Arçelik 6133 S 3 Programlı A++ Sınıfı Silver Gri Bulaşık Makinesi

15.999 TL
E
Tükeniyor!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (5)
15.000 TL'ye 150 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.599 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
16.689 TL
10.000 TL'ye 100 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
17.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
19.024,15 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Arçelik 6133 S 3 Programlı A++ Sınıfı Silver Gri Bulaşık Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: MASKHOME Satıcı Ünvanı: ZÜMPA DAYANIKLI TÜKETİM MALLARI SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0999004792000010 Vergi Kimlik Numarası: 9990047920
    Bu ürün MASKHOME tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Arçelik 6133 S 3 Programlı Bulaşık Makinesi Genel Özellikler Ürün Tipi Solo Ürün Rengi Gümüş Program Sayısı 3 Ekran Tipi LED Paslanmaz Çelik İç Gövde Var Enerji Sınıfı E Ses Seviyesi (dBA) 52 dBA Kapasite 13 Ürün Serisi NT22 Aksesuarlar Yüksekliği Ayarlanabilir Fincan Rafları Var Fincan Raf Sayısı 2 Çatal Kaşık Sepeti Var Fonksiyon ve Teknolojiler Tablet Deterjan Fonksiyonu Var Bardak Koruma Sistemi Var Fonksiyon 1 Yarım Yük Fonksiyon 2 Zaman Erteleme Motor Tipi Standart Yarım Yük Yıkama Var Zaman Erteleme Fonksiyonu 3, 6 veya 9 Saat Programlar Program-1 Ekonomi 50 °C Program-2 Yoğun 70 °C Program-3 Hızlı 58' Program Sıcaklıkları (°C) 50-65-70 Tüketim Bilgileri Ses Seviyesi (dBA) 52 dBA Ekonomi Programı Süresi (dk) 205 dk Yıllık Enerji Tüketimi (kWh) 262 kWh Güç (W) 1800 - 2100 W Akım (A) 10 Yıllık Su Tüketimi (L) 3612 Enerji Tüketimi 0.937 kWh Su Tüketimi 12.9 L Ölçüler Ağırlık 40.9 kg Yükseklik 85 cm Genişlik 59.8 cm Derinlik 60 cm Diğer Parlatıcı Göstergesi Var Tuz Göstergesi Var Çocuk Kilidi Var Su Güvenlik Sistemi Taşma Emniyeti

Ürün Özellikleri

  • Kapasite 13 Kişilik
  • Ücretsiz Kurulum/Montaj Var
  • Garanti Süresi 3 Yıl
  • Derinlik 60 cm ve üstü
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Genişlik 59 cm
  • Su Tüketimi 11 - 14 L
  • Kullanım Şekli Solo
  • Program Sayısı 3-5
  • Renk Gri
  • Kurulum Gerekli mi? Evet
  • Yükseklik 85 cm
Geri Bildirim Ver

Arçelik 6133 S 3 Programlı A++ Sınıfı Silver Gri Bulaşık Makinesi

Elektronik ev eşyası ihtiyaçlarını başarılı bir şekilde karşılayan Arçelik, yenilikçi teknolojisi ile hayatı kolaylaştırır. Günlük ihtiyaçların pratik bir şekilde halledilmesini sağlayan beyaz ev eşyaları, zamandan ve enerjiden tasarruf etmenizi sağlar. Evlerin vazgeçilmezleri arasında yer alan bulaşık makineleri, pratik kullanım avantajına sahip olan makinelerden bir tanesidir. Yenilikçi özellikleri ile öne çıkan Arçelik 6133 S 3 programlı A++ sınıfı silver gri bulaşık makinesi 3 farklı programı ile çeşitli ihtiyaçlara yanıt verir. Zaman aralığı bakımından farklı seçeneklere sahip olması nedeni ile seçim noktasında özgür hissetmenizi sağlar. Bulaşık yoğunluğuna göre çeşitli programlar arasından sizin için uygun olanı seçebilirsiniz. Paslanmaz iç gövdeye sahip olan ürün uzun ömürlü kullanım avantajı sunar. Metal detaylara yer verilen tasarımı ile şık ve modern bir görünüme sahiptir.

