Aprilla ATR 7013 Tıraş Makinesi Şarjlı Saç ve Sakal Düzeltme Makinesi

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (12)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
348,90 TL
2. Ürüne %5 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
329,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Aprilla ATR 7013 Tıraş Makinesi Şarjlı Saç ve Sakal Düzeltme Makinesi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Fırsat Dünyası Satıcı Ünvanı: FIRSAT DÜNYASI ELEKTRONİK BİLGİ İŞLEM VE TEKNOLOJİ SANAYİ LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0386081664600001 Vergi Kimlik Numarası: 3860816646
    Bu ürün Fırsat Dünyası tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 5 adet sipariş verilebilir. 5 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Saç sakal tıraş makinesi kablosuz tasarımıyla kullanım kolaylığını öne çıkarır.
  • Aprilla ATR 7013, şarj göstergesine ve 45 dakikalık çalışma süresine sahiptir.
  • 3 başlıklı tıraş makinesi çeşitli kullanım alanları sayesinde ense, sakal ve saça uyum sağlar.
  • Şarjlı tıraş makinesi kısa sürede kullanıma hazır hale gelir ve USB kablo ile kısa sürede şarj edilir.
  • Ayarlanabilir tıraş makinesi tasarımıyla öne çıkan tarak modeli, kişiye özel tarz oluşturmak için idealdir.
  • Aprilla tıraş makinesi ATR-7013 şarj edilebilir pili sayesinde uzun süre kullanım imkanı tanır.
  • Aprilla ATR 7013 şarjlı saç ve sakal kesme makinesi ayarlanabilir tarak özelliği sayesinde saç ve sakal uzunluğunu belirler.
  • Çelik tıraş makinesi uzun süre yeni görüntüsünü ve keskinliğini korur. Fırça yardımı ile temizlenebilir ve ürünün kullanım süresi bu sayede uzatılabilir.

Ürün Özellikleri

  • Kullanım Islak
  • Tip Kablosuz
  • Tıraş Bölgesi Sakal
  • Renk Gri
  • Otomatik Kapanma Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Başlık Sayısı 1-3
  • Burun ve Kulak Temizleme Başlığı Yok
Geri Bildirim Ver

Aprilla Atr-7013 Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi

Fiziksel görüntüde saç ve sakal görünümü ilk dikkat çeken detaylar arasında yer alır. Kendine önem veren insanlar bu konuya özen gösterirler. Aprilla ATR-7013 şarjlı saç ve sakal kesme makinesi bu beklentiyi karşılayan bir üründür. Saç ve sakalınıza zarar vermeden kesim işlemini gerçekleştirir. Kullanımı kolay olan bir saç sakal makinesidir. Aprilla tıraş makinesi ATR 7013 ile dışarıda vakit kaybetmeden bu işlemi kendinizde rahat bir şekilde yapabilirsiniz. Bu sayede kendinize ayırdığınız vakit artar. Tıraş makinesinin paslanmaz çelik bıçakları keskin bir yapıda olduğu için kesimi kolaydır. İçerisinde bulunan farklı türdeki başlıklar saç ve sakalın şekline göre kullanımda yardımcı olur. Kablosuz bir üründür. Uzun vadeli kullanıma uygundur. Yüksek kalite ve performans gösteren tıraş makinesini gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

  • Güçlü motor
  • Paslanmaz çelik bıçaklar
  • Ayarlanabilir kılavuz tarak

Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi Özellikleri

Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi Özellikleri

Aprilla ATR-7013 özelliklerine baktığınızda birçok yenilikle karşılaşmanız mümkündür. Güçlü motora sahip olan bu ürün iyi bir performans sergiler. Ayarlanabilir kılavuz tarak bulundurur. Saç ve sakalın kullanım sırasında ıslak olması gerekir. Aprilla tıraş makinesi ATR 7013 kablosuz olarak kullanılır. Cihaz 3 başlığa sahiptir. Aprilla 7013 tıraş makinesinin otomatik kapanma, burun ve kulak temizleme başlığı bulunmaz. 2 yıl garantiye sahip bir üründür. Paslanmaz çelik bıçakları bulunur ve bu ürünün uzun yıllar kullanılmasına olanak sağlar. Keskin bıçakları sayesinde saç ve sakalı kolay bir şekilde keser. 45 dakika kullanım süresi bulunur. Temizlik fırçasına sahip olan tıraş makinesi USB şarj kablosunu da içerisinde bulundurur. Taşınmaya müsait yapısıyla yanınızda taşıyabilirsiniz. Ergonomik tasarıma ve işleve sahiptir. Saç ve sakal tıraşının zamandan tasarruf sağlayarak kısa sürede tamamlanmasına yardımcı olan bir ürünüdür.

Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi Avantajları

Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi Avantajları

Kaliteli bir ürün olan Aprilla ATR 7013 kendi başına saç, sakal tıraşı yapanların kullanacağı bir ürünüdür. Vakit kaybetmeden kısa sürede tıraş işlemini kuaför ya da berber ihtiyacı hissetmeden kendiniz yapabilirsiniz. Ergonomik tasarıma sahip bu ürün, kullanım kolaylığı sunar. Hafif yapısıyla elinizde ağırlık yapmaz ve minimal yapısıyla az yer kaplar. Muhafaza edilmesi kolay bir üründür. Aprilla ATR-7013 kullanıcı yorumlarına baktığınızda memnuniyet dolu paylaşımlar görürsünüz. Dayanıklı yapısı ve uzun ömürlü olması yönüyle sizlere ihtiyaç duyduğunuz zamanlarda eşlik eder. Kısa sürede dolan USB şarj kablosu aynı zamanda şarjın uzun süre kullanılmasını sağlar. Ayarlanabilir tarağa sahip tıraş makinesi saç ve sakalınızın ihtiyacına göre belirlenir. 45 dakika kullanım süresi sayesinde işinizin tamamen bitmesini sağlar. Hediye olarak da alabileceğiniz bu Aprilla tıraş makinesi hoş ve kaliteli görüntüsüyle sevdiklerinizin beğenisini kazanır.

Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi Fiyatları

Aprilla Şarjlı Saç ve Sakal Kesme Makinesi Fiyatları

Aprilla ATR 7013 şarjlı saç ve sakal düzeltme makinesinin fiyatları ürünün özellikleriyle orantılı bir şekilde belirlenir. Kaliteli ve dayanıklı olması, yüksek performans göstermesi üründen beklenen önemli bir faktördür. Aprilla ATR 7013 fiyat olarak uygundur ve kendi kişisel bakımını yapmak isteyenlerin beğenisini kazanır. Ürünün ihtiyaçlara yanıt vermesi ve beklentileri karşılaması önemli özelliklerinden biridir. Ürünün belirtilen özellikleri yerine getirmesi kullanım sırasında memnun bırakır. Evinizde bulunması gereken bir ürün olan Aprilla ATR-7013 şarjlı saç ve sakal kesme makinesi yorumları arasında ürünün kullanışlı ve ergonomik bir ürün olduğu ile ilgili olumlu paylaşımlar öne çıkar. Bu sayede Aprilla ATR-7013 yorumlarını inceleyerek ürün hakkında karar vermeniz kolaylaşır. Ürünü ihtiyaç duyduğunuz her vakitte kullanabilirsiniz. Dayanıklı ve pratik kullanıma sahip bu tıraş makinesine Trendyol üzerinden uygun fiyat aralığında ulaşarak sahip olabilirsiniz.