Arçelik Ade 606 B Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

1.549 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik Ade 606 B Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: İstanbul Ankastre Satıcı Ünvanı: İSTANBUL ANKASTRE DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0481062976300001 Vergi Kimlik Numarası: 4810629763
    Bu ürün İstanbul Ankastre tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Temel Özellikler Kontrol Tipi Elektronik - Dokunmatik Lamba Adedi 2 Lamba Tipi LED Lamba Gücü (W) 3W Kademe Sayısı 3 Karbon Filtre Opsiyonel Performans Her Kademe İçin Ses Güçleri (DIN/EN 60704-3 standardına göre) 44/54/64 Ölçüler Ağırlık 11.5 kg Yükseklik 36.5 cm Genişlik 59.6 cm Derinlik 38.6 cm Diğer Yağ Filtre Adedi 1 Motor Sayısı 1 Filtre Tipi Kaset Bulaşık Makinesinde Yıkanabilir Filtre Var

Ürün Özellikleri

  • Davlumbaz Şekli Eğimli
  • Genişlik 45 - 60 cm
  • Davlumbaz Tipi Duvar Tipi
  • Maksimum Emiş Gücü 500 - 750 m³ arası
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Filtre Tipi Alüminyum
  • Renk Beyaz
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
Geri Bildirim Ver

Arçelik Ade 606 B Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz

Davlumbaz, yemeklerinizi yaparken oluşan kokuları, atık ısıyı ve oluşan nemi filtrelemesi ile mutfağın önemli yardımcılarından biridir. Arçelik Ade 606 B beyaz ankastre davlumbaz, şık tasarımı ve gelişmiş teknolojik özellikleri ile dikkat çeker. Gelişmiş dokunmatik kontrol mekanizması, kullanılan LED lambalar, otomatik kapanma teknolojisi ve yıkanabilir filtresiyle Ade 606 B davlumbaz büyük beğeni toplar. Ürünün dokunmatik kontrol mekanizmasında bulunan 3 aşamayı ihtiyacınıza göre kullanabilirsiniz. Her kademesinde DIN/EN 60704-3 standardına göre 44, 54 ve 64 dBA olarak değişir. Alüminyum kaset filtresi kolayca temizlenebilir ve bulaşık makinesinde yıkanabilir bir yapıya sahiptir. 3W güçte 2 adet LED lambası ile görüşünüzü kolaylaştırır. Sade ve şık tasarımı ile teknolojisi kadar duruşuyla da dikkat çeker.

  • Dokunmatik kontrol mekanizması
  • Bulaşık makinesinde yıkanabilir filtre
  • Otomatik kapanma özelliği

Kullanışlı Özellikleri ile Arçelik Ade 606 B Davlumbaz

Kullanışlı Özellikleri ile Arçelik Ade 606 B Davlumbaz

Arçelik Ade 606 B beyaz ankastre davlumbaz, sade tasarımı ile mutfağınıza ferah ve şık bir hava katar. Ürünün sahip olduğu 36.5 cm yükseklik, 59.6 cm genişlik, 38.6 cm derinlik ve 11.5 kg ağırlığı ile değişik mutfak tiplerine uyumlanabilir bir yapısı vardır. 2 adet LED lambaya sahip olan Ade 606 B, 3 W güç ile çalışarak ocak üstü ihtiyacınız olan ışığı sağlar. Arçelik Ade 606 b beyaz ankastre davlumbaz 1 adet motora ve 1 adet alüminyum kaset yağ filtresi bulundurur. Maksimum emiş gücü 500 - 750 m³ arasıdır. Alüminyum kaset filtresi kolayca temizlenmenin yanı sıra bulaşık makinesinde kolayca yıkanabilir. Minimum 44 dBA ses yüksekliğinde performans gösterirken, maksimum seviyesi 64 dBA belirlenir. Ürün, kolay ve etkili kullanım hedef alınarak tasarlanır.

Arçelik Ade 606 B Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz Avantajları

Arçelik Ade 606 B Beyaz Duvar Tipi Davlumbaz Avantajları

Arçelik Ade 606 B beyaz ankastre davlumbaz, evinizde ihtiyacınız olan hizmeti size sunmayı amaçlar. Gelişmiş teknolojik özellikler ile tasarlanan Arçelik davlumbaz çağa ayak uyduran teknolojisi, şık ve minimalist tasarımı ve hayatı kolaylaştıran özellikleri ile hem göze hem de ihtiyaçlara hitap eder. Ürünün sahip olduğu teknojinin hayatınızı kolaylaştırması uzun vadede avantaj sağlar. İşlevsel özelliklerinin yanı sıra ideal boyutu ve ağırlığı sayesinde size özgürlük kazandırır. Ürün, farklı mutfak yapılarına uygun bir tasarıma sahiptir. Size yardımcı olmakla kalmayıp yapacağınız dekorasyona da uyum sağlar. Ürün mutfağınızda kalifiye, sessiz ve güçlü bir yardımcı olur. Arçelik Ade 606 B beyaz ankastre davlumbaz yorumları müşteri memnuniyetini kanıtlar niteliktedir. Ürün sağladığı avantajlı özellikleri ve şık tasarımı sayesinde müşteriler tarafından sıklıkla tercih edilir. Siz de ürünün konforlu özelliklerini deneyimleyebilirsiniz.

Uygun Fiyatlarla Arçelik Ade 606 B Duvar Tipi Davlumbaz

Uygun Fiyatlarla Uygun Arçelik Ade 606 B Duvar Tipi Davlumbaz

Arçelik Ade 606 B beyaz ankastre davlumbaz; kaliteli yapısı, hayat kolaylaştıran ve konforunuzu öncelik alan özellikleri sayesinde sizin beklentilerinizi karşılayabilecek bir üründür. Mutfağınıza katacağınız bu ürün, sunduğu konforlu ve pratik özellikleri ile size eşlik eder. Arçelik Ade 606 B beyaz ankastre davlumbaz fiyatı ürünün tüm özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Ürün, sunduğu işlevsel özellikler sayesinde beğeni ve ilgi toplar. Mutfaklarda sıklıkla tercih edilen Sahip olduğunuz ürünün kolay ve etkili kullanıma sahip olması, şık tasarımı ile sizi tatmin etmesi ve performansı ile ihtiyacınızı tam anlamıyla karşılaması önemli bir unsurdur. Ade 606 B davlumbaz gücü, şıklığı, sessizliği ve kalitesi ile beğeni toplar. Siz de gelişmiş teknolojik özelliklere ve tasarım şıklığına sahip bu ürüne Trendyol aracılığı ile kolay bir şekilde ulaşabilirsiniz.