içermez. Domuz yağı da bulundurmaz.

  • Katkı maddesiz
  • Kolay sindirilebilir
  • Alerjen madde içermez

Arı Mama 200 gr Keçi Sütlü Pirinç Unu Özellikleri

Arı Mama 200 gr Keçi Sütlü Pirinç Unu Özellikleri

Bebeklerin doğumundan sonra zorunlu ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda ideal bir besin kaynağı olan Arı Mama keçi sütlü kaşık mama, ebeveynlerin dikkatini çeker. Gelişme çağına adım atan bebekler için hem sağlıklı hem de faydalı bir üründür. Kaliteli ve bilinen bir marka olması sayesinde popülerliğini korur. Hazırlanışı son derece kolay olan ürünün paketinden 2 çorba kaşığı un ile 3 çay bardağı su karıştırılır. Tatlandırılmış bir ürün olduğu için şeker ilavesine gerek olmadan pişirilir. Orta sıcaklığa ulaşınca 1 - 2 dakika karıştırılır ve soğutarak servise hazır hale getirilir. Kaşık mama tipine sahip olan ürün, keçi sütü ve pirinç içeriğine sahiptir. A, B1, B12, B2, B6, C, D ve E vitaminlerini içinde barındırır. Son derece fayda sağlayan toz halindeki ürün, su ile karıştırılıp düzenli tüketildiğinde bebeklerdeki sağlıklı etkileri net şekilde görülür.

Arı Mama 200 gr Keçi Sütlü Pirinç Unu Faydaları

Arı Mama 200 Gr Keçi Sütlü Pirinç Unu Faydaları

Bebeklerin büyüme aşamasında vitamin ve mineral desteğini karşılayan Arı mama keçi sütlü pirinç unu, tüm içeriği ile tercih edilirliğini korur. Beslenme düzenine destekleyici olması ile bilinir. Bebeklerin damak tadına hitap edebilecek aromaya sahiptir. Hem sağlıklı hem sevilen bir ürün olma özelliği taşır. Faydalı bir ürün olması ile ebeveynlerden de geçer not alır. Doğal bir ürün olan keçi sütlü pirinç unu, organik içeriklerden oluşur. Bu sayede vitamin ve mineral açısından destekleyici bir ürün olur. Ek gıda seçimleri arasında bebekler için sağlıklı bir öğün haline gelir. Su ile karıştırılarak hazırlanır. Bebeklerin ihtiyacı olan protein ve karbonhidratı ideal oranda verir. Arı Mama keçi sütlü pirinç unu 200 gr yorumları, tüm bu faydalı etkileri deneyimleyen kişiler olumlu dönüşlerini öğrenmenizi mümkün kılar.

Arı Mama 200 gr Keçi Sütlü Pirinç Unu Fiyatları

Arı Mama 200 gr Keçi Sütlü Pirinç Unu Fiyatları

Arı Mama pirinç unu hava almayan paketlemesi ile uzun süre muhafaza edilebilir. Açıldıktan sonra da 1 aylık kullanım süresi sunar. Bebekler için ek gıda ile takviyede bulunmak isteyen aileler için ideal bir üründür. Besleyici özelliği ve zengin içeriği ile tercih edilir. Pratik hazırlanma özelliği de ürünü bir adım öne çıkarır. Arı keçi sütlü pirinç unu, istendiği zaman tüketilebilir. Hemen her öğün için idealdir. Hazırlandıktan sonra soğutularak tüketime hazır hale getirilir. Besleyici, tok tutucu ve fayda sağlayan bir üründür. Bebeklerin günlük ihtiyaç duyduğu mineral ve vitamin desteğini fazlasıyla karşılar. Lezzet açısından da iddiasını koruyan ürün, aroması sayesinde tüm bebekler tarafından sevilir. Arı Mama keçi sütlü pirinç unu 200 gr fiyatı da her bütçeye uygunluk gösterir. Avantajlı fiyatlardan yararlanarak Trendyol üzerinden ürüne ulaşabilirsiniz.