Aprilla Atr-7021 Erkek Vücut Bakım ATR-7021

357 TL
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Aprilla Atr-7021 Erkek Vücut Bakım ATR-7021

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Oliwa Satıcı Ünvanı: MEHMET ALİ KÜÇÜK İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6030212657
    Bu ürün Oliwa tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Aprilla ATR-7021 Erkek Vücut Bakım
  • 0,5 mm cilt koruyucu, 3 mm kılavuz tarak,uzun ömürlü, kol bilekliği dahil...Çift taraflı bıçak ve cilt koruma sayesinde vücudunuzdaki tüyleri 0,5 mm ye kadar kısaltıp düzeltme yapabilirsiniz.. IPX5 Yıkanabilir çift yönlü bıçak sistemi. 1 x AA pille çalışır. Aksesuarlar:Cilt koruyucu başlık 0,5 mm, kılavuz tarak 3 mm, fırça, bakım yağı. STOKTA HANGİ RENK ÜRÜN MEVCUT İSE O ÜRÜN SEVK EDİLECEKTİR. Sipariş öncesi stok renk bilgisi alabilirsiniz.

Ürün Özellikleri

  • Renk Turuncu
  • Otomatik Kapanma Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla ATR-7021 Erkek Vücut Tıraş Makinesi

Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım ürünleri ile temizlik ve hijyeni sürekli kılmak mümkündür. Vücut bakımı için çeşitli kozmetik ürünler ve elektronik aletler bulunur. Bu ürünler arasında istenmeyen kılların temizliği için kullanılan cihazların yeri ayrıdır. Periyodik olarak kullanılan Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım ve tıraş makinesi ile tüylerden kolaylıkla kurtulabilirsiniz. Vücut bakım ve tıraş makinesi kutusu içinde başlık, fırça, makine bakım yağı, kol bilekliği ve garanti belgesi yer alır. Cilt için güvenli tasarıma sahip ürünü tüm vücudunuzda kullanabilirsiniz. Hassas kesim de yapabilen ürün erkeklerin vücut bakımlarında sıkça tercih ettiği araçlar arasındadır. Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım cihazı pratik kullanımı ile dikkat çekicidir.

  • Boyutlar: 21.2 x 9 x 4.2 cm
  • Ağırlık: 120 g
  • Duşta kullanım özelliği: Var

Aprilla Atr-7021 Erkek Bakım Cihazının Kullanımı

Aprilla Atr-7021 Erkek Bakım Cihazının Kullanımı

Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakımında tercih edilen cihazlar arasında yer alır. Boyun çizgisi altında kalan tüm bölgelerde rahatlıkla uygulanabilir. Erkek vücudunda tüy yoğunluğu olan koltuk altı, göğüs, karın bölgelerinin yanı sıra sırt ve omuzlarda da kullanmak mümkündür. Bununla birlikte cihazın tasarımı kasık bölgesi ve bacaklarda da güvenli ve rahat kullanılabilecek şekildedir. Aprilla erkek vücut bakım cihazı, korumalı başlığı sayesinde temas ettiği bölgedeki tüylerin daha kolay kesilmesini sağlar. Küçük ve hassas bölgelerde yer alan kısa kıllarda bile etkili şekilde kullanmak mümkündür. Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım cihazı ile 0,5 mm uzunluğa kadar kıl kesimi yapabilirsiniz. 1 cm’den uzun kılların kesiminden önce 3 mm’lik kılavuz tarak kullanarak tüyleri düzeltmeniz gerekir. Ürünün duşta kullanımı yerine kuru tüylerde de aynı sonucu almanız mümkündür.

Aprilla Atr-7021 Erkek Vücut Bakım Cihazı Şarjlı mıdır?

Aprilla Atr-7021 Erkek Vücut Bakım Cihazı Şarjlı mıdır?

Aprilla ATR-7021 kırmızı erkek vücut bakım aleti 1 adet AA pil ile çalışır. Tüy tipine ve kullanım sıklığına göre pilin harcanma süresi farklılık gösterebilir. Bununla birlikte AA kalem pil, ortalama olarak 2 aylık bir kullanım imkânı sağlamaktadır. Çok yoğun kıl olan bölgelerde cihaz daha fazla enerji harcayacağından pilin sık değiştirilmesi gerekebilir. Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım cihazının pil değişim süresini periyodik kullanım sonucunda belirlemeniz mümkündür. Ürünün pilini kendiniz değiştirebilirsiniz. Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım cihazının pil kapağı üzerindeki kilidi açmanız ve elinizle kaldırmanız yeterlidir. Pilin doğru konumlandırılması için hazne içinde negatif ve pozitif kutupların yerleri belirlenmiştir. Pili değiştirirken ürünün kuru olmasına dikkat etmelisiniz. Ürünü durularken pil kapağının açık olmaması da önemlidir.

Aprilla Atr-7021 Erkek Vücut Bakım Cihazı Kaliteli midir?

Aprilla Atr-7021 Erkek Vücut Bakım Cihazı Kaliteli midir?

Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım cihazının kesme başlığında çift taraflı bıçak bulunur. Bıçak sistemi, vücudun tüm bölgelerinde rahatlıkla kullanılabilecek şekilde tasarlanmıştır. Aprilla’nın tıraş başlığı üzerindeki koruyucu sistem, cildin bıçakla temasını engelleyecek şekildedir. Uzun tüylerde 3 mm kılavuz tarak sayesinde kesim işleminiz daha kolaylaşır. Aprilla ATR-7021 kırmızı erkek vücut bakım aletinin motoru IPX5 su geçirmezlik derecesine sahiptir. Ürünü duş alırken kullanmanız vakit açısından tasarruf sağlar. Güçlü motora sahip Aprilla ATR-7021 vücut bakım ve tıraş makinesi yorumlarına göre ürün, kıl alım gücü ve fiyat açısından uygun olarak değerlendirilir. Aprilla vücut bakım ve tıraş makinesinin kalitesi, temizlenme kolaylığında da kendini gösterir. Cihazı suyun altına tutarak temizlemeniz mümkündür. 3 mm tarağı ve koruma başlığını çıkartarak durulama yaptığınız takdirde tüy birikimini önlemiş olursunuz. Aprilla ATR-7021 erkek vücut bakım ürününü satın almak için Trendyol’dan sipariş verebilir, ödeme kolaylıkları ve fırsatlarından faydalanabilirsiniz.