Arçelik Ar Suf5000mgsı Fırın

7.099 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
9 saat 29 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
7.250 TL

Ürün Bilgileri

Arçelik Ar Suf5000mgsı Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: BAŞAK TİCARET ARÇELK Satıcı Ünvanı: BAŞAK DAYANIKLI TÜKETİM EV GEREÇLERİ VE PAZARLAMA TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0144003428500012 Vergi Kimlik Numarası: 1440034285
    Bu ürün BAŞAK TİCARET ARÇELK tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Arçelik AR SUF5000MGSI Fırın

Hem büyük mutfaklarda hem de küçük küçük mutfaklarda en çok kullanılan ürünlerden biri olan mini fırınlar, her an yanınızda olurken her çeşit yemeği yapmanıza da olanak sağlamaktadır. Her türlü özellikleriyle çekirdek aileden kalabalık aileye kadar kullanılabilen Arçelik Ar Suf5000mgsi fırın, gri renkte ve Multifonksiyon fırın tipindedir. Ayrıca pişirme bölmesinin hacmi 50 L olduğu için aslında oldukça geniş bir kullanıma sahiptir. Genişliği 61 cm yüksekliği 35 cm derinliği ise 56 cm olmaktadır. 20 kg ağırlığa sahip olan bu ürünün iç aydınlatma, ızgara, buz çözme gibi pek çok avantajı bulunmaktadır, en büyük özelliklerinden biri de çok çabuk ısınmasıdır. Bu sayede hem daha rahat bir şekilde yemekler pişirebilir hem de elektrikten bir hayli tasarruf edebilirsiniz.

  • Multifonksiyon
  • Elektroturbo
  • Pratik Kullanım

Multifonksiyonel Ürün Arçelik Ar Suf5000mgsi Fırın

Multifonksiyonel Ürün Arçelik Ar Suf5000mgsi Fırın

Börek pişirme modunun da olduğu bu mini fırın Ar Suf5000mgsi, ön kapağında 2 adet cam bulunmakta ve bu şekilde yemekleri çok daha kolay bir şekilde pişirme imkanı sunmaktadır. Oldukça tercih edilen bu ürün çeşitli programlarıyla her yemeği kolayca pişirmektedir.. Ar Suf5000mgsi fırın özellikleri çok fazla ve işlevsel olmasıyla ön plana çıkmıştır. İç cam rahatlıkla sökmeye ve temizlemeye uygun bir şekilde hazırlanmıştır. Ayrıca mekanik programlanabilir saat tipi bulunduğu için oldukça rahat kullanım imkanı sunar. Bunun yanında Elektroturbo özelliğine sahiptir, yani fan destekli pişirme imkanı sunan bu ürün multifonksiyonel ürünlerin de özelliklerini kapsamakta ve turbolarıyla her türlü lezzete olanak sağlar. Özellikle ızgaralar için tercih edilen bu özellik her yemek için kullanılabilmektedir.

Farklı Teknik Özellikleri ile Arçelik Ar Suf5000mgsi Fırın

Farklı Teknik Özellikleri ile Arçelik Ar Suf5000mgsi Fırın

Ar Suf5000mgsi kullanımı bir hayli pratiktir. Herhangi bir sorunda rahatlıkla kullanma kılavuzundaki açıklamalara danışmak mümkündür. 3 adet aksesuarı bulunan bu ürünlerden fırın tepsisi büyük kızartma, hamur işi veya donmuş gıda için kullanılmakta; yuvarlak tepsi ise daha çok börek ve kek için kullanılmaktadır. Enerji tasarrufu sağlamak için koyu kapların kullanılması ve daha önce fırını ısıtmak gerekmektedir. Bunun dışında ızgaralı, elektrikli veya fonksiyonuna göre kullanımı, temizliği farklılaşmaktadır. İlk açıldığında 30 dakika ısıtmalısınız. Yine ilk kullanımda duman veya koku gelebilmektedir ancak havalandırma yardımıyla bu sorun daha hızlı çözülmektedir. Fırındaki 3 adet düğme sırayla sıcaklık, fonksiyon ve mekanik saat ile ilgilidir.

Pratik Kullanımlı ve Avantajlı Ar Suf5000mgsi Fiyatları

Pratik Kullanımlı ve Avantajlı Ar Suf5000mgsi Fiyatlarıi

Ar Suf5000mgsi avantajları çok fazladır özellikle de aksesuarları ve fonksiyonları ile ön plana çıkmaktadır. Üst ısıtmanın da yer aldığı bu üründe 7 adet pişirme fonksiyon bulunurken 3 adet de aksesuarı bulunmaktadır. Yani Ar Suf5000mgsi fırın, mini ya da midi ürün olarak geçse de her türlü özelliği ve avantajı içerisinde bulundurmaktadır. Kullanıcılarını memnun etmek için tasarlanmıştır. Zorlanmadan ve enerji tasarrufu sağlayarak lezzetli yemekler yapabileceğiniz bu ürün, buz çözme gibi imkanlarıyla herkesi memnun etmektedir. Yemek yapmayı zevkli bir hale gelmektedir. Küçük mutfaklar için de ideal ürün olan bu fırın çeşidi, gelişmiş teknolojisiyle dikkat çekmektedir. Ar Suf5000mgsi fiyatı ise ürünün durumuna ve performansına bağlı olarak avantajlı bir aralıktadır. Daha önce ürünü alanların değerlendirmelerini ve yorumlarını Arçelik ar suf5000mgsı fırın kullanıcı yorumları kısmından öğrenerek ürün hakkında daha fazla fikir sahibi olabilirsiniz.