Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın

6.299 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (7)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.349 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.350 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
6.999 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TEKBİR AKSESUAR Satıcı Ünvanı: TEKBİR AKSESUAR BEYAZ EŞYA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI GIDA İNŞ.TEKS.TUR.HALI MOB.SAN.VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Bursa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0833047407500012 Vergi Kimlik Numarası: 8330474075
    Bu ürün TEKBİR AKSESUAR tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Maksimum sıcaklık değeri 200 derece olan mini fırın yüksek performansı ve geniş iç hacmi ile mutfakta işlevsel bir seçenek sunar.
  • Üst ve alt bölümde ayrı ayrı ısıtma özelliği bulunan Arçelik mini fırın yiyeceklerin homojen bir şekilde pişirilmesine yardımcı olur.
  • Arçelik SUF 5000 MEB ızgara fonksiyonu sayesinde sağlıklı ve lezzetli yemekler hazırlama imkanı sunar.
  • Aydınlatmalı iç hacme sahip 50 lt fırın yemeklerin pişme durumunu takip etmeyi kolaylaştırır.
  • Buz çözme özelliği bulunan elektrikli mini fırın donmuş gıdaların hızlı ve güvenli bir şekilde çözülmesini sağlar.
  • Fanlı mini fırın yiyeceklerin daha homojen ve eşit şekilde pişirilmesini sağlar.
  • Şık beyaz renk seçeneğiyle mutfak dekoruna uyum sağlayan set üstü mini fırın 355 mm yükseklik, 600 mm genişlik ve 555 mm derinlik ile kompakt bir tasarıma sahiptir.
  • İç ızgara ve yuvarlak tepsi gibi kullanışlı parçaların da ürün içeriğine dahil olduğu ızgaralı mini fırın kullanışlı aksesuarlarıyla pratik bir pişirme deneyimi sunar.
  • Çift camlı mini fırın iç camın ısınmasını engelleyerek daha güvenli bir kullanım sağlar.
  • Beyaz mini fırın mutfak dekoruna uyum sağlayarak şık ve estetik bir görünüm yaratır.
  • Aynı anda farklı yemek pişirme imkanı sunan çift tepsili mini fırın verimli bir pişirme deneyimi sunar.
  • İç aydınlatmalı mini fırın sayesinde yanma veya aşırı pişme gibi hataların önüne geçilir. Böylece yemeklerin istenmeyen şekilde zarar görmesi engellenir.
  • Gelişmiş kontrol seçenekleri sunan büyük mini fırın elektroturbo, fan destekli pişirme ve statik fonksiyon özellikleriyle geliştirilmiştir.
  • Hassas sıcaklık kontrolü sağlayan termostatlı mini fırın yemeklerin istenilen sıcaklıkta ve homojen bir şekilde pişirilmesini mümkün kılar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Hacim 40-60 L
  • Pişirme Özelliği Elektroturbo
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın

Fırınlar, pratik ve lezzetli yemekler pişirmek için tercih edilen elektronik mutfak aletlerinden biridir. Mutfağa, yemek pişirme tercihlerine, yemek yaparken ayrılabilen zamana göre model seçimi yapılabilir. Fırınlar, pişirme türü ve kapasite gibi özelliklerle birbirinden ayrılır. Set üstü fırın az yer kapladığı için istenen her yere konumlandırılabilir ve kullanımı pratik bir üründür. Mutfakta yeterli alanı olmayan ya da büyük bir fırına ihtiyaç duymayanlar set üstü modeller arasından tercihte bulunabilirler. Pişirme türleri bakımından ise elektroturbo fırın, öne çıkan ürünler arasında yer alır. Model hızlı, lezzetli ve eşit pişirme kapasitesi ile beğeni toplar. Arçelik SUF 5000 MEB set üstü fırın ile mutfağınızda lezzetli ve zahmetsiz yemekler yapabilir, kolay kullanımı ve temizliği ile bu ürünü tercih edebilirsiniz.

