Aras Yayıncılık Kim Bu Ermeniler - Aras Yayınları - Susan Paul Pattie Kitabı

176,25 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kurumsal Fatura
192,57 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
263,05 TL

Ürün Bilgileri

Aras Yayıncılık Kim Bu Ermeniler - Aras Yayınları - Susan Paul Pattie Kitabı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aras Yayıncılık Satıcı Ünvanı: ARAS YAYINCILIK İTHALAT İHRACAT LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0072003962500026 Vergi Kimlik Numarası: 0720039625
    Bu ürün Aras Yayıncılık tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sahi kimdir bu Ermeniler? Tarihlerini anlatmaya nereden baslamak gerekir? Dünyanin dört bir yanina dagilmis bu halk hangi topragin çocugudur ve simdi nerelerde, hangi kosullarda yasar? Hangi dilleri konusurlar, ne yerler, ne içerler? Peki ya bayramlari, dini ve geleneksel ritüelleri, danslari, müzikleri, kiyafetleri, masallari, oyunlari? Londra daki The Armenian Institute ün (Ermeni Enstitüsü) direktörü Susan Paul Pattie nin Gagik Stepan-Sarkissian ve Maral Kerovpyan la beraber hazirladigi 5-16 yas arasi çocuklara yönelik bu kitap, Ermeni tarihine ve kültürüne bir giris niteliginde. Fotograflar, illüstrasyonlar ve haritalarla renklenen kitap, yukarida yöneltilen sorulara ve daha pek çok merak edilen konuya yanit verirken, her bölüm ek açiklamalar, görseller, sorular ve alistirmalarla zenginlesiyor. Kitap, Ermeni çocuklarin halklarinin geçmisini ve bugününü ögrenmelerine imkân saglamasinin yani sira, bu cografyada yüzyillardir beraber yasayan bütün halklardan çocuklarin, birbirlerine degen yasayis ve geleneklerini fark etmelerini de mümkün kiliyor. Umuyoruz ki ‘Kim bu Ermeniler? yalnizca çocuklar için degil, yetiskinler için de keyifli bir okuma sunar. Tüm tarihin ve kültürün fazlasiyla tek boyutlu olarak tanitilip ögretildigi Türkiye de, yetiskinlerin de ‘Kim Bu Ermeniler den çok sey ögrenecegine inaniyoruz. Ürün Adı: Kim Bu Ermeniler Ürün Kodu: 9786055753672 Basım Yılı: 2016.00000000 Kapak Türü: Karton Kapak Kağıt Cinsi: 2. Hamur Çevirmen: Susan Paul Pattie En düşük fiyat politikasıyla, İnternet dünyasında benzersiz fiyatları siz değerli müşterilerimize sunuyoruz.%100 müşteri memnuniyetini ilke edinerek sizlere hizmet vermekteyiz. Tüm ürünlerde kargo ücretsizdir. Sipariş en geç 2-3 iş günü içerisinde kargolanır.

Ürün Özellikleri

  • Yazar Susan Paul Pattie
  • Basım Yılı 2020 ve Öncesi
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver