Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye - Gümüş Rengi

5.289 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (3)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.299 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
5.999 TL

Ürün Bilgileri

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye - Gümüş Rengi

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Nethouse Satıcı Ünvanı: NETHOUSE BİLGİSAYAR SİSTEMLERİ PAZARLAMA SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0631002870700015 Vergi Kimlik Numarası: 6310028707
    Bu ürün Nethouse tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Apple Türkiye 2 yıl garantilidir.

Ürün Özellikleri

  • Bağlantılar USB
  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Tuş Düzeni F Klavye
  • Renk Beyaz
  • Klavye Dili Türkçe
  • Aydınlatma Yok
  • Touchpad Yok
  • Numerik Tuşlar Var
  • Multimedya Tuşları Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Klavye

Apple magic keyboard, kullanıcılara son derece rahat ve kolay bir yazma deneyimi sunar. Ayrıca kablosuz ve şarj edilebilir şekilde tasarlanmıştır. Şarj ile yaklaşık bir ay veya daha fazla güç sağlayacak inanılmaz derecede uzun ömürlü dahili pil üçüne sahiptir. Bu da gönül rahatlığıyla kullanabileceğiniz anlamına gelir Mac bilgisayarınız ile otomatik olarak eşleşir ve böylece hızlı ve hemen çalışmaya başlayabilirsiniz. iPhone numaralı klavye Mac bilgisayarınızda bulunan bir USB-C bağlantı noktasına bağlanarak eşleştirmenizi ve şarj etmenizi sağlar. Kutunun içerisinde işinizi kolaylaştıracak bir sihirli klavyeye ayrıca lightning USB kablosuna kavuşacaksınız. Klavyenizi tüm iPhone, iPad ve Mac modelleri ile uyumlu bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca Apple magic keyboard Türkçe q klavye, iPod touch (6. ve 7.nesil) ile de uyumludur. Magic keyboard gümüş renkte, multimedya tuşlara sahiptir. Ayrıca Türkçe klavye ile de kullanabilirsiniz. Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye satın al işlemi ile ürüne hızlıca sahip olabilirsiniz.

  • Kablosuz kullanım kolaylığı
  • Tüm iPhone, İpad ve Mac ürünleri ile uyumlu
  • Uzun ömürlü şarj gücü

Apple Magic Keyboard Özellikleri

Apple Magic Keyboard Özellikleri

0,39 kg’ma sahip olan Apple magic keyboard boyut ve ağırlık bakımından oldukça hafiftir. Kablosuz kulanım kolaylığı olmasının yanı sıra, bluetooth veya wireless seçeneği ile de bağlantı seçeneği oldukça geniştir. Bluetooth özelliğini iPadiniz ile çok rahat bir şekilde kullanabilirsiniz. iOS 10.3 ve üstü sürümü yüklü cihazlarınızda magic keyboard’u kullanabilirsiniz. Klavye tuşları arasındaki mesafenin kısa olması sebebiyle rahat ve pratik bir şekilde kullanabilirsiniz. Ayrıca magic keyboard estetik ve sade görünümü ile ön plana çıkmaktadır. Yazmanın zevkli deneyimini Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye MQ052TQ/A ile yaşayacaksınız. Sayısal tuş takımının klavye de olması ile tablolarınızı hızlı ve rahat bir biçimde kullanabilirsiniz. Sunduğu birçok özellik ile magic keyboard kullanıcıların gözde ürünü haline gelmiştir. Magic keyboard klavyesi 1 mm hareket mesafesine sahip makas anahtarlı tuşlar kullanılmaktadır. Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye keyifli ve hızlı yazma deneyimi sağlar.

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye MQ052TQ/A Kullanımı

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye MQ052TQ/A Kullanımı

Magic Keyboard Apple klavye kablosuz klavye tümünde makas anahtarlı üç farklı Apple ürününü tanımlamaktadır. Bir Bluetooth klavye aksesuarınıza, MacBook'lar, Apple tabletler ve dizüstü bilgisayar niteliğinde kullanabileceğiniz iPad seçeneklerinde rahatlıkla kullanabilirsiniz. Makas anahtarı mekanizması bulunmaktadır. Bluetooth üzerinden hem Apple hem de farkı markaların ürünlerini cihaza kolaylıkla bağlanan şık ve bağımsız bir klavye haline gelmiştir. Windows pc’ler ve Android cihazlar ile de kullanabilirsiniz. Apple bu ürünü ilk 2015 yılında piyasaya sunmuştur. Arkasında, şarj ve kullanacağını cihanız ile ilk eşleştirme için bir bağlantı noktası bulunmaktadır. Magic keyboard sihirli klavyede standart harflere ve sayılara ek olarak bir dizi işlev tuşu ve ok tuşu bulunur. Oklar, Magic Keyboard markasının diğer iki kullanımında bulacağınız ters T şeklinden farklı olarak tam boyutlu sol ve sağ düğmelere sahiptir.

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye MQ052TQ/A Fiyatı

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye MQ052TQ/A Fiyatı

Apple Magic Keyboard Sayısal Tuş Takımlı Kablosuz Q Türkçe Klavye yorum ve değerlendirmeleri büyük ölçüde olumludur ve birçok yorumcu klavyenin dörtgeninin tuş hissi ve kalitesi ve işlevselliği, sayısal tuş takımına sahip olmasından memnun kalır. Klavyenin küçük boyutu, bir çantaya sığdırarak rahatça taşıyabilirsiniz. Lightning ile şarj olduğundan, hareket halinde olmanız veya seyahat eden iş insanları genellikle bir iPhone veya iPad'de yazmak için bu klavyeyi kullanıyorlar. İş seyahatlerinizde yanınızda rahatça taşıyabilirsiniz. Apple, teknolojiyi tamamen yenileyen ürünler sunmaya devam ediyor. Bunlardan birisi olan Apple keyboard ile çalışmalarınızı daha eğlenceli hale getirecek. Apple magic keyboard fiyat ve ödeme seçeneklerini inceleyerek ürüne kolayca sahip olabilirsiniz. Bu klavye ile, Apple'ın makas tarzı anahtar mekanizmasına modern yaklaşımının ilk örneklerinden birini tecrübe edebiirsiniz. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.