2
Bilgisayar Yedek Parça kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Arduino Uno Başlangıç Seti - 100 Parça

Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
325 TL300 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
354 TL349 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arduino Uno Başlangıç Seti - 100 Parça

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: makers Satıcı Ünvanı: FAZİLET DİDEM UÇAK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kayseri Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2745809313200001 Vergi Kimlik Numarası: 3480474075
    Bu ürün makers tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • TÜBİTAK 4006 BİLİM FUARI VE OKUL PROJELERİ İÇİN UYGUNDUR. İçerik: Arduino Uno CH340 1 USB Kablo 1 HC-SR04 Ultrasonic Mesafe Sensörü 1 170 Pin Mini Breadboard 1 Jumper Kablo Dişi - Dişi 20 cm 10 Jumper Kablo Erkek - Erkek 20 cm 10 5 mm Sarı Led 5 5 mm Kırmızı Led 5 5 mm Mavi Led 5 5 mm Yeşil Led 5 Buzzer 1 4 Pin Push Button 5 Kondansatör 3 7 Segment Display 4 Mini On-Off Anahtar 1 10 cm Montaj Kablosu 2 100K Ohm Direnç 10 330 Ohm Direnç 10 220 Ohm Direnç 10 1K Ohm Direnç 10

Ürün Özellikleri

  • HDMI Yok
Geri Bildirim Ver

Arduino Uno Başlangıç Seti - 100 Parça

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça hem çocuklar hem de profesyoneller için uygundur. Arduino temelinde açık kaynaklı olan denetleyici bir platformdur. Platformda yer alan mikroçipler sayesinde pek çok şeyi programlayabilmek mümkündür. Yani Arduino ile programlama yapabilmek için farklı bir şeye ihtiyaç duyulmaz. Arduino Uno ve C++ programlama dili kullanarak platform üzerinde kodlama yapılmaktadır.

 
  • Toplam 100 parça
  • Başlangıç seviyesi
  • 4 farklı led rengi

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça Özellikleri

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça Özellikleri

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 parça özellikleri ile iyi bir öğretici olarak nitelendirilebilir. Arduino platformunda kodlama ya da programlama yapabilmek için yaygın olarak Uno kart kullanılmaktadır. Uno başlangıç seti içerisinde kodlama yaparken ihtiyaç duyabileceğiniz tüm parçalar yer alır. Öğrenilmesi gereken her şeyin yine bu set içerisinde yer aldığı söylenebilir. Setin içerisinde gerekli olan toplam 100 parça bulunur. Bu parçaların tamamının da farklı görevleri ve kullanımları bulunmaktadır. Arduino uno kart içerisinde 5'er adet kırmızı, sarı, mavi ve yeşil renkten oluşan 4 farklı led rengi, 5 buton, 3 kondansatör, 4 tekli display, a-b kablo , 40 pin header, 170 pin mini breadboard, 10 pin dişi ve erkek jumper kablolar, 1k ve 100k direnç, 220 ohm ve 330 ohm 10 direnç, 2 adet montaj kablosu ve 1 sürgülü anahtar yer alır. Devre hazırlamak veya sensör yapmak isteyenler için tüm parçalar mevcuttur. Programlamanın başlangıcında kullanılabilecek bir set olsa da bazı konular hakkında bilgi sahibi olmak önemlidir. Başlangıç seviyesinin geliştirilmesi için gerekli bir kullanım sunar.

 

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça Kullanımı

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça Kullanımı

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 parça yorumları ve değerlendirmeleri ürünün robotik kodlama öğrenmek isteyenler tarafından tercih edilebilir olduğunu göstermektedir. Başlangıç seti olduğu için öğretici öğeler barındırır ve diğer platformlara göre kullanımı kolaydır. Ancak ileri seviye kodlama yapan kişilerin de tercih ettiği bir üründür. Harici güç kaynağı veya USB kullanılarak çalıştırılabilir. Kullanımı sırasında güç çıkışının sağlanması için 7 ile 12 V arasında değişen adaptörlerin kullanılması gerekir. Kart üzerinde kontrol sağlayan düğmelere ulaşılabilir. Reset ve benzeri kontrol mekanizmalarına kullanım sırasında rahatlıkla erişilebilir. Açık kaynak kodlu olması sayesinde pek çok farklı amaçla kullanılır. Örneğin başlangıç veya orta seviye devreler yapabilmek için tercih edilebilir. Bunun dışında uzaktan kumandalı bir araba yapmak için de kullanılabilir. Işık sensörü gibi devreler için de tercih edilebilen bir settir. Robotik kodlama yapmak isteyenlerin kendilerini geliştirmesini sağlayacak bir set sunulmuştur.

 

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça Fiyatı

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 Parça Fiyatı

Arduino Uno Başlangıç Seti 100 parça fiyatları da özellikleri kadar merak edilen bir konudur. Sahip olduğu özellikler ve yüksek parça sayısı fiyatının belirlenmesi üzerinde etkilidir. Kodlama ve programlama öğrenmek ve başlamak isteyenler için uygun platform ve kartlar sunulur. Platformun çalışma şekli ve mantığı kavrandıktan sonra çok farklı kodlamalar yapılabilir. Arduino kullanarak robot yapabilmek bile mümkündür. Kumanda ve sensör gibi çok daha basit devreler başlangıç seviyesinde tercih edilir. Sizi başlangıç seviyesinden profesyonel seviyeye geçme yolculuğunda eşlik edecek bir yardımcıdır. Açık kaynak kodlu olması ve öğreticiliği ile çok fazla alanda Arduino kullanıldığı görülmektedir. Kodlama ve elektronik devre öğrenmek isteyen çocuklar ve yetişkinler için uygundur. Pek çok sektör için bu durum geçerli olabilir. Arduino Uno başlangıç setini detaylı bir şekilde inceledikten sonra karar verebilir, Trendyol’dan sipariş edebilirsiniz.