Arap Kızı Çil Leke Benek Kremi 20 ml

99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Arap Kızı Çil Leke Benek Kremi 20 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: FURKAN DOĞAL ÜRÜNLER Satıcı Ünvanı: FURKAN DOĞAL ÜRÜNLER TİCARET VE SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0388014783700010 Vergi Kimlik Numarası: 3880147837
    Bu ürün FURKAN DOĞAL ÜRÜNLER tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kullanım: Yüzde uygulanmak istenen bölgeye yeterli miktarda kremi dairesel hareketlerle hafifçe masaj yaparak sürünüz.
  • uyarılar: Kullanmadan önce kol içinde alerji testi yapınız. Ilaç değildir. Yenilmez.
  • saklama koşulları: Güneşten uzak, oda sıcaklığında, çocukların ulaşamayacağı yerlerde ve kendi ambalajı içerisinde muhafaza ediniz. Her kullanımdan sonra kapağı kapatınız.

Ürün Özellikleri

  • Kullanma Amacı Beyazlatıcı
  • Form Krem
  • Tip Şişe
  • Hacim 0-90
Geri Bildirim Ver

Arap Kızı Çil Leke Benek Kremi 20 ml

Arap Kızı çil, leke, benek kremi 20 ml lekelere ve düzensiz cilt tonuna meydan okur. Çillerden ve diğer cilt rahatsızlıklarından kurtulmaya yardımcı olur. Eşsiz içeriğiyle koyu lekelerin varlığını azaltır. Size en iyi sonuçları vermek için yaşlanma karşıtı özellikler barındırır. Temiz bir cilt vaadinde bulunur. Cilde etkili bir şekilde nüfuz eder. Siyah tortuları azaltarak cilt parlaklığını iyileştirir. Tutarlı bir ten sağlayan bileşenlerle formüle edilir. Cilde nemlendirici etkilde bulunarak pürüzsüzlük katar. Yüzde uygulanmak istenen bölgeye yeterli miktarda sürülür. Kullanılırken işlemden geçirilen yüzeye, dairesel hareketlerle hafifçe masaj yapılması tavsiye edilir. Oda sıcaklığında saklanır. Çeşitli cilt tipleri için özel olarak geliştirilir. Hem kadınlar hem de erkekler için uygundur. Teninizi en az sizin kadar önemseyen kremi hemen deneyebilirsiniz.

  • Cilt aydınlatma
  • Leke karşıtı
  • Güvenli kullanım

Lekeler Üzerinde Etkili Arap Kızı Kremi Özellikleri

Lekeler Üzerinde Etkili Arap Kızı Kremi Özellikleri

Arap Kızı çil kremi çillerin ve koyu lekelerin çözülmesine olanak tanır. Üst üste kalın bir tabaka halinde toplanan benekleri yok edebilir. Cildinizi daha parlak ve genç hale getirmek için çalışır. Doğal formülüyle nem sağlar. Vücut dokularını sıkılaştırır, tonlandırır ve pürüzsüzleştirir. Çilleri hafifleterek teninizi beyazlatabilir. Daha yumuşak ve elastik bir ciltle sizi buluşturur. Gerekli noktalara uygun miktarda uygulayabilirsiniz. Düzenli şekilde kullanıldığında olumlu etkileri artabilir. Kırışıklıkların görünümünü azaltmak için mücadele eder. Cildinizin her zamankinden taze olmasına vesile olabilir. Kadınlar ve erkekler için iyi hazırlanmış bir pigmentasyon giderici kremdir. Hassas dokuları sert güneş ışınlarından koruyabilir. Ten rengini iyileştirmede rol oynar. Gelecekte karşılaşabileceğiniz koyu lekelerin oluşumunu engelleyebilir. Doğal özler ve çok sayıda cildi besleyen bileşenlerle yüklü Arap Kızı benek kreminden gönül rahatlığıyla faydalanabilirsiniz.

Kalitesini Gösteren Arap Kızı Benek Kremi 20 ml Avantajları

Kalitesini Gösteren Arap Kızı Benek Kremi 20 ml Avantajları

Arap Kızı çil leke benek kremi 20 ml, hassas hücreler için sağlıklı bir bakım alternatifi sunar. Pigmentasyon giderici krem, cildi derinlemesine arındırmayı amaçlar. Ayrıca teninizin bir yıldız gibi parlamasına yardımcı olur. Çok koyu ve dirençli çilleri azaltmanız için etkili çözüm üretir. Cildinizi nemli ve esnek tutmanız adına gerekli koşulları hazırlar. Sadece harici kullanımlara uygundur. Gözlerle doğrudan temastan kaçınılmalıdır. Çocuklardan uzak tutmanız ve oda sıcaklığında muhafaza etmeniz önerilir. Kozmetik endüstrisinin normlarına uygun olarak kaliteli içeriklerden meydana getirilir. Koyu lekeler üzerinde etkili bir şekilde çalışır. Cildiniz için güvenli bileşenlerden yapılır. Cilt netliğini iyileştirmek için gelişmiş seçenekleri ayağınıza kadar getirir. Ten durumunuza olumlu dokunuşlar yapar. Arap Kızı çil leke benek kremi 20 ml yorumları aracılığıyla ürünü sizden önce kullanan müşterilerin deneyimlerine göz atabilirsiniz.

Sonuç Odaklı Arap Kızı Çil Leke Benek Kremi 20 ml Fiyatı

Sonuç Odaklı Arap Kızı Çil Leke Benek Kremi 20 ml Fiyatı

Arap Kızı leke kremi, aknelerin görünür belirtilerini azaltabilir. Cildi yatıştırıcı özellikleriyle dikkat çeker. Net görünen bir cilt için gözeneklere nüfuz eder. Ürünü kullanarak gözle görülür değişiklikleri fark edebilirsiniz. Uygulanırken cilde eşit olarak dağıtılır. Tamamen emilene kadar hafifçe masaj yapılır. Yüzün parlatılması ve beyazlatılmasında büyük etkisi vardır. Lekeleri nazikçe gidererek güzel bir ten ortaya çıkarır. Cildiniz için koruyucu bir bariyer görevi görür. Arap Kızı çil leke benek kremi 20 ml fiyatı sahip olduğu niteliklere bakılarak belirlenir. Uygun maliyetiyle etkili işler çıkarır. Kırışıklıklar ve cilt pigmenti sorunlarına destek verebilir. Cildinizin daha pürüzsüz ve yumuşak olmasını sağlayabilir. Model sayesinde sağlıklı ve hoş bir tene sahip olabilirsiniz. Cilt bakımı için önemli yardımcılardan biridir. Arap Kızı 20 ml çil leke benek kremini Trendyol’da satın alabilirsiniz.