2
Bebek Sütü kategorisinde
en çok favorilenen 2. ürün

Aptamil 1 Bebek Sütü 800 G 0-6 Ay Akıllı Kutu

449,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (30)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
519,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
529,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Aptamil 1 Bebek Sütü 800 G 0-6 Ay Akıllı Kutu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Aptamil Satıcı Ünvanı: EVKİBA KİŞİSEL BAKIM ÜRÜNLERİ TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0382022296500010 Vergi Kimlik Numarası: 3820222965
    Bu ürün Aptamil tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aptamil 1 Bebek Sütü 800 g 0-6 Ay Akıllı Kutu Anne sütü, bebekler için en iyi ve en doğal besindir. Zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin besin ihtiyacını ilk 6 ay tek başına karşılar. 2 yaşına kadar bebeğinizin bağışıklığını güçlendiren en üstün besin anne sütüdür. Bebeğinizi beslemenin en iyi yolu emzirmektir
  • bebeğiniz için ideal dengeli bir beslenme ve hastalıklara karşı koruma sağlayan anne sütü aynı zamanda anneye ve bebeğe beslenme ile ilgili olmayan birçok fayda da sağlar. Avrupa Patentli Aptamil Pronutra ADVANCE, anne sütünün yetersiz olduğu veya hiç olmadığı durumlarda bebeğinize verebilebilir. Avrupa Patentli Aptamil Pronutra ADVANCE, doktorunuza danışarak anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda bebeğinizin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir. * Aptamil 1 Bebek Sütü’nün içeriğinde, balık yağı kullanıldığından, hazırlama ve kullanım sırasında balık yağı kokusu duyabilirsiniz. Aptamil 1 Bebek Sütü ilave şeker içermez. Etiket üzerinde yer alan şekerler bilgisi mevzuat gereği zorunlu gösterim şeklidir. Doğal olarak sütte bulunan süt şekeri yani laktozu ifade etmektedir. (Karbonhidrat kaynağı %100 laktozdur.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

Aptamil 1 Numara 800 g Mama Bebek Sütü 0 - 6 Ay Trendyol'da

Aptamil 1 bebek sütü 800 g 0-6 ay sürecinde anne sütü yerine kullanılabilecek bir üründür. Anne sütü 6. aya kadar bebeklerin ana besinidir. Ancak anne sütüyle beslenemeyen bebeklerin ek gıda olarak değerlendirilen bir besine ihtiyacı vardır. Aptamil 1 bebek sütü buna yönelik hazırlanmıştır.

 
  • Zengin içerik
  • Doğal besin
  • Şekersiz formül

Aptamil 1 Bebek Sütü 800G 0-6 Ay Akıllı Kutu Özellikleri

Aptamil 1 Bebek Sütü 800G 0-6 Ay Akıllı Kutu Özellikleri

Aptamil 1 bebek sütü 800 g 0-6 ay akıllı kutu anne sütüne en yakın olan besindir. Yeni doğan ve 6 aylıktan küçük bebeklerin ana besin ihtiyacını karşılayabilir. Anne sütü, bebeklerin gelişimi için çok önemlidir. Özellikle ilk 6 ay yalnızca anne sütüyle beslenen bebekler gelişimlerini hızla sürdürür. Fakat anne sütünün alınamadığı durumlarda bebeklerin doğal ürünlerle beslenmesi gerekir. Aptamil 1 doğal ve anne sütüne oldukça yakındır. Şeker içermeyen zengin bir içeriğe sahiptir. Bebek sütü içerisinde sütte doğal olarak yer alan şeker oranı mevcuttur. Bunun dışında içeriğinde bebeklerin gelişiminin desteklenmesi için balık yağı yer alır. Bu nedenle hazırlanırken hafif bir balık yağı kokusuyla karşılaşmak mümkündür. Vitamin ve mineral değerleri oldukça yüksektir. 800 gram miktarı ile uzun süreli kullanıma uygundur. 6 aya kadar bebeklerin günlük olarak beslenmesi için yeterli bir içerik sunar. 6. aydan sonra doktor tavsiyesi alınarak Aptamil 2 devam sütüne geçilebilir. Beslenme önerilerinin sağlık çalışanlarına danışılarak alınması gerekmektedir.

 

Aptamil 1 Bebek Sütü 800G 0-6 Ay Akıllı Kutu Kullanımı

Aptamil 1 Bebek Sütü 800G 0-6 Ay Akıllı Kutu Kullanımı

Aptamil 2 bebek sütü kullanımı ve hazırlanışı da merak edilen konulara arasındadır. Kısa sürede hazırlanabilen oldukça pratik bir üründür. Akıllı kutu içerisinde yer aldığı için doğru koşullarda rahatlıkla muhafaza edilebilmesi mümkün hale gelmektedir. Aptamil bebek sütü hazırlanırken ellerin, kullanılacak biberon ve emzik gibi gereçlerin temizliği dikkat edilmesi gereken ilk konudur. Daha sonra paket üzerinde belirtilen oranlara göre su hazırlanmalıdır. Her ölçek için 30 ml kaynamış suya ihtiyaç vardır. Yani 60 ml su için 2 ölçek, 90 ml su için 3 ölçek bebek sütü kullanılmalıdır. Yeni doğan bebekler için ilk 2 hafta 60 ml ve 2 ölçek bebek sütü kullanımı tavsiye edilir. Tüketim sıklığına göre hazırlanan oranların değişebilmesi mümkündür. Örnek vermek gerekirse 3 aylık dönemde 5 ölçek ve 150 ml su kullanımı tercih edilir. Bu şekilde bebek günde 5 defa beslenir. Bu örneğin farklı şekillerde çeşitlendirilmesi de mümkündür.

 

Aptamil 1 Bebek Sütü 800G 0-6 Ay Akıllı Kutu Fiyatı

Aptamil 1 Bebek Sütü 800G 0-6 Ay Akıllı Kutu Fiyatı

Aptamil 1 bebek sütü 800 g 0-6 ay akıllı kutu fiyat bilgisi indirim ve kampanya dönemlerinde takip edilebilir. Bu şekilde bütçelere uygun şekilde keyifli alışverişler yapılabilir. Aptamil 1 bebek sütü fiyatı belirlenirken bebek sütünün içeriği, miktarı, paketleme şekli gibi konular etkili olmuştur. 800 gram olan Aptamil 1 bebek sütü ihtiyaçları belirli bir süre karşılayabilmektedir. Akıllı kutu içerisinde kullanıcılara ulaştırıldığı için sağlıklı şekilde muhafaza edilmesi ve kullanılması mümkündür. 6 aylık döneme kadar tercih edilebilen bebek sütleri arasında yer alır. Bebeklere uygun standartlar dikkate alınarak üretilen Aptamil ürünleri dünya markaları arasında öne çıkmayı başarmıştır. Aptamil 2 bebek sütü de Avrupa patentli güvenliği kanıtlanmış ürünlerdendir. Aptamil 1 bebek sütü 800 g 0-6 ay akıllı kutu yorumlar ve değerlendirmeler incelendiğinde kalitesi hakkında fikir alabilmek mümkündür. Trendyol’dan bu bilgilere ulaşabilir ve ürünü hemen sipariş edebilirsiniz.