  • Elektro turbo pişirme özelliği
  • Kolayca sökülüp temizlenebilen iç cam
  • Mekanik programlanabilir saat

Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın Özellikleri

Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın Özellikleri

Fırın, beyaz rengiyle mutfağınızda şık ve estetik bir görüntü oluşturur. Pişirme bölmesi hacmi 50 l olan ürün, elektro turbo fırın olarak tanımlanır. 6 adet fırın fonksiyon adedi bulunan ürünün içi aydınlatması mevcuttur. Ayrıca üst bölmesi için ayrı bir aydınlatma sistemi de bulunur. Fırında elektrikli ızgara, statik fonksiyon ve ızgara özellikleri bulunur. Arçelik SUF 5000 MEB fırın, içerisinde 1 adet standart tepsi, 1 adet yuvarlak tepsi ve 1 adet iç ızgara ile birlikte teslim edilir. Ürünün ağırlığı 18.3 kg, derinliği 56 cm, genişliği 61 cm ve yüksekliği ise 35 cm’dir. Fırında 2 adet ana fırın ön kapak camı bulunur. İç camı dilediğiniz an kolayca sökebilir ve temizleyebilirsiniz. İşlemi tamamladıktan sonra yerine doğru yerleştiğinden emin olduktan sonra cihazı yeniden kullanmaya başlayabilirsiniz.

Farklı İhtiyaçlara Uygun Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın

Farklı İhtiyaçlara Uygun Arçelik SUF 5000 MEB Set Üstü Fırın

Fırınlar pişirme kapasitelerine ve kullanıldıkları alana göre farklı modellerde üretilir. SUF 5000 MEB Arçelik, ebat olarak küçük ve portatiftir. Tezgah üzerine konularak rahatlıkla kullanılabilir. Eğer arzu edilirse, başka bir alanda saklanıp kullanılacağı zaman çıkartılarak çalıştırılabilir. Mutfağında pratik bir fırın çözümü arayanlar için set üstü model doğru tercih olabilir. Çalışma prensibi olarak da farklılık gösteren fırınlardan elektro turbo fırın, kolay ve pratik pişirme yöntemi sunması ile tercih edilen modeller arasında yer alır. Elektro turbo fırın, içinde bulunan ısıtıcılı fan yardımı ile ısınan havanın içerde dolaşmasını sağlayarak yemeğin her tarafının aynı derecede pişmesine yardımcı olur. Bu sayede pişirme süresini yarıya indirirken, elektrik kullanımını düşürdüğü için de bütçe dostu bir tercih olur. Arçelik SUF 5000 MEB set üstü fırın kullananlar, ürün değerlendirmelerini beklentileri ve ürün performansı üzerinden yaparlar.

Pratik Kullanımıyla Arçelik SUF 5000 MEB Fırın Fiyatları

Pratik Kullanımıyla Arçelik SUF 5000 MEB Fırın Fiyatları

Ürünün alt ve üst ısıtıcılarının yanında fan özelliği de bulunur. Bu sayede fan destekli pişirme yani hem alt hem de üst ısıtıcıları sayesinde turbo pişirme sağlar. Bunun yanında ızgara özelliği de bulunur. Mekanik programlanabilir saat tipi sayesinde dilediğiniz yemeği başında beklemeden, pişme süresine uygun şekilde pişirebilirsiniz. Arçelik SUF 5000 MEB set üstü fırın fiyatları merak edilen aramalar arasındadır. Ürün kapasitesi, pişirme tekniği, kullanım pratikliği göz önüne alınarak fiyatı belirlenir. Ürünü satın alarak deneyimleyenler de daha sonra değerlendirme yapar. Arçelik SUF 5000 MEB set üstü fırın yorumları modeli kullananların geri bildirimlerini içerir. Tercih yaparken özelliklere ve görsellere baktıktan sonra değerlendirmeleri de inceleyerek kararınızı vermeniz kolaylaşır. Siz de bu ürünle ilgili yorumlara ve özelliklere Trendyol üzerinden ulaşabilir, dilediğiniz zaman satın alabilirsiniz.