Arçelik 3881 KTS A++ 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 3881KTS

14.999 TL
A++
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Arçelik 3881 KTS A++ 8 Kg Çamaşır Kurutma Makinesi 3881KTS

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: konsept34 Satıcı Ünvanı: MUAMMER YEŞİL ORT. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0950004616900001 Vergi Kimlik Numarası: 9500046169
    Bu ürün konsept34 tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 1 adet sipariş verilebilir. 1 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Şık ve estetik görünümüyle öne çıkan Arçelik kurutma makinesi, gri renkte tasarlanıp siyah renkteki detaylarla süslenir.
  • Yüksek enerji sınıfında yer alan A++ kurutma makinesi, düşük enerji tüketimiyle bütçeye katkıda bulunur.
  • 8 kg kurutma makinesi 102 litrelik tambur hacmi ile yıkama sonrası çamaşırları tek seferde kurutmaya olanak verir.
  • Gri kurutma makinesi 84 cm yüksekliğinde, 59 cm genişliğinde ve 57 cm derinliğinde olmasıyla ev tipi kullanıma uygundur. Bulunduğu alanda fazla yer kaplamadan muhafaza edilir.
  • Arçelik 3881 KTS her çamaşır tipine ve türüne uygun bir şekilde özelleştirilmiş 16 farklı program bulundurur. Bu programlar, her ihtiyacı karşılayacak şekildedir.
  • Arçelik kurutma makinesi gri sadece 65 desibellik ses seviyesinde çalışmasıyla son derece sessiz bir makinedir. Bu sayede kurutma işlemi sırasında ev konforundan ödün verilmesinin önüne geçer.
  • Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg çamaşır kurutma makinesi mekanik program ayarlama bölümü dışında dokunmatik sensörlere sahip tuşlar aracılığıyla kolayca kontrol edilir.
  • Pompalı kurutma makinesi sıcak ve nemli havayı kullanarak kıyafetleri kuruturken fazla enerji harcamaz ve daha uzun ömürlü bir makine kullanımı sunar.
  • Arçelik 3881 KTS kurutma makinesi filtre temizleme ve su tankı dolu uyarıları ile makinenin ne zaman temizlenmesi gerektiği konusunda ikaz verir. Çocuk kilidi modu sayesinde makine kendisini kilitleyerek çocukları güvende tutarken aynı zamanda programın değiştirilmesinin önüne geçer.
  • Arçelik 3881 KTS çamaşır kurutma makinesi nem dengesini algılayarak kıyafetlerin miktarından bağımsız olarak istenen kuruluğa ulaştırır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Gri
Geri Bildirim Ver

Arçelik 3881 Kts A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi

Günlük hayatın koşuşturmacası, hem güneş altında hem de temiz havada kurumuş çamaşırlara erişimi zorlaştırır. Özellikle de her geçen gün artan çevre kirliliği, çamaşırlarınızın hijyenik bir ortamda kurumasına engel olur. Bu da giysilerinizin ne kadar yıkarsanız yıkayın yeteri kadar temiz olmamasına neden olabilir. Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg çamaşır kurutma makinesi, tüm çamaşırları pratik ve hızlı bir şekilde kurutur. Markanın bu modeli, yoğuşturmalı bir teknolojiye sahiptir. Bu sayede özel bir havalandırma borusuna ihtiyaç duymadan evinizin herhangi bir köşesine sorunsuzca kurabilirsiniz. Ayrıca 102 litrelik tambur hacmi ile tek seferde giysilerinizi kurutur. Böylece eneriden tasarruf sağlamanıza yardımcı olur. Gri renkli tasarımı ile beğeni toplayan bu kullanışlı makineye göz atabilir, dilediğiniz zaman sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Enerji tasarrufu
  • Ücretsiz kurulum
  • ProScent teknolojisi

Beğeni Toplayan Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg Özellikleri

Beğeni Toplayan Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg Özellikleri

Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg kapasitesi ile kalabalık aileler için oldukça uygundur. Aynı zamanda 16 ayrı programı sayesinde size birden fazla kurutma seçeneği sunar. Ürün, 65 dB ses seviyesine sahiptir ve çalışırken sizi rahatsız etmez. Bunun dışında kolay kurulum ve montajlama desteği sağlar. ProScent teknolojisi, Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg çamaşır kurutma makinesi kullananlar için ürünün dikkat çekici özellikleri arasında yer alır. ProScent teknolojisi, kurutma işlemi sırasında ürünün kendi içerisinde bulunan özel koku kapsüllerini dışarı salmasını sağlar. Çamaşırlarınıza gönderilen kurutma havası ile birlikte bu teknolojinin esansları, giysilerinizde ferah bir koku bırakır. Bünyesindeki üç ayrı özel koku kapsülleri arasından dilediğinizi tercih edebilirsiniz. Tek kapsülle 30 kurutmaya kadar ferahlık sağlamak mümkündür. Kırışık önleme programı sayesinde kıyafetlerinizi giyime hazır hale getiren bu makineyi satın alabilirsiniz.

Hijyenik Giysiler İçin Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi

Hijyenik Giysiler İçin Arçelik Çamaşır Kurutma Makinesi

3881 KTS Arçelik ile hijyenik bir ortamda kurumuş çamaşırlara sahip olmanız mümkündür. Aynı zamanda ürün, ısı pompalı kurutma teknolojisine sahiptir. Bu da makinenin giysilerinizin renklerini koruyarak verimli bir şekilde kurutmasını sağlar. Ayrıca A++ yüksek enerji sınıfı ile enerjiden tasarruf etmenizde oldukça yardımcı olur. Bu sayede enerji tasarrufuna önem veren kişiler için ideal kurutma makinesi modelidir. Bu ürün, yılda yalnızca 234 kWh’lik bir enerji tüketir. İdeal ölçüleri ile bu ürünü çamaşır makinesi ile aynı odada bulundurabilirsiniz. 102 litrelik tambur hacmi ile beklentileri karşılar. Yoğuşmalı bir çalışma sistemine sahip olan Arçelik makine, evinizin her alanında kullanımına uygundur. Çamaşır kurutmayı oldukça pratik ve hızlı bir işlem haline getirir. Akıllı nem sensörü ile ideal nem seviyesini ayarlayan bu ürüne göz atabilirsiniz.

Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı

Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg Çamaşır Kurutma Makinesi Fiyatı

Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg çamaşır kurutma makinesi fiyatları ile bütçe dostudur. Ayrıca kullanışlı tasarımı ve uzun ömürlü performansı sayesinde oldukça avantajlı bir üründür. Arçelik çamaşır 8 kg makine ile giysilerinizi kuruturken zamandan ve enerjiden tasarruf sağlayabilirsiniz. ProScent teknolojisi ile giysilerinizde ferah bir bir koku bırakır ve kıyafetlerinizi kuruturken yıpranmasına engel olur. Arçelik 3881 KTS A++ 8 kg çamaşır kurutma makinesi yorumları, ürünün performansı hakkında fikir verici olabilir. Bu modelin A++ enerji sınıfına sahip olması, sıklıkla tercih edilme sebepleri arasındadır. Kaliteli, pratik ve kullanışlı bir modeldir. Aynı zamanda bütçe dostu fiyatı ile beğeni toplar. Pratik zaman göstergesi ile işleminizi rahatlıkla takip edebilirsiniz. Çevre dostu Arçelik çamaşır kurutma makinesini Trendyol’da bulabilir ve satın alabilirsiniz.