  • Pratik kullanım
  • Etkileyici temizlik
  • Zarif görünüm

Yüksek Performanslı Arçelik 6133 S Bulaşık Makinesi

Yüksek Performanslı Arçelik 6133 S Bulaşık Makinesi

Bulaşıklarınızı hızlı bir şekilde yıkayabileceğiniz makine, bulaşık tabletleri ve deterjanları ile çalışmak için uygun bir yapıya sahiptir. Ekonomik, hızlı ve yoğun olmak üzere 3 farklı programa sahip olan Arçelik 6133 S A++ 3 programlı bulaşık makinesi çeşitli ihtiyaçlara uygun yanıtlar verir. Kalabalık sofralarda meydana gelen bulaşıkları yoğun programı kullanarak yıkayabilirsiniz. Günlük bulaşıkları yıkamak için ekonomik ve hızlı programları tercih edebilirsiniz. Yağ lekesi gibi sert bir tabaka haline gelen lekeleri kolay ve hızlı bir şekilde temizler. Ekonomik program, suyu ısıtmak için ekstra zaman kaybetmenizin önüne geçer. Hızlı bir şekilde çalışmaya başlar ve enerjiden tasarruf etmenize yardımcı olur. Hızlı program kısa süre içerisinde yıkama ve durulama işlemlerini gerçekleştirir. İş yoğunluğuna göre tercih edebileceğiniz seçeneklere sahip Arçelik bulaşık makinesi 3 programlı ile mutfak eşyalarınızı kusursuz bir şekilde temizleyebilirsiniz.

Hijyenik Mutfaklar İçin Arçelik 6133 S Bulaşık Makinesi

Hijyenik Mutfaklar İçin Arçelik 6133 S Bulaşık Makinesi

Yemek kalıntıları, yağ lekeleri ve içeceklerden kalan parçaları temizlemek için kullanacağınız makine, ekstra hijyen elde etmenizi sağlar. İnce detaylara hızlı bir şekilde işlemesi ile inatçı lekeleri kısa sürede temizler. Bulaşık yoğunluğuna bağlı olarak seçebileceğiniz farklı programlar ile verimli bir yıkama deneyimi yaşayabilirsiniz. Makinenin sağ üst bölmesinde bulunan panel üzerinden yıkama ile ilgili zaman ayrıntılarını takip edebilirsiniz. Fonksiyonel özellikleri ile öne çıkan Arçelik 6133 S Time Delay özelliğine sahiptir. 3, 6 ve 9 saatlik erteleme seçenekleri bulunur. Ergonomik özellikleri ile dikkat çeken ürün, mutfaklarda kolay bir şekilde yerleştirilir. Kapladığı alan bakımından ideal özelliklere sahiptir. Avantajlı özellikleri ile öne çıkan ürünü satın almadan önce Arçelik 6133 S A++ 3 programlı bulaşık makinesi yorumlarını okuyabilir, ürünün kullanımı ve görüntüsü hakkında bilgi sahibi olabilirsiniz.

Cazip Fiyatlı Arçelik 6133 S 3 Programlı Bulaşık Makinesi

Cazip Fiyatlı Arçelik 6133 S 3 Programlı Bulaşık Makinesi

Çocuk kilidi özelliği ile güvenli kullanım sunan makine, günlük kullanım ihtiyaçları için verimli performans sergiler. Tuz ve parlatıcı göstergeleri ile rutin bakım esnasında kontrolü elinizde tutmanızı sağlar. Yarım Yük Yıkama özelliği ile dikkat çeken makine, içerisini tam doldurmasanız bile bulaşıkların yıkanması için uygun bir zemin oluşturur. İhtiyaç duyduğunuz malzemeleri kısa süre içerisinde yıkayıp temiz bir hale getirir. Ayarlanabilir fincan raflarına sahip olan Arçelik 6133 S bulaşık makinesi büyük boyutlu bardaklarınızı rahat bir şekilde yerleştirmenizi sağlar. Avantajlı özellikleri ve yenilikçi teknolojisi ile dikkat çeken ürünü Trendyol’dan satın alabilirsiniz. Uygun aralıklarda yer alan Arçelik 6133 S A++ 3 programlı bulaşık makinesi fiyatları ile bütçe dostu seçenekler üzerinden alışverişinizi tamamlayabilirsiniz. Çeşitli ihtiyaçlara uygun özellikler ile donatılan makineyi satın alarak mutfağınızda ekonomik bir şekilde hijyeni sağlayabilir, bulaşıklarınızı yıkayabilirsiniz.