Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama

19.999 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
33.455 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Köklü-Uğurlu Ticaret Satıcı Ünvanı: UĞURLU DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTOMOTİV MOTORLU ARAÇLARMOBİLYA BÜRO MALZEMELERİ CE İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Denizli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0886092507600002 Vergi Kimlik Numarası: 8860925076
    Bu ürün Köklü-Uğurlu Ticaret tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik S 6996 2400 watt süpürge, yüksek verimli motoruyla etkili bir temizlik performansı sunar. Bu güçlü motor, zorlu lekeleri ve kirleri kolayca çıkararak halıların temiz ve ferah kalmasını sağlar.
  • Arçelik S 6996 5 farklı halı yıkama programı sunar. Her program, halılara uygun bir şekilde tasarlanır ve en etkili temizliği sağlamak için optimize edilir.
  • 9,4 kg ağırlığında olan Arçelik S 6996 halı yıkama makinesi, hafif ve taşınabilir yapısı sayesinde kolaylıkla taşınır.
  • Arçelik S 6996 toz torbasız tasarımı sayesinde sık sık torba değiştirme zahmetini ortadan kaldırır. Toz torbasız sulu süpürge halıların daha temiz ve hijyenik olmasını sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Güç (Watt) 2201 - 2400 Watt
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Ses Seviyesi 81 Dba - 90 Dba
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özellik Sulu
Geri Bildirim Ver

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama KEA-SPRG-ARC-00042

Hemen her evin olmazsa olmaz parçaları arasında halılar gelmektedir. Halılar hem oldukça kolay kullanımı hem de oldukça şık duruşları ile yaşam alanlarını bambaşka hale getirebilmektedir. Bu gibi durumlar için de hemen her yaşam alanına en uygun olan halılar seçilmektedir. Genellikle halılar ile alanlara renk katılırken, halılar ayak ile üzerinde gezilen eşyalar olmaları nedeniyle oldukça hızlı kirlenmekte ve özellikle çocuklu ve evcil hayvan dostları olanlar için bu kirlenme oranı daha da çok artmaktadır. Genellikle bu kirlenme oranını en yükseğe çıkartmamak adına haftada belirli sayılarda süpürme işlemi gerçekleştirilir. Ancak bu süpürme her ne kadar fazla olursa olsun halının en iyi düzeyde temizlenmesini sağlamaz. Özellikle alerjik rahatsızlıklara sahip olan kişilerin alerjilerini en çok tetikleyen zararlı bileşenleri sadece süpürgeler ile temizlemek neredeyse imkânsızdır. Bu nedenle Arçelik A 6996 halı yıkama makinesi ilk tercihler arasında yer almaktadır.

  • Üstün Temizlik
  • Kolay Kullanım
  • Şık Görünüş

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama KEA-SPRG-ARC-00042 Kullanımı

Halı yıkama makinesi dendiğinde ise hemen her kullanıcının beklentisi birbirinden farklı olmaktadır. Ancak tüm kullanıcıların ortak beklentisi ise maksimum temizlik ve en üst düzeyde kullanım ömrü sağlamasıdır. Bu nedenle hemen her kullanıcı ortak bir paydada buluşmakta ve en sık tercih edilen markaların başında gelen Arçelik s 6996 tercih etmektedir. Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi ise, halı yıkama denince en sık tercih edilen ürünler arasında yer almaktadır. Arçelik S 6996 Halı Yıkama Makinesi hem şık hem de oldukça kullanışlı yapısı ile oldukça sık tercih edilirken aynı zamanda adından sıklıkla bahsettirdiği için hemen her kullanıcıda belirli bir güven sağlamaktadır. Yeni nesil bir ürün olan Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi hemen her halıya uygun başlıkları ile her eve en uygun ürün olmaktadır.

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi Özellikleri

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi halınızı yıkarken en yüksek temizliğe ulaşmanızı amaçlıyor. Oldukça şık olan yapısı ile hemen her zeminde etkili olan Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi, 2400 Watt gücü ile de yünlü halıların dahi en dibindeki kirliliklerin üstesinden kolaylıkla gelebiliyor. Ana başlığı haricinde üç farklı başlığı da bulunan Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi, parke/halı fırçası, dar ağızlı uç döşeme, koltuk fırçası ile hem halınızı temizlerken dilerseniz koltuğunuzu da kolaylıkla yıkmanıza imkân sunuyor. KEA-SPRG-ARC-00042 kodlu ürün, 6 metre uzunluğundaki kablosu ile de priz arama derdinize son veriyor. Toz torbası bulunmazken haznenin şeffaf olması da hazne doluluğunu daha kolay bir şekilde kontrol edebilmenize olanak tanıyor.

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi Yorumları

Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi pek çok kullanıcının tercih ettiği ürünler arasında yer almaktadır. Arçelik s 6996 2400 watt halı yıkama yorumları incelendiğinde ürünün kolay kullanımı dikkat çeker. Kullanıcılar arasında oldukça iyi bilinen bu ürün pek çok farklı alanda sunulması ile de bilinirliğini arttırmıştır. Pek çok sayıda ve biçimde başlığı olması sayesinde oldukça sevilen Arçelik S 6996 2400 Watt Halı Yıkama Makinesi aynı zamanda şeffaf haznesi ile de sevilmektedir. Özellikle temizlik severlerin sevdiği bu özellik ile evin ne kadar tozlandığını rahatlıkla görebilirsiniz. Değerlendirmeler bakımından oldukça yüksekte olan Arçelik s 6996 halı yıkama makinesi yorumları ile de oldukça beğenilmektedir. Trendyol'da yer alan bu ürünü dilediğiniz zaman sipariş vererek satın alabilirsiniz.