Arçelik Se 9035 I Semaver

8.445 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (4)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.449 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.500 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
9.899 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Se 9035 I Semaver

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: aklaticaret Satıcı Ünvanı: İSMAİL YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1150781856200001 Vergi Kimlik Numarası: 9570187527
    Bu ürün aklaticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 24 ay garantili 2200 W güç 1.2 L kapasiteli porselen demlik ile geleneksel çay lezzeti 3.5 L kapasiteli inox kettle Sıcak tutma fonksiyonu Su seviye göstergesi Musluk sayesinde kolay kullanım Modern tasarım

Ürün Özellikleri

  • Materyal Metal
  • Model Semaver
  • Renk Gri
  • Gizli Rezistans Var
  • Otomatik Kapanma Var
  • Demlik Kapasitesi 500+ L
  • Demlik Malzemesi Cam
  • Su Kapasitesi 3+ L
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arçelik Se 9035 I Semaver

Arçelik SE 9035 I semaver, 2200 W güç ile çalışır. Ürünün üst kısmı 1.2 litre kapasiteye sahip porselen bir demliktir. Son derece işlevsel olan bu modelin üst kısmında demlik, altında ise su ısıtıcısı bulunur. Ürün, çay demlemek için kullanılabileceği gibi yalnızca su kaynatmak için de kullanılabilir. Hem klasik siyah çay hem de çok çeşitli bitki çaylarını Arçelik SE 9035 I semaver ile demlemek mümkündür. Arçelik SE 9035 I semaver; parlak, siyah renkte bir demliğe sahiptir. Ürünün su ısıtmak için kullanılan Kettle kısmı ise metaliktir. Ürün üzerinde yer alan detaylandırmalar, bakır rengindedir. Arçelik SE 9035, oldukça şık bir görünüme sahiptir. Elektrikle çalışan bu cihaz, aynı zamanda ışıklı bir tasarıma sahiptir.

  • Güç: 2200 W
  • Yükseklik: 48 cm
  • Çalışma Sistemi: Elektrik

Arçelik SE 9035 I semaverin Özellikleri Nelerdir?

Arçelik SE 9035 I semaverin Özellikleri Nelerdir?

Arçelik SE 9035 I semaver, 48 cm yüksekliğe ve 24.5 cm’lik genişlik ve derinliğe sahiptir. Cihazın ağırlığı, 2,85 kg’dır. Söz konusu ürünün demlik kapasitesi 1.2 litredir. Su ısıtıcısının kapasitesi ise 3,5 litredir. Arçelik SE 9035 I semaver, kireç filtresine sahiptir. Filtrenin materyali ise paslanmaz çelikten yapılmıştır. Ürünün özelliklerinden biri, susuz çalışmaya karşı koruma sistemine sahip olmasıdır. Bu özellik sayesinde makine içerisindeki su bittiğinde cihaz çalışmayı durdurur. Bu da makinenin fazla çalışması nedeniyle karşılaşılabilecek zararları engeller. Arçelik SE 9035 I semaverin bir diğer özelliği, ürün üzerinde bulunan musluktur. Bu musluk sayesinde kettle yerinden oynatılmadan bardaklara rahatlıkla su doldurulabilir. Musluğu çalıştırmak için üzerindeki kolu oynatmak yeterlidir. Kapatmak için ise oynatılan kol tekrar eski yerine döndürülür. Suyun taşma ihtimaline karşı ürünün zemininde musluğu paralel olarak yerleştirilmiş bir zemin bulunur.

Arçelik Se Semaver İçecekleri Uzun Süre Sıcak Tutar mı?

Arçelik Se Semaver İçecekleri Uzun Süre Sıcak Tutar mı?

Arçelik SE 9035 I semaver, sıcak tutma özelliğine sahip bir üründür. Ürün içerisinde ısıtılan su, uzun süre sıcak kalır. Böylece ilk kullanımın ardından uzun süre geçse bile ısıtılan su bitene kadar rahatlıkla kullanılabilir. Su ısındığında Arçelik semaverin ışığı yanar ve böylece işlemin tamamlandığına dair kullanıcıya bilgi verir. Bu aşamadan sonra ısıtılan su, rahatlıkla kullanılabilir. Arçelik SE 9035 I semaver, bir defa çalıştırıldıktan sonra sürekli olarak kontrol gerektirmez. Geniş hacmi sayesinde Arçelik SE 9035 I semaver, tek seferde pek çok kişiye aynı anda rahatlıkla çay hazırlayabilir. Su kalmadığında ise makine çalışmayı otomatik olarak durdurur. Arçelik SE 9035 I semaverin bir diğer özelliği ise kettle üzerinde su göstergesinin bulunmasıdır. Böylece kettle’a ihtiyaç duyulduğu kadar su koyulabilir ve kullanıcı, ihtiyaçtan daha az veya fazla su koyulması gibi bir problemle karşılaşılmaz. Bu da, kullanıcılara son derece kaliteli ve konforlu bir kullanım deneyimi sunar.

Arçelik SE 9035 I semaver Kaliteli midir?

Arçelik SE 9035 I semaver Kaliteli midir?

Arçelik SE 9035 I semaver, son derece kaliteli bir üründür. Ürün, sahip olduğu işlevsel özellikler sayesinde kullanıcıların beğenisini kazanır. Son derece kullanışlı, pratik ve çok çeşitli özellikleriyle çay keyfinize keyif katar. Dilerseniz Trendyol üzerinden Arçelik SE 9035 I semaver yorumlarını inceleyebilir, gerçek kullanıcı deneyimlerden faydalanabilirsiniz. Siz de bu ürüne sahip olmak isterseniz Trendyol aracılığıyla oldukça basit bir şekilde satın alma işlemini tamamlayabilir, hızlı ve güvenli alışveriş deneyiminin tadına doyasıya varabilirsiniz.