Arçelik Afc 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırın

E
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik Afc 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırın

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Bunlar Alınır Satıcı Ünvanı: EMR MOTOR BİSİKLET OTOMOTİV VE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Konya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0575043951800018 Vergi Kimlik Numarası: 5750439518
    Bu ürün Bunlar Alınır tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 2 adet sipariş verilebilir. 2 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 3D pişirme teknolojisi ile geliştirilen ankastre fırın aynı anda alt, üst ve turbo ısıtıcıları çalıştırarak dengeli ısı yayılımı gerçekleştirerek yemekleri homojen şekilde pişirir.
  • Hot Aero Pro özellikli motor ile donatılan Arçelik elektrikli fırın geliştirilmiş fan sistemi ile sıcak havayı verimli şekilde dağıtarak her pişirmede aynı sonucu elde etmenize olanak tanır.
  • Buharlı fırın SteamWell fonksiyonu sayesinde yemekleri kurutmadan buhar desteği ile pişirir, içi yumuşak dışı ise çıtır yemekler hazırlar.
  • Metalik renk ile tasarlanan modern görünümlü gri fırın yeni nesil teleskopik ızgara sistemi ile tepsinin fırın içerisinde daha rahat hareket etmesine ve çıkarılmadan yemeğin kontrol edilmesine olanak tanır.
  • Buharlı temizleme fonksiyonu ile kolay temizlenen Arçelik AFC 360 G ankastre fırın 100° sıcaklıkta 20 dakika içerisinde yemek kalıntılarını yumuşatarak çözer.
  • Çok fonksiyonlu fırın 9 adet farklı ayarla işlevsellik sunar. Bu sayede buz çözme, sıcak tutma, eko-turbo pişirme modu ile mutfakta konforlu kullanım sağlayabilirsiniz.
  • AFC 360 Arçelik fırın arka duvarında yer alan katalitik duvar tasarımı ile biriken yağları düzenli olarak emer ve kötü koku oluşumunu engeller.
  • Yumuşak kapanan kapak ile konforlu kullanım sunan AFC 360 G Arçelik eliniz doluyken kapağı ittiğinizde yavaşça kapanır.
  • Dokunmatik ekranlı ankastre fırın LED gösterge paneli ile zamanı ayarını ve kontrol imkanı da sağlar.

Ürün Özellikleri

  • Pişirme Fonksiyon Sayısı 8 Fonksiyon
  • Kullanım Şekli Ankastre
  • Hacim 60 - 80 L
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Saat Tipi LED Ekran - Dokunmatik
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Renk Gri
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arçelik AFC 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırın

Arçelik AFC 360 G buhar destekli ankastre fırın, yemek pişirmeyi kolay ve zahmetsiz hâle getirmek için özel olarak tasarlanır. SteamWell buhar destekli pişirme teknolojisi sayesinde kolayca kabaran hamur işleri hazırlamanıza yardımcı olur. Bu teknoloji sayesinde hamur işlerinizin dışı çıtır, içi ise yumuşak kalırken et yemekleriniz de suyunu kaybetmeden tandır kıvamında pişer. Fırındaki teleskopik ray sistemi, yemeğinizin üzerine kaşar eklemek gibi dokunuşlar yapmak için tepsiyi dengeli şekilde dışarıda tutmanıza yardımcı olur. Yumuşak kapak sistemine sahip olan fırını sessizce açıp kapatmanız mümkündür. Fırın içi aydınlatma sayesinde ise yemeklerinizi rahatlıkla kontrol edebilirsiniz.

  • Sürekli hava akışı sağlayan Hot Aero Pro motor teknolojisi
  • Yağ ve kiri emerek zahmetsiz temizlik
  • 72 litre hacim

Arçelik AFC 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırının Özellikleri

Arçelik AFC 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırının Özellikleri

Arçelik AFC 360 G buhar destekli ankastre fırın, 9 farklı pişirme fonksiyonuna sahip olan kullanışlı bir üründür. Bu fırını kullanarak 3 boyutlu pişirme yapabilirsiniz. Fırının alt, üst ve turbo ısıtıcılarını aynı anda çalıştıran bu yöntemle yemekleriniz her noktadan eşit pişme derecesine ulaşır. Isı, yemeğin her yerine eşit şekilde dağılır ve yanma riski ortadan kalkar. Arçelik AFC 360 G ankastre fırının buz çözme fonksiyonuyla dondurucudan çıkardığınız gıdaları tüketime hazır hâle getirebilirsiniz. Fan destekli ısıtıcı yardımıyla tüm yemeklerinizi kurutmadan pişirir ve ısının dengeli dağıldığından emin olursunuz. Ürünün sıcak tutma fonksiyonu sayesinde hazırladığınız yemeklerin servis edene kadar soğumasını önlersiniz. Fırının diğer bir fonksiyonu da elektrikli ızgara özelliğidir. Bu fonksiyon sayesinde sulu köfteler ve soslu tavukları zahmetsizce kızartıp afiyetle tüketebilirsiniz.

Arçelik 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırının Ebatları Nasıldır?

Arçelik 360 G Buhar Destekli Ankastre Fırının Ebatları Nasıldır?

Arçelik AFC 360 G 72 lt buhar destekli ankastre fırının genişliği 59,4 cm, derinliği ise 56,7 cm'dir. Kare formuna çok yakın bir tasarıma sahip olduğu için ürünü yerleştirmek son derece kolaydır. Fırın, kendisi için ayrılmış alana rahatlıkla oturur. Mutfağınızda fazla yer kaplamaz. 72 litre hacme sahip bu geniş fırının içinde 5 adet ray bulunur. Bu fırında 5 tepsi yemeği aynı anda pişirebilir, zamandan ve enerjiden tasarruf sağlarsınız. Ürünün 5 raylı olması yemeğinizi fırının istediğiniz rafında pişirmenize de yardımcı olur. Örneğin, sadece üstünü kızartmak istediğiniz bir yemeği ilk rafa yerleştirmeniz mümkündür. Geniş kapasitesi sayesinde bu fırın, kalabalık sofralar için de son derece idealdir.

Arçelik AFC Buhar Destekli Ankastre Fırının Kalitesi Nasıldır?

Arçelik AFC Buhar Destekli Ankastre Fırının Kalitesi Nasıldır?

Arçelik AFC 360 G buhar destekli ankastre fırın, A+ enerji sınıfında yer alır. Çalışma esnasında fazla elektrik tüketmeyerek enerji tasarrufu sağlar. Böylece doğal kaynakların dengeli kullanımına destek olur. Hem doğanızı hem cebinizi korur. AFC 360 G fırında Hot Aero Pro motor teknolojisi kullanılır. Bu motor, özenle hazırlanan fan sistemi ve iç tasarımı sayesinde sıcak havayı fırının içine kusursuz şekilde dağıtır. Böylece %40 daha homojen pişirme sağlarsınız. Ürünün arka duvarında yer alan katalitik malzeme; pişirme sırasında sıçrayan, görüntü kirliliğine ve kötü kokuya sebep olan yağ artıklarını emer. Pişirme işlemi sona erdiğinde ise fırın tabanına 1 bardak su döküp sıcaklığı 100 dereceye getirerek ürünü zahmetsizce temizleyebilirsiniz. Arçelik AFC 360 G buhar destekli ankastre fırın yorumlarını ziyaret ederek ürün hakkındaki kullanıcı görüşlerini inceleyebilirsiniz. Dilerseniz siz de bu ankastre fırını Trendyol'dan satın alarak kendi mutfağınızın şefi olabilirsiniz.