Arçelik 24325 Klima A++ 24000 BTU Ekolojik Inverter

37.999 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
37.799 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
38.999 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
39.199 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
39.500 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik 24325 Klima A++ 24000 BTU Ekolojik Inverter

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASKHOME Satıcı Ünvanı: ZÜMPA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999004792000010 Vergi Kimlik Numarası: 9990047920
    Bu ürün MASKHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik 24325 A++ 24000 BTU Ekolojik Ev Tipi Klima Hava Kalitesi Tek Tuş Yumuşak Hava Akışı Yönü Var Tek Tuşla Temizleme Fonksiyonu Var 2 Yönlü Otomatik Hava Kontrolü (Yukarı-Aşağı) Var Otomatik Hareketli Hava Dağıtımı (Auto Swing) Var Nem Alma Var Konfor Hızlı Soğutma (Jet Cool) Var Akıllı Çalışma Sistemi Var Gösterge Gizli Gösterge Çoklu Programlama Özelliği (Timer) 24 Saat Rahat Uyku (Sleep Mode) Var İç Ünite Soğutma Çalışma Aralığı(°C) 18~32 Dış Ünite Soğutma Çalışma Aralığı(°C) -15?48 İç Ünite Isıtma Çalışma Aralığı(°C) 16~30 Dış Ünite Isıtma Çalışma Aralığı(°C) -15~24 Kapasite Soğutma Kapasitesi 24000 BTU/h Isıtma Kapasitesi (Btu/h) 25590 Yıllık Tüketim (W) Soğutma 335 Yıllık Tüketim Isıtma (kW) 1628 Voltaj 220-240 Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (W/W) 3,3 Soğutma Kapasitesi 24000 Btu/h Kapasite (Isıtma) 24000 Btu/h Enerji Verimliliği Enerji Sınıfı A++ Enerji Sınıfı-Isıtma A+ Soğutucu Akışkan R32 Anlık Tüketim Göstergesi Var Enerji Kontrol Var Isıtmadaki Enerji Verim Oranı (W/W) 3,3 Mevsimsel (SCOP) Enerji Verimi Isıtma (W/W) 4.3 Mevsimsel (SEER) Enerji Verimi Soğutma (W/W) 6.9 Soğutmadaki Enerji Verim Oranı 3,05 Isıtmada Çekilen Enerji (W) 2238 W Ölçüler Dış Ünite (GxYxD) mm 870x650x330 İç Ünite (GxYxD) mm 998x345x210 Sessizlik Sessiz Çalışma Var

Ürün Özellikleri

  • Soğutma Kapasitesi 24000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Soğutma A++
  • Tip Ev Tipi Klima
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Isıtma Kapasitesi 24000 Btu/h
  • Enerji Sınıfı - Isıtma A++
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Özel Filtreler Çıkarılabilir Filtre
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Wi-Fi Özelliği Yok
Geri Bildirim Ver

Arçelik Ekolojik 24325 A++ 24000 BTU Inverter Duvar Tipi Klima

İhtiyaca ve amaca göre bulunduğu ortamı konfor şartlarında tutan cihazlardan biri de klimalardır. Klimalar; soğutma, ısıtma, nem kontrolü ve havanın değişimi gibi işlemleri yapar. Arçelik ekolojik 24325 A++ 24000 BTU Inverter klima kaliteli tasarımı ve sahip olduğu teknik özellikleri ile beğeni kazanır. Cihazın Inverter tipi olması, akım ve güç tüketiminden tasarruf sağlar. Aynı zamanda düşük ses seviyesi modu da sizi rahatsız etmeden görevini görmesine yardımcı olur. Modelin tasarımında kişilerin istekleri ve ihtiyaçları ön planda tutulur. Bu sayede ortaya şık, fonksiyonel ve kaliteli bir tasarım çıkar. Bu model evler başta olmak üzere iş yeri gibi farklı mekanlarda da rahatlıkla kullanılabilir. Beğeni kazanan bu tasarımı kendiniz ya da sevdikleriniz için satın alabilirsiniz.

