Arçelik Ek6920 Ekmek Kızartma Makinesi

2.099 TL
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.149 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.199 TL
1.000 TL'ye 15 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.619 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
2.670 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik Ek6920 Ekmek Kızartma Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KAHRAMANOĞULLARI Satıcı Ünvanı: KAHRAMANOĞULLARI DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0488003375500014 Vergi Kimlik Numarası: 4880033755
    Bu ürün KAHRAMANOĞULLARI tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik EK6920 Ekmek Kızartma Makinesi Ürün Bilgileri Güç (W) 800 WDilim Kapasitesi 2Tekrar Isıtma VarÜrün Rengi BeyazDurdurma Düğmesi VarManuel Ekmek Çıkarma Fonksiyonu VarBuz Çözme VarKırıntı Çekmecesi VarAğırlık 1.47 kgLED Fonksiyonlu Isıtma Ayarı 6Kablo Sarma Yuvası Var

Ürün Özellikleri

  • Ekmek Dilim Kapasitesi 2
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Materyal Metal
  • Renk Beyaz
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Buz Çözme Fonksiyonu Yok
  • Isı Ayarı 3 Kademeli
  • Kırıntı Çekmecesi Var
  • Priz Tipi C / F
  • Voltaj 220 - 240 V
Geri Bildirim Ver

Arçelik 8690769016002 EK6920 Ekmek Kızartma Makinesi

Arçelik EK 6920 ekmek kızartma makinesi, işlevselliğiyle mutfakta geçirilen vakitleri keyifli hâle getirir. Günün tüm öğünleri için çıtır çıtır ekmekler hazırlamanıza yardımcı olarak pratik bir yapı sunar. Özellikle sabah kahvaltılarında sıcak ve kıtır ekmek yemekten hoşlananlara hitap eder. Dilimlenmiş ekmekleri kısa sürede dilediğiniz kıvamda kızartan bu cihaz, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Ayrıca kolay kullanım tarzı da nitelikli fonksiyonları destekler. Arçelik EK 6920 ekmek kızartma makinesinin buz çözme fonksiyonu sayesinde buzluktan çıkardığınız ekmekleri de kısa süre içinde tüketime hazır hale getirebilirsiniz. Arçelik EK6920 800W ekmek kızartma makinesi modern çizgileriyle kullanıldığı her alana estetik bir görünüm kazandırmayı başarır.

  • Güç Kapasitesi: 800 W
  • Renk: Beyaz
  • Kırıntı çekmeceli

Arçelik Ek 6920 Ekmek Kızartma Makinesi Özellikleri

Arçelik Ek 6920 Ekmek Kızartma Makinesi Özellikleri

Arçelik EK 6920 ekmek kızartma makinesi, birbirinden dikkat çekici özelliklerle donatılır. Güncel teknolojilerle geliştirilen bu ürün, ekmek kızartma işlemlerini son derece kolay hâle getirir. Mutfaklarda sıkça tercih edildiğinden beğeniyle karşılanır. Arçelik EK 6920 Resital ekmek kızartma makinesi, 800 W güçle çalışır. Yüksek güç kapasitesi sayesinde oldukça etkileyici bir performans sergiler. Ekmek dilimlerini kısa süre içerisinde dilediğiniz kıvamda kızartmayı başarır. Tekrar ısıtma fonksiyonuna sahip olan bu cihaz, 7 farklı ısıtma ayarıyla beklentileri karşılar. Farklı gereksinimlere cevap veren ısıtma modları, LED ışıklı düğme aracılığıyla kolaylıkla kontrol edilir. Ayrıca düğme alanında bulunan 3 farklı tuş, ısıtma işleminin türünü seçmenize yardımcı olur. Arçelik EK6920 800w beyaz ekmek kızartma makinesindeki ergonomik yapılı tuşlar, kullanımı kolaylaştıran detayları sayesinde keyifli bir deneyim yaşatır.

Arçelik Ek 6920 Ekmek Kızartma Makinesi Kapasitesi Nasıl?

Arçelik Ek 6920 Ekmek Kızartma Makinesi Kapasitesi Nasıl?

Arçelik EK 6920 800W beyaz ekmek kızartma makinesi, ideal kapasitesi sayesinde ihtiyaçlara verimli bir şekilde yanıt verir. Bu ürün tek seferde iki dilim ekmek kızartabilir. Ekmek boyutlarına haznenin genişliğine göre ayarlayarak rahatça yerleştirme yapmanız mümkündür. Tel ızgaralı bir yapıya sahip olan Arçelik EK 6920 ekmek kızartma makinesi, ray sistemiyle tam not alır. Cihazın ray tuşunu kontrol ederek ekmek dilimlerinin yukarıya çıkmasını sağlayabilirsiniz. Bu cihaz, ekmek kızartma kapasitesini destekleyen uyumlu boyutlarıyla beğeni toplar. 17.2 cm yükseklik, 28.1 cm derinlik ve 28.7 cm genişlik ölçüsüne sahiptir. Son derece kompakt olduğu için mutfak tezgâhlarında fazla yer kaplamaz. Ayrıca 1,34 kg hafif ağırlığı sayesinde rahat bir biçimde taşınabilir. Yer değişikliği yaparken sorunsuz taşıyabilir, konforlu kullanımın tadını çıkarabilirsiniz.

Arçelik Ek 6920 Ekmek Kızartma Makinesi Kullanışlı mı?

Arçelik Ek 6920 Ekmek Kızartma Makinesi Kullanışlı mı?

Arçelik EK 6920 800W ekmek kızartma makinesi, kullanışlı bir yapı sunar. İşlevselliğiyle ön plana çıkan bu ürünün buz çözme özelliği bulunur. Buzluktan çıkardığınız ekmek dilimlerini saniyeler içerisinde tüketime hazır hâle getirir. Oldukça fonksiyonel olan bu özellik, zaman kaybı yaşamanızı önemli ölçüde engeller. Cihazın işlevsel detayları arasında durdurma fonksiyonu yer alır. Isıtma ve buz çözme işlemini ön kısımda yer alan tuşu kullanarak durdurabilirsiniz. Otomatik ve manuel ekmek çıkarma fonksiyonu ise kontrolün sizde olmasını sağlar. Makinenin yeterli düzeyde ısıtma sağladığını düşündüğünüzde manuel ekmek çıkarma kolunu kullanarak gıdalarınızı hızlı biçimde alabilirsiniz. Temizlik noktasında da pratiklik sunan Arçelik EK 6920 ekmek kızartma makinesi, kırıntı toplama çekmecesiyle beğeni kazanır. Zamanla biriken kırıntıları hapseden hazne, temizliğin kolay şekilde yapılmasına katkı sağlar. Arçelik EK 6920 ekmek kızartma makinesi yorumları, ürünün kullanışlı özellikleri hakkında farklı kullanıcı deneyimlerini içerir. Dilerseniz değerlendirmelere göz atarak siz de bu işlevsel ekmek kızartma makinesini Trendyol'dan satın alabilir, mutfakta harikalar yaratabilirsiniz.