Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesi Ahc-5007

319 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
360,99 TL
Kargo Bedava

Ürün Bilgileri

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesi Ahc-5007

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hesapkitap Satıcı Ünvanı: TURKUVAZ MÜZİK KİTAP MAĞAZACILIK PAZARLAMA ANONİM ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kocaeli Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0306034476400052 Vergi Kimlik Numarası: 3060344764
    Bu ürün hesapkitap tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç tıraş makinesi sahip olduğu ayarlanabilir bıçak uzunluğu sayesinde uzun ya da kısa şekilde saça biçim vermeyi mümkün kılar.
  • Kablolu tıraş makinesi kesintisiz kullanım imkanı sunar ve konforlu kullanımıyla öne çıkar.
  • Ayarlanabilir tıraş makinesi çeşitli bıçak uzunluğu sayesinde her tarza uyum sağlar. Bu sayede saçlarınızı dilediğiniz şekilde kısaltabilirsiniz.
  • Kuru tıraş makinesi duş öncesinde saç ya da sakalınız ıslanmadan kullanıma uygundur.
  • Aprilla AHC 5050 profesyonel tıraş makinesi, kılavuz tarak tasarımı sayesinde saçlarınızı kontrollü bir şekilde kısaltır. Kılavuz tarak başlığı, saç tellerinin arasında girerek kırıkları giderir.
  • Çelik tıraş makinesi kendini bileyen bıçakları sayesinde uzun ömürlü kullanım sağlar.
  • Her işlem sonrasında otomatik hareketleri ile kendini biler ve yanlış kesim, takılma gibi problemlerin önüne geçer.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Kuru
  • Tip Kablolu
  • Tıraş Bölgesi Saç
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Renk Siyah
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla Ahc-5007 235 Profesyonel Saç Kesme Makinesi

Aprilla AHC 5007 ürünü, profesyonel saç kesimleri için idealdir. Saç kesimini kolaylaştırmak ve hızlandırmak için bu cihazı tercih edebilirsiniz. Kablolu olmasının yanı sıra kuru kullanım için uygundur. Saç bölgesinin tıraş edilmesi için oldukça ideal özelliklere sahiptir. Aprilla AHC 5007 yorum özellikleriyle birlikte ürünün detaylarına hâkim olabilirsiniz. Tasarım olarak da oldukça önemli bir yere sahip olan ürün, uzun şarjlı kullanım süresiyle dikkatleri üzerine çeker. Bıçak yapısının kalitesi, ergonomik tasarımı ve beraberinde gelen aksesuarlarıyla birlikte saç kesimini kaliteli bir şekilde gerçekleştirebilirsiniz. Ürün, kolay taşınabilir özelliklere sahiptir ve saklamak için özel tasarıma sahip kılıfıyla birlikte gelir. Aprilla AHC 5007, fiyatı sayesinde de sıklıkla tercih edilir.

  • Paslanmaz çelik bıçaklara sahiptir.
  • Hızlı ve doğru kesim performansı sağlayabilmek mümkündür.
  • 60 dk şarjlı kullanım süresi.

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesinin Özellikleri Nelerdir?

Aprilla AHC-5007 profesyonel saç kesme makinesi ürününün birçok özelliği bulunur. Söz konusu saç kesme makinelerinin şarj sürelerine dikkat etmek gerekebilir. İlgili ürünün 60 dakikalık şarjlı kullanım süresi, kesme işleminin yarıda kalmamasını sağlar. Uzun şarjlı kullanım süresiyle başarılı kesimler yapabilmek mümkündür. Ayrıca ürünün paslanmaz çelik bıçaklara sahip olması uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Kaliteli kesim unsurlarını sürekli hâle getirir. Aprilla AHC 5007 serisiyle birlikte bu özelliklere sahip olabilirsiniz. Ayarlanabilir kontrol kolu özelliğiyle hâkimiyet tamamen sizde olacaktır. Modern tasarım özelliklerinin yansıtıldığı ürüne ek olarak berber tarağı, makas, bıçak yağı, temizleme fırçası gelir. 3, 6, 9, 12 mm olmak üzere ayrılabilir dört farklı tarak mevcuttur. Koruma kapağı sayesinde ürünün kalitesi daima korunabilir. Cihaz, garanti kapsamında olarak gelir. Siyah zemin üzerine kırmızı motifleriyle tasarlanmıştır.

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesi Kullanışlı mıdır?

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesi Kullanışlı mıdır?

Aprilla AHC 5007 ürünü oldukça kullanışlı özelliklere sahiptir. Cihazı doğru bir şekilde kullanmanız hâlinde uzun süreler boyunca profesyonel bir şekilde saç kesimi yapabilirsiniz. Kullanışlı özelliklerin sürekliliği için kullanım kılavuzuna uygun bir kullanım gerçekleştirilmelidir. Aprilla AHC-5007 saç kesme makinesi, bakımının yapılması hâlinde maksimum performans gösterir. Ürünle beraber gelen makine yağının düzenli aralıklarla cihazın ilgili kısımlarına uygulanması gerekir. Bunun için talimatlara uygun bir kullanım sağlamanız yerinde olacaktır. Uygun bir kullanım gerçekleştirildiği takdirde ürünü uzun süreler kolayca kullanabilmeniz mümkün. Gerek tasarımı, gerekse de teknik özellikleri olarak profesyonel kesimler için oluşturulmuştur. Kablolu kullanım sağlayabileceğiniz gibi şarjlı kullanım da sergileyebilmeniz mümkündür. Cihazın gücü, maksimum performans göstermesi açısından uygun seviyelerdedir. Saç kesme işlemini profesyonelleştirmek ve kaliteli kesimler gerçekleştirmek istiyorsanız cihazı rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesi Kaliteli midir?

Aprilla Profesyonel Saç Kesme Makinesi Kaliteli midir?

Aprilla AHC 5007, kaliteli malzemelerden üretilmiştir. Malzeme kalitesi, sağlamış olduğu teknoloji, beraberinde getirdiği yenilikler kapsamında oldukça idealdir. Tüm bu özellikler birleştirildiğinde kaliteli kullanım özellikleri sağlar. Paslanmaz çelik bıçaklarıyla seri ve kaliteli bir şekilde kesim gerçekleştirebilirsiniz. Profesyonel saç kesimini hızlı bir şekilde sağlamanız için gerekli olan tüm özellikler cihaza eklenmiştir. İlgili ürünün kullanmış olduğu enerji miktarı, enerji tasarrufu açısından idealdir. Kısa sürelerde şarj olması, pratik kullanım için oldukça idealdir. Sahip olduğu teknolojiyle birlikte cihaz, kaliteli kullanım sağlar. Ürün, saç kesimi konusunda kalite sağlar. Etkili bir kullanım için doğru bölgelerde uygulanması önerilir. Saç kesimini pratik ve kaliteli bir şekilde gerçekleştirmek istiyorsanız, ürünü rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Saç kesimini profesyonelleştirmek adına oldukça uygun ve gelişmiş özelliklere sahiptir. Kablo uzunluğu, rahatlık açısından oldukça ideal düzeylerdedir. Böylece her iki kullanım türünde de kaliteli ve rahat bir şekilde saç kesimi gerçekleştirebilirsiniz.