Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü Yeni Formül 1200 gr X 2 Adet

1.197,80 TL
(598,90 TL / adet)
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.382 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.495 TL
2. Ürüne %1 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.499 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.899 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü Yeni Formül 1200 gr X 2 Adet

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Happy Center Satıcı Ünvanı: ZERRE ELEKTRONİK HİZMETLERİ DANIŞMANLIK VE YAZILIM TİCARET ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0844046354800001 Vergi Kimlik Numarası: 8440463548
    Bu ürün Happy Center tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü Yeni Formül 1200 gr x 2 Adet Nutricia’nın 40 yılı aşkın süredir anne sütü üzerine yaptığı araştırmalar, anne sütünün bebeklerin gelişimi üzerinde önemli rol oynadığını göstermektedir. Anne sütü bebeklerin beyin gelişimini ve bağışıklık sistemini en iyi şekilde destekler. 400 kişilik uzman bilim insanı ile yapılan bu araştırmalardan yola çıkılarak Avrupa patentli Pronutra-ADVANCE karışımını içeren Aptamil Çocuk Devam Sütü’nü geliştirdik. Yeni Aptamil Devam Sütü içeriğindeki Avrupa patentli prebiyotik karışımı sayesinde bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan yararlı bakterilerin gelişimini sağlar ve yaşamasını destekler. Aptamil Çocuk Devam Sütü 4, 1 yaşından itibaren dünyayı keşfetmeye çalışan bebeğinizin ihtiyaçlarına uygun olarak geliştirilmiştir. Doktorunuza danışarak, 1 yaşından sonra anne sütü eksikliğinde bebeğinizin beslenmesini ve gelişimini desteklemeye yardımcı olur. * Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü\'nün 250 g, 350 g, 800 g, 900 g ve 1200 g olmak üzere 5 ürün boyu bulunmaktadır. Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü’nün içeriğinde, balık yağı kullanıldığından, hazırlama ve kullanım sırasında balık yağı kokusu duyabilirsiniz. Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü ilave şeker içermez. Etiket üzerinde yer alan şekerler bilgisi mevzuat gereği zorunlu gösterim şeklidir. Doğal olarak sütte bulunan süt şekeri yani laktozu ifade etmektedir. (Karbonhidrat kaynağı %100 laktozdur.) Farklı Kullanım Önerileri Aptamil Çocuk Devam Sütü’nü bebeğinize farklı şekillerde de verebilirsiniz. Aptamil Çocuk Devam Sütü’nü bebeğinizin kahvaltı karışımını ve muhallebisini hazırlarken, yoğurdunu mayalarken kullanabilirsiniz. Sebze ve meyve pürelerinize ekleyebilirsiniz. İlgili tariflerimiz için tıklayın. *Anne sütü bebeğiniz için en iyisidir. Anne sütü ile beslenmenin mümkün olmadığı durumlarda doktorunuza danışınız.

Ürün Özellikleri

  • Mama Numarası 1
Geri Bildirim Ver

Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü 2x1200 gr

Bebeklerin en temel beslenme kaynağı anne sütüdür. Bazı durumlarda anne sütü hiç olmayabilir veya yetersiz kalabilir. Bu zamanlarda bebeklerin beslenme açısından eksik kalmaması için ek besinlere ihtiyaç duyulur. Aptamil Çocuk Devam Sütü tam da bu noktada kritik bir rol oynar. Bebeklerin daha sağlıklı bir şekilde büyüyebilmesi için en temelde güçlü bir bağışıklık sistemine ihtiyaçları vardır. Bağışıklık sistemini ayakta tutan faydalı bakteriler, bağırsaklarda yer almaktadır. Bu nedenle buradaki bakterileri beslemek oldukça önemlidir. Aptamil Çocuk Devam Sütü içinde bulunan zengin besinler ile bebeğinizin daha güçlü bir bağışıklık sistemine sahip olmasına yardımcı olur. Böylece anne sütüne duyulan ihtiyacın, bebeği zayıf düşürmesini engellemeyi amaçlar. Bebeğiniz anne sütünden tam anlamıyla verim alamasa bile çocuk devam sütü sayesinde daha sağlıklı olur.

