Arçelik SD 3971 Şarjlı Süpürge Dikey

Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
12.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
14.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
20.999 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik SD 3971 Şarjlı Süpürge Dikey

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: HAYEL AVM Satıcı Ünvanı: FATİH YILDIRIM İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 9550581511
    Bu ürün HAYEL AVM tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik şarjlı süpürge, düşük güç modunda 70 dakika boyunca kesintisiz çalışma performansı sunar. Bu özellik sayesinde uzun süreli temizlik işlerinde pratiklik sağlar.
  • Kuru emiş türüne sahip Arçelik süpürge en yüksek 120W güce ulaşabilir. Bu güçlü emiş özelliği sayesinde zorlu kirleri ve tozları kolaylıkla temizler.
  • Toz torbasız süpürge, 89 dB ses seviyesiyle etrafa rahatsız edici bir ses yaymaz. Bu özelliğiyle sessiz bir temizlik deneyimi sunar.
  • Arçelik SD 3971 modeli, el süpürgesi olarak da kullanılabilir ve ergonomik bir tasarıma sahiptir. Bu özelliği sayesinde kolaylıkla taşınabilir ve zorlu alanlara ulaşmanızı sağlar.
  • Toz hazneli süpürge, katlanır tutma kolu ile pratik bir kullanım sunar. Bu özelliği sayesinde süpürgeyi kolayca saklayıp alan tasarrufu yapabilirsiniz.
  • Arçelik SD 3971 yedek parça kolayca bulunabildiği için uzun ömürlü bir kullanım sunar. Bu sayede süpürgenizi uzun süre boyunca sorunsuz bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Arçelik SD 3971 dikey şarjlı süpürge, LED zemin aydınlatması ile tozları daha iyi görmenizi sağlar. Bu özellik sayesinde karanlık alanlarda bile etkili bir temizlik yapabilirsiniz.
  • Kuru süpürge, pil göstergesine sahiptir. Bu sayede pil seviyesini takip ve şarj durumunu kontrol edebilirsiniz.
  • Arçelik SD 3971 şarjlı süpürge, yıkanabilir filtresiyle her zaman kullanıma hazırdır. Bu özellik sayesinde süpürgeyi kolayca temizleyip hijyenik bir şekilde kullanabilirsiniz.
  • Yıkanabilir filtre süpürge, zorlu yüzeyler için ek başlık ve fırçalar içerir. Bu özellik sayesinde farklı yüzeyleri etkili bir şekilde temizleyip çok yönlü kullanım sunar.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Güç (Watt) 0 - 250 Watt
  • Özellik Şarjlı / El
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Güç Kontrolü Elektronik
  • Hazne Kapasitesi 250-500 L
Geri Bildirim Ver

Arçelik SD 3971 ARC-3971-SD Şarjlı Süpürge

Kolay bir temizlik için Arçelik SD 3971 şarjlı süpürge modelini güvenle tercih edebilirsiniz. Cihaz, güçlü özellikleriyle yüzeyleri kısa sürede temizleyerek hijyenik bir ortam yaratmanıza yardımcı olur. Ergonomik tasarlanan el aleti, pratik ve kolay biçimde kullanılabilir. Kablosuz çalışma özelliği, bu süpürgenin dikkat çeken özellikleri arasında yer alır. Ürün, şarjlı pillerle kullanılabilir. Bu özellik, temizlik esnasında hareket kolaylığı sağlar. Ürün kutusunda süpürgeyle birlikte farklı temizleme fırçaları gönderilir. Bu fırçalar, çeşitli yüzeylerde etkili sonuçlar almayı sağlar. Özel geliştirilmiş bu makineyi, pratik biçimde kullanabilir ve temizliği kısa sürede tamamlayabilirsiniz.

