10
Klozet Kapağı kategorisinde
en çok değerlendirilen 10. ürün

AQUA BAGNO Urban Yavaş Kapanan Klozet Kapağı

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

AQUA BAGNO Urban Yavaş Kapanan Klozet Kapağı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Evim Dizayn Satıcı Ünvanı: ALESTAZEY İNŞAAT SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0051045653900001 Vergi Kimlik Numarası: 0510456539
    Bu ürün Evim Dizayn tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 20 adet sipariş verilebilir. 20 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • GÜVENLİ VE DOĞA DOSTU
  • Aqua Bagno Urban Klozet Kapakları sizlerin ve Çocuklarınızın güvenle kullanabileceği , doğa dostu ,yüksek kaliteli, beyaz renkli , saf PP plastikten üretilen Klozet kapağıdır.
  • KOLAY TEMİZLİK VE HİJYEN
  • Urban Klozet kapağı hızlı ve kolay çıkarılıp takılabilen , kolay tak çıkar özelliğine sahiptir. Bu sayede klozet ve klozet kapağınızı kolayca temizliyebilirsiniz. Bu kolay temizlik sayesinde aileniz için tam hijyen sağlarsınız. Klozet kapağınız tam hijyen sağlıyan pp- plastik hammaddeden üretilmiştir.YAVAŞ VE SESSİZ KAPANMA
  • Klozet kapağınız yavaş kapanma özelliğine sahiptir. Kapağın her iki parçası da yavaş kapanır. Aqua Bagno Klozet kapağınız sessiz ve yavaş kapanma özelliği ile sizlere tam konfor sağlar.
  • GARANTİLİ ,DAYANIKLI VE GÜVENLİ
  • Ürünlerimiz iki yıl garantilidir. Aqua Bagno klozet kapakları kolay kırılmaz ve dayanıklıdır. Klozet kapağı 400 kg. a kadar ağırlık taşıyabilir. Güvenle kullanabilirsiniz.
  • KOLAY MONTAJ
  • Tüm Montaj aparatları dahil olarak satılır. Klozet kapak montaj aparatları paslanmaz metal ve plastik mamulden özel olarak üretilmiştir. Montaj için bir tornavida yeterlidir ve kolay montaj edilir. Ürün ile birlikte detaylı bir montaj şeması videosu gönderilmektedir.
  • KARE FORMLU KLOZETLERE UYGUNLUK
  • Klozet kapağı kare formludur. Türkiye ve Avrupa klozet standartlarına uyumlu olarak tasarlanmıştır. Vitra, Serel, Kale, Ege Vitrifiye, Ece Banyo, Turkuaz, İdevit, Isvea vb. markaların yuvarlak formlu tüm klozetlerine uyumludur. Neo Klozet kapağı ,Vitra klozet kapakları, Serel klozet kapakları, Kale klozet kapakları, Ege Vitrifiye klozet kapakları, Ece Banyo klozet kapakları, Turkuaz klozet kapakları, İdevit klozet kapakları, Isvea Klozet kapaklarının yerine kullanabileceğiniz muadil bir üründür. Urban Klozet kapağının klozetinize uygunluğunun kontrolu için ana sayfada resimlerde görülen tavsiyelere bakmanız yeterlidir.
  • KAYMAZ
  • Klozet kapağı altındaki özel sert plastik tamponlar, klozet kapağının klozet üstünde kaymasını önler

Ürün Özellikleri

  • Materyal Plastik
Geri Bildirim Ver

AQUA BAGNO Urban 90.99.50.24 Yavaş Kapanan Klozet Kapağı

Konforlu bir tuvalet kapağı, hayat kalitesini arttıran ürünlerden bir tanesidir. Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı kolay bir şekilde takıp çıkarılabilir. Son derece pratik bir kullanıma sahiptir. Birçok marka tarafından üretilen klozetler ile uyumlu bir şekilde tasarlanmıştır. Üstün kaliteye sahip ve uygun fiyatlı bir üründür. Alt kısmında bulunan plastik tamponlar ile kayma olmaksızın kullanılabilir. Paket içerisinde montaj için gerekli olan tüm malzemeler yer alır.

  • Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı doğa dostu bir üründür.
  • Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı sağlam PP plastikten üretilmiştir.
  • Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağını temizlemek oldukça pratiktir.

Urban Yavaş Kapanan Klozet Kapağının Özellikleri Nelerdir?

AQUA BAGNO Urban 90.99.50.24 Yavaş Kapanan Klozet Kapağı Yorumları

Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı ergonomik ve kaliteli özellikleri ile kullanıcıların beğenisini kazanmış bir üründür. Yüksek kalitesi ve hijyenik yapısı ile öne çıkan plastik malzemeden imal edilmiştir. Güvenli bir kullanım sağladığı için küçük çocuklu aileler için de oldukça uygundur. Beyaz renkli olan kapak, piyasada bulunan hemen hemen tüm klozetler ile kullanılabilir. Türkiye ve Avrupa klozetlerine uygun bir tasarıma sahiptir. Pratik bir şekilde takıp çıkarılabilir. Yavaş kapanma özelliği sayesinde el sıkışması gibi kazaların meydana gelmesine neden olmaz. Sessiz kapanma özelliği sayesinde gürültü yapmadan kullanmanıza da imkân tanır. Kolayca monte ederek hemen kullanmaya başlayabilirsiniz. Pratik bir şekilde temizlenebilen yapısı sayesinde Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı sürekli hijyenik bir kullanım sunar.

Aqua Bagno Urban Yavaş Kapanan Klozet Kapağı Kaliteli midir?

AQUA BAGNO Urban 90.99.50.24 Yavaş Kapanan Klozet Kapağı Yorumları

Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı üstün kalite ile üretilmiş muadil bir üründür. Sağlam PP plastik malzemeden üretilmiş olan yavaş kapanan klozet kapağı kolay kolay deforme olmaz. Çok uzun süre boyunca güvenle kullanılabilir. Ayrıca 400 kilograma kadar ağırlık taşıyabilme kapasitesine sahiptir. Bu sayede herkes tarafından güvenle kullanılabilir. Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı doğa dostu bir üründür. Çevreye zarar vermez. Bu üstün kaliteli ürün 2 yıl boyunca garanti kapsamında satışa sunulmaktadır. Bu süre içerisinde herhangi bir sorunla karşılaşırsanız garanti imkânlarından faydalanabilirsiniz. Ayrıca kullanıcıların yapmış olduğu Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı yorumları da ürünün kalitesini kanıtlar niteliktedir. Kullanıcılardan tam not alan bu ürünü gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

Aqua Bagno Urban Yavaş Kapanan Klozet Kapağı Kullanışlı mı?

Tercih ettiğiniz klozet kapağının ergonomik ve kullanışlı olması önemlidir. Aqua Bagno Urban yavaş kapanan klozet kapağı rahatlığınız için özel olarak tasarlanmıştır. Güvenli kullanım sunduğu için çok tercih edilen bir üründür. Yavaş kapanan klozet kapağının en kullanışlı özelliklerinden bir tanesi piyasada bulunan neredeyse bütün klozet modelleri ile uyumlu şekilde tasarlanmış olmasıdır. Beyaz renkli olması sayesinde de tüm kullanım alanlarına kolayca uyum sağlar. Ürün pratik bir şekilde monte edilir. Montaj için ihtiyaç duyulan tüm malzeme paket içinde yer alır. Bu sayede hemen kullanıma hazır hâle gelir. Kare tasarımlı bu ürünü avantajlı fiyatlarla satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilirsiniz. Siparişiniz kısa süre içerisinde onaylanır ve kargo süreci için hazırlanır. Kargo süreci hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz mobil uygulamayı veya web sitesini kullanabilirsiniz. Adresinize teslim edilen üründen memnun kalmazsanız kolay iade ve değişim seçeneklerinden yararlanabilirsiniz. Online alışverişin pratik dünyasından sadece birkaç tıklama ile siz de faydalanabilirsiniz.