  • Ekonomik Boyut
  • 1 Yaş Sonrası Destek
  • Daha Güçlü Bağışıklık Sistemi

Neden 1 Yaşından Sonra Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü Önerilir?

Neden 1 Yaşından Sonra Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü Önerilir?

Küçük bebekler için anne sütü eksikliğinde devam sütü kullanılır. Doktora danışarak almanız gereken bu karar ilerleyen dönemlerde de devam edebilir. Genellikle bir yaşından sonra çocuklar farklı besinleri de almaya başlarlar. Farklı besinler aldıkları için çocuklar daha güçlü bir bedene kavuşmuş gibi algılanır. Buna karşın anne sütüne ve benzer desteklere olan ihtiyaçları devam eder. Bu nedenle devam sütünün gerekliliği tam olarak anlaşılamadığı söylenebilir. Esasında bu yaştan sonra eskisine göre hareketli olan çocuklarınızın prebiyotik desteğine olan gereksinimi daha da çoğalır. Bunun sebebi, artık hareketlendiği için dünyayla iletişiminin artmasıdır. Parklarda, sokaklarda aktif rol almaya başlayan çocuğunuz diğer insanlarla daha çok temas etmeye başlar. Böyle bir değişim noktasında bağışıklık sisteminin güçlü olması önemlidir. Çocuğunuz bir yaşına geldiyse Aptamil Çocuk Devam Sütü ile bağışıklığına destek olabilirsiniz.

Çocuk Devam Sütü ile Sağlıklı Çocuklar

Çocuk Devam Sütü ile Sağlıklı Çocuklar

Bebeğiniz bir yaşına geldikten sonra da vücudunun yoğun besin ihtiyacı devam eder. Dünyayla tanışmaya başlayan çocuklar bu dönemde bağışıklık sistemine ekstra ihtiyaç duyarlar. Onların ihtiyacı olan çeşitli vitaminler, demir, kalsiyum, prebiyotik lifler ve çok daha fazlası çocuk devam sütü içinde mevcuttur. Tam olarak bebeğinizin yaşına uygun olarak tasarlanmış Aptamil 4 Çocuk Devam Sütü, içerisindeki besinlerle bağışıklık sistemini güçlendirerek gelişimini destekler. Besinlerden tam verim alabilmek için ise düzenli kullanım önemlidir. Büyük paketiyle Aptamil çocuk devam sütü hem uzun süre kesintisiz bir şekilde ihtiyacınızı karşılar hem de küçük boylara göre çok daha ekonomiktir. 4 çocuk devam sütü 2*1200 gr yorumları ile başka ebeveynlerin deneyimlerini de gözden geçirme fırsatı bulursunuz.

4 Çocuk Devam Sütü 2x1200 gr Fiyatları

4 Çocuk Devam Sütü 2x1200 gr Fiyatları

Formülünde bulunan yoğun besin desteğiyle bebeklere güçlü çocuklar olma yolunda eşlik eden Aptamil Devam Sütü, büyük paketleriyle sizin ve bebeğinizin yanında. 4 Çocuk Devam Sütü 2*1200 gr özellikleri sayesinde pek çok annenin gönül rahatlığıyla kullandığı ürünlerdir. Bunun yanı sıra Aptamil çocuk devam sütü, besin desteği olduğu için her gün bir veya birkaç kez kullanılabilir. Büyük boy ürünler çoğunlukla ekonomik olarak avantajlı olmaktadır. Dolayısıyla 4 çocuk devam sütü 2*1200 gr fiyatları açısından bütçenize dost olacağı gibi sizi sürekli alışverişten de kurtarır. Siz de çocuğunuz için uygun bir devam sütü arıyorsanız Aptamil’i tercih edebilirsiniz.