Aptamil 3 Bebek Devam Sütü 9-12 Ay 1200gr

694,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
11 saat 25 dakika içinde sipariş verirsen en geç yarın kargoda!
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
749,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
834,90 TL
Tahmini Kargoya Teslim: 2 gün içinde
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
890,99 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Sıkça Sorulan Sorular

Ürünün son kullanma tarihi (SKT) nedir?
Ürünleri gönderen satıcıların elindeki stoklara göre ürünlerin SKT'si değişebilmektedir. Satıcıya soru sor kısmından ilgili satıcıya gönderilecek ürünün SKT 'sini sorarak öğrenebilirsiniz.
Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Ürün alerjik bebeklerin kullanımına uygun mudur?
Bu ürünler belli bir sağlık sorununu ele almak ve iyileşmeyi teşvik etmek için kullanılmamaktadır. Alerjik bebekler için uygun mamaların online platformlarda satışı yapılmamaktadır. Detaylı bilgi için doktorunuza danışabilirsiniz.

Ürün Bilgileri

Aptamil 3 Bebek Devam Sütü 9-12 Ay 1200gr

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Hititorium Satıcı Ünvanı: MURAT KARAOĞLU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Çorum Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5190455379
    Bu ürün Hititorium tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aptamil 3 Bebek Devam Sütü 9-12 Ay 1200 Gr Özellikleri
  • Anne sütü, bebekler için en iyi ve en doğal besindir. Zamanında doğan tüm sağlıklı bebeklerin besin ihtiyacını ilk 6 ay tek başına karşılar. 2 yaşına kadar bebeğinizin bağışıklığını güçlendiren en üstün besin anne sütüdür. Aptamil Devam Sütü’nde bulunan Avrupa Patentli Pronutra ADVANCE
  • doktorunuza danışarak, anne sütünün hiç verilemediği veya yetersiz olduğu durumlarda bebeğinizin özel beslenme ihtiyaçlarını karşılamak amacıyla geliştirilmiştir. Yeni Aptamil Devam Sütü içeriğindeki Avrupa patentli prebiyotik karışımı sayesinde bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan yararlı bakterilerin gelişimini sağlar ve yaşamasını destekler. Aptamil 3 Devam Sütü'nün 250 g, 350 g, 800 g, 900 g ve 1200 g olmak üzere 5 ürün boyu bulunmaktadır.

Ürün Özellikleri

  • Hacim 1200-2400
  • Mama Numarası 3
Geri Bildirim Ver