Arçelik O 705 YDGEI Ankastre Ocak

985 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik O 705 YDGEI Ankastre Ocak

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: TOOZİ Satıcı Ünvanı: TOOZİ DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI OTOMOTİV İNŞAAT ISITMA SOĞUTMA SİSTEMLERİ TİCARET VE SANAYİ LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0850034179400012 Vergi Kimlik Numarası: 8500341794
    Bu ürün TOOZİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • O 705 YDGEI Ankastre Ocak

Ürün Özellikleri

  • Gaz Tipi Doğalgaz
  • Ocak Tipi Gazlı
  • Ocak Yüzeyi Metal
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Ocak Göz Sayısı 4 Gözü Gazlı
  • Renk Beyaz
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arçelik Ankastre Ocak ile Leziz Yemekler

Arçelik ankastre ocak modeli, modern tasarım ve yüksek işlevi açısından pek çok farklı özellik yansıtmaktadır. Yüksek performansı ile dikkat çeken o 705 ydgei, kaliteli mekanizması sayesinde üst düzey bir etki sunmaktadır. Dış tasarımı ve dizaynı açısından da oldukça dikkat çekmektedir. Arçelik ankastre ocak modeli, beyaz rengi sayesinde oldukça asil bir görünüm yansıtmaktadır. Birçok farklı özelliği ile üstün bir potansiyel oluşturan bu ocak ürünü, kullanışlı bir yapı ortaya koyarak birçok işlev için kullanım sergilenmektedir. Metal materyali ile oldukça dayanıklı bir Arçelik o 705 ydgei ürün içeriği sunulmakta aynı zamanda 45-60 cm genişliği ile ideal bir form ortaya koymaktadır. Arçelik ankastre ocak modeli, birçok kişiye hizmet oluşturarak oldukça dayanıklı bir tasarım ile göz kamaştırmaktadır. Arçelik üreticileri tarafından büyük bir hassasiyet eşliğinde dizayn edilen bu modeller, üretim aşamasında özel teknik sistemler eşliğinde tasarlanmaktadır.

  • Modern Tasarım
  • İşlevsel Özellikler
  • Uzun Süreli Kullanım

Arçelik Ankastre Ocak ile Yüksek Kalite

Arçelik Ankastre Ocak ile Yüksek Kalite

İşlevi ve performansı ile genel olarak bir çok kişinin ilgi duyabileceği bir tarz yansıtmakta aynı pek çok mutfağa uyumu açısından ilgi odağı olmaktadır. 4 gözlü bir ocak modeliyle sunulan ankastre ürünü, gazlı formu ile kolaylıkla kullanma olanağı ortaya koymaktadır. Geniş bir müşteri kitlesine hitap eden Arçelik o 705 ydgei ankastre ocak düğmesi ve tasarımı açısından da konforlu bir duruş yansıtmakta bu sayede eşsiz potansiyel sergilemektedir. Birbirinden farklı özellikleri ile gaz emniyeti ile güvenli bir kullanım alanı sergilemektedir. Kullanıcıları açısından unutma, sönme ve benzer pek çok durum ile gaz akışının kesilmesi oldukça tedbirli bir ortam sağlamaktadır. O 705 ydgei ankastre ocak ürünü, üstün bir işlev ile pek çok kişi tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Arçelik ankastre ocak modeli, birçok farklı kategoride incelenmektedir.

Modern Tasarımı ile Arçelik Ankastre Ocak

Modern Tasarımı ile Arçelik Ankastre Ocak

O 705 ydgei ankastre ocak özellikleri ile paslanmaz çelik formu ortaya koyarak son zamanlarda oldukça popüler bir konuma ulaşmaktadır. Yüksek form ve üstün ile herkesin kullanabileceği tarzda sunulan bu ocak, özel içerik ve dayanıklı materyaliyle göz kamaştırmaktadır. Ankastre ocak modeli, kahve beki adaptörü ile siyah emaye sunmaktadır. Bununla birlikte düz parlak bir bek şapka ortaya koyarak oldukça kolay bir kullanım açısından zemin oluşturmaktadır. Arçelik ankastre ocak modeli, üstün bir kaliteyle insanların tercihleri arasına girmeyi Bu sayede birçok detayı açısından yüksek oranda ilgi uyandırmaktadır. Arçelik o 705 ydgei ankastre ocak ölçüleri, ateşleme tipi, kontrol alanları ve diğer bölümleri ile birlikte bu ürün modeli oldukça pratik bir kullanım sergilemektedir. Arçelik ankastre ocak modeli, geniş bir müşteri kitlesine hizmet olarak çeşitli özelliklerini yansıtmaktadır.

Arçelik Ankastre Ocak Yorumu ve Fiyatları

Arçelik Ankastre Ocak Yorumu ve Fiyatları

O 705 ydgei fiyat konusunda da kullanıcılarının beğenisini ve memnuniyetini kazanmaktadır. Pek çok farklı alanda kolayca kullanım olanağı oluşturulurken müşterilerin ihtiyaçlarını karşılayarak Arçelik ankastre ocak modeli sunulmaktadır. Pek çok farklı tarzı ile kullanıcıların ilgi odağı olan bu ocak, üstün performansı ve eşsiz özellikleri açısından her mutfağa uyumlu formunu ortaya koymaktadır. Kullanıcıları tarafından sıklıkla tercih edilen bu ocak modeli, oldukça yüksek kalitesi sayesinde dikkat çekerek genel bir müşteri beğenisi kazanmaktadır. Geniş bir skalada sunulan Arçelik o 705 ydgei ankastre ocak yorum kısmını inceleyerek ürünü satın alan kullanıcıların yorumlarına ulaşabilirsiniz. Estetik dizaynı ve üstün işlevi ile göz alıcı özellik sergileyen Arçelik ankastre ocak, piyasa üzerinden birçok kişiye ulaştırılmaktadır. Siz de O 705 ydgei ankastre ocak satın almak isterseniz Trendyol üzerinden ürünü inceleyebilir, dilediğiniz zaman sipariş verebilirsiniz.