Fibaks Watch 2 3 4 5 6 SE Nike 42mm 44mm Uyumlu Kordon Kayış Bileklik Delikli Spor Band

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Fibaks Watch 2 3 4 5 6 SE Nike 42mm 44mm Uyumlu Kordon Kayış Bileklik Delikli Spor Band

Geri Bildirim Ver
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için [page="return_conditions"]tıklayın[/page].
  • Apple watch spor delikli silikon kordon, kaliteli soft yüzeyli silikon malzemeden üretilmiştir. Gündelik kullanım için idealdir. Delikleri sayesinde kayış altının nefes alabilmesi sağlanmıştır. Soft yüzeyi sayesinde ten temasında rahatsızlık vermez. Cihazlarınıza tam uyumlu kalıplardadır. Saatiniz tarzına tam uyum sağlar. Kaliteli silikonu sayesinde uzun zaman kullanabilirsiniz. Saat kordon uç kısmında bulunan minik toka çelik malzemeden üretilmiştir. Ürünün öne çıkan özellikleri kaliteli silikon şık ve estetik görünüm çelik tokalı delikli kordon tasarımı kolay uygulama uzun kullanım ömrü uyarı ! Ilanda görünen apple watch temsilidir. Sipariş verdiğiniz ürün
  • apple watch için muadil saat kordonudur. Sipariş verirken, apple watch saatin ilâna dahil olmadığını lütfen unutmayınız

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
  • Beden 44 mm
  • Garanti Süresi Belirtilmemiş
  • Materyal Silikon
  • Uyumlu Marka Apple Uyumlu
  • Uyumlu Model Belirtilmemiş
Geri Bildirim Ver

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike 42mm 44mm Uyumlu Kordon Kayış Bileklik Delikli Spor

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike 42mm 44mm uyumlu kordon kayış bileklik delikli spor Bride Black gündelik yaşamınızda kullanıma uygun bir üründür. Soft bir yüzeyi vardır. Yumuşak yapısı olduğu için bileğinizi asla rahatsız etmez. Ürün silikon malzeme ile imal edilir. Delikli model, sahip olduğu bu delikleri ile kayış altının nefes almasını sağlar. Kordon cihazınız ile uyumlu bir bütün oluşturur. Ürünün kordon uç kısmında bulunan toka çelik malzemeden imal edilir. Estetik bir görünüme sahip olan ürün saatiniz ve tarzınızla uyum sağlar. Çelik tokası ve silikon kordonu ile oldukça dayanıklı bir üründür. Model standart bedendir. Sportif görünümlü olan kordon günlük hayatta kullanım için uygundur.

  • Çelik toka
  • Soft yüzey
  • Silikon delikli kayış

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike Bileklik Özellikleri

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike Bileklik Özellikleri

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike 42mm 44mm uyumlu kayış delikli spor Bride Black cihazınıza ve tarzınıza uyumluluk sağlar. Kordon soft malzemeden üretildiği için son derece yumuşaktır. Apple Watch 42mm 44mm uyumlu kordon delikli spor Bride Black yumuşak yapısıyla sizlerin bileğinde hafif bir his ve rahatlık verir. Silikon malzeme ile imal edildiğinden hareket alanınızı daraltmaz. Ürünü bileğinize göre ayarlayabilirsiniz. Kordonun silikon malzeme ile imal edilmesi temizliğini de oldukça kolay kılar. Kordonun kopmaya, çizilmeye, kesilmeye karşı dayanıklılığı sayesinde ürün uzun ömürlü kullanım sağlar. Bilekliğin çelik tokası ıslaklık ya da nem sonrası oluşan küflenmeye ve paslanmaya karşı etkin koruma sağlar. Kordon hava geçirgenliği sağlamak için deliklere sahiptir. Bu delikleri basınçlı kalıplama yöntemi ile açılır.

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike Bileklik Kullananlar

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike Bileklik Kullananlar

Apple Watch 42mm 44mm uyumlu kordon delikli spor Bride Black kullananlar portatif bilekliğin yarattığı rahatlık hissini beğenir. Yüksek performanslı olan bu ürün son derece sağlam ve dayanıklıdır. Apple Watch 42mm 44mm uyumlu kordon delikli spor Bride Black yorumları incelendiğinde müşterilerin üründen maksimum verim aldığı görülür. Kayış dayanıklı olmasının yanı sıra sert değildir aksine son derece yumuşak bir yapıya sahiptir. Kordon pürüzsüz ve yoğun malzeme ile üretildiği için bileğinizi sararak hoş bir his bırakır. Kordonda bulunan çelik toka ile beraber bileğinize uyum sağlar. Ürünün silikon malzemeden üretilmesi temizliği için de kolaylık sağlar. Ürün 42 mm ve 44mm saatler ile uyumlu olarak üretilir. Saatiniz klasik kordonu yerine farklı kordonlar kullanarak tarzınızı yenileyebilirsiniz. Ayrıca ürünü çoklu bir şekilde alarak saat kordonunu yedekleyebilirsiniz.

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike Bileklik Fiyatı

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike Bileklik Fiyatı

Apple Watch 2 3 4 5 6 SE Nike 42mm 44mm uyumlu kordon delikli spor Bride Black fiyatı sağlam ve dayanıklı olması, pürüzsüz yapısı gibi faktörlere göre değişkenlik gösterir. Ürün oldukça yumuşak, yoğun ve pürüzsüz bir yapıya sahiptir. Apple Watch 42mm 44mm uyumlu delikli spor Bride Black kordon silikondan üretildiği için oldukça sağlam ve dayanıklıdır. Kordon hafifliği nedeniyle kolunuz yokmuş gibi his verir. Ürünün kordon ucunda çelik toka yer alır. Bilekliğin hava geçirgenliğini sağlamak için kalıplama yöntemi ile delikler açılması rahatlık verir. Böylece ürün bilekte terleme yaratıp sizi rahatsız etmez. Bileğinizi sarıp hoş bir his yaratır. Kordon oldukça sağlamdır, uzun ömürlüdür. Ürünün temizliği oldukça basittir. Tarzınıza estetik bir görünüm sağlayan bu dayanıklı spor bilekliği Trendyol sayesinde satın alabilirsiniz.