  • 2400 BTU/h soğutma ve ısıtma kapasitesi
  • Fonksiyonel tasarım
  • A++ enerji sınıfı

Arçelik Ekolojik 24325 Duvar Tipi Klima Özellikleri

Arçelik Ekolojik 24325 Duvar Tipi Klima Özellikleri

Arçelik Inverter klima birbirinden çeşitli özellikleri ile kişilerin ısıtma ve soğutma konusundaki gereksinimlerini karşılamaya aday bir üründür. Cihazın iç ünite uyku modu 29 dBA, konforlu kullanım sunar. 32 dBA düşük fan hızı ve sessiz modu ile 24325 ekolojik Inverter klima, ses kirliliği oluşturmaması açısından müşteriler için kolaylık sağlar. Sağlıklı nem alma, aşağı yukarı 2 yönlü hava yönlendirme ve otomatik hava sirkülasyonu özellikleri ile dikkat çeker. Kapalı mekanın havasının istenen sıcaklıkta, nemde, hava sirkülasyonunda, temizlikte ve tazelikte tutar. Cihazın hızlı ısıtma ve soğutma özellikleri vardır. Akıllı çalışma sistemi ile ortamdaki sıcaklık değişimlerini algılar. Bu sayede değişime göre ısıtma ve soğutma konumları arasında otomatik geçiş yapar. Böylece ortamın sıcaklık değeri sürekli ayarlanan değerde tutulur. Beğeni kazanan bu seçeneği güvenle kullanabilirsiniz.

Arçelik Ekolojik 24325 Duvar Tipi Klima Avantajları

Arçelik Ekolojik 24325 Duvar Tipi Klima Avantajları

Uzun zamandır pek çok insanın yaşamının önemli bir bölümü kapalı mekanlarda geçer. Bu mekanlar gerek hacim gerekse barındırdıkları insan sayısı olarak büyük boyutlara ulaşır. Fuar, konferans ya da sinema salonları gibi pencereleri açılmayan yüksek binaların yaşanabilir halde tutulması için klima kullanımı gün geçtikçe önem kazanır. Arçelik ekolojik 24325 klima kapalı mekanın havasının istenen sıcaklık, nem, hava sirkülasyonu, temizlik ve tazelik durumunda tutmaya yarar bir üründür. Modelin önemli avantajlarından biri de sessiz mod özellikleri ile ses kirliliği oluşturmamasıdır. A++ ekolojik özelliği, çevreye duyarlı bir ürün olduğunu gösterir. Yıkanabilir toz filtresi ve otomatik temizleme fonksiyonu ile kolay temizlik şansı sağlar. Klima, kablosuz bağlantı kiti ve HomeWhiz özelliği ile müşteri için kolay kullanım olanağı verir. Boyutu ve uygun kapasiteli oluşu sayesinde dilediğiniz alanda konumlandırabilirsiniz.

Bütçe Dostu Arçelik Ekolojik 24325 Duvar Tipi Klima Fiyatı

Bütçe Dostu Arçelik Ekolojik 24325 Duvar Tipi Klima Fiyatı

Beğeni kazanan bu klima, yaz dönemlerinde iç ortamdaki fazla ısıyı dışarıya atarak iç ortamı serinletir. Bu sırada havanın fazla nemi alınır. İçeride gerekli hızda hava dolaşımı sağlanıp hava filtre edilir. Arçelik ekolojik 24325 A++ 24000 BTU Inverter klima fiyatı birçok özelliği dikkate alınarak belirlenir. Yüksek soğutma ve ısıtma kapasitesi ile kaliteli bir yapı sunar. Ayrıca ekolojik Inverter özelliği ile hem çevre dostu bir klima satın alıp hem de elektrik kullanımından tasarruf edebilirsiniz. Aynı zamanda klimanızın daha verimli bir şekilde çalışmasını sağlayabilirsiniz. Sessiz çalışma özelliği, ses kirliliğini önler. Akıllı çalışma sistemi ve hızlı soğutma gibi özellikleri ile konforlu bir kullanım sağlar. 24325 ekolojik Inverter klima 24000 BTU/h yorumları ürün hakkında daha kapsamlı bilgi verir. Modelle ilgili tüm detaylara Trendyol üzerinden ulaşabilirsiniz.