  • Ürün ebatları (YxGxD): 122x27x22
  • Ürün ağırlığı: 2,85 kg
  • Koruyucu filtre sayısı: 1

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3971 Ergonomik Özellikleri

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3971 Ergonomik Özellikleri

Arçelik SD 3971 şarjlı süpürge, gövde tasarımıyla dikkat çeken bir üründür. Cihazın sap kısmı, kavrayış kolaylığı sağlayacak biçimde dizayn edilir. Bu tasarım detayı, temizlik esnasında kesin bir hâkimiyet sağlar. Tutma kısmı, tek elle kavranır ve süpürge kolayca yönlendirilebilir. Ürünün gövde tasarımı ve iç aksamı da pratik kullanımı destekler. Cihazın total ağırlığı, yalnızca 2.85 kg’dır. Bu ağırlık, kulp ve gövde üzerine dengeli bir biçimde dağıtılır. Bu sayede makinenin taşınması ve yönlendirilmesi kolay hâle gelir. SD 3971 şarjlı süpürge ile temizlik yaparken kablo uzunluğu sorun oluşturmaz. Cihaza entegre şarj edilebilir piller, ürünün priz bağlantısı olmadan çalışmasını sağlar. Kablo ile vakit kaybetmeden istediğiniz yeri rahatça süpürebilirsiniz. Ayrıca yüksek emiş gücü sayesinde farklı yüzeyleri kolay bir biçimde temizleyebilirsiniz.

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3971 Her Yüzeye Uygun mudur?

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3971 Her Yüzeye Uygun mudur?

Geniş hazne kapasitesine sahip olan Arçelik SD 3971 şarjlı süpürge, yüzeylerdeki kiri ve tozu emerek kusursuz bir temizlik sağlar. Cihazın toz haznesi, 5 litrelik hacme sahip olur. Paket dâhilinde farklı tiplerde fırçalar yer alır. Kullanışlı aparatlar, cihazın vakum gücünü destekler. Bu fırça, yerdeki tozu kuvvetli biçimde çekerek etkili temizlik sağlar. Paket dâhilinde, yan yüzler için özel bir fırça yer alır. Bu aparat, kenar ve köşelerin kolaylıkla temizlenmesini sağlar. Söz konusu parçalar sayesinde Arçelik SD 3971 dikey şarjlı süpürgeyi, birçok farklı yüzeyde kullanmak mümkün olur. Cihaz, genel olarak iç mekân kullanımına hitap eder. Süpürgenin üzerinde yer alan LED aydınlatmalar, karanlık ve loş ortamlarda da temizlik yapmayı mümkün kılar. Halı, döşeme, parke, fayans gibi zeminlerde başarılı bir çekim sağlar.

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3971 Kaliteli midir?

Arçelik Şarjlı Süpürge SD 3971 Kaliteli midir?

Arçelik SD 3971 şarjlı lacivert dikey süpürge, uzun süreli kullanıma elverişli özellikler taşır. Ergonomik tasarım, ürünün kolaylıkla çalıştırılmasını ve yönlendirilmesini sağlar. Makinenin iç aksamı, parçaları ve dış yüzeyi kaliteli materyalden imal edilir. Ürün, bu sayede dayanıklı ve uzun ömürlü olur. Yüksek batarya kapasitesi ile geliştirilen Arçelik SD 3971 şarjlı süpürge, düşük güçle çalıştırıldığında 70 dk. boyunca kesintisiz performans sunar. Pili tam kapasite doldurmak için 5 saat şarj etmek yeterli olur. 120 W motor gücü, yüksek vakumlu çalışmayı destekler. Yüzeylerde kesin bir temizlik sağlamak mümkün olur. Ürün, performansının yanı sıra estetik görünümüyle de dikkat çeker. Mavi renk tasarımı, süpürgeye şık bir görünüm kazandırır. Bu makineyi deneyimleyen diğer kullanıcıların fikirlerini öğrenmek isterseniz Arçelik SD 3971 şarjlı lacivert dikey süpürge yorumlarını okuyabilirsiniz. Yüksek performansla kolayca temizlik yapmak için bu ürünü, Trendyol üzerinden sipariş edebilirsiniz.