Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık MWP22TU/A Beyaz + Şarj Kutusu

10.990 TL
Son 1 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
10.999 TL

Ürün Bilgileri

Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık MWP22TU/A Beyaz + Şarj Kutusu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ARTUR İNOVASYON Satıcı Ünvanı: ARTUR İNOVASYON İNŞAAT DANIŞMANLIK SANAYİ VE TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Manisa Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0086158911300001 Vergi Kimlik Numarası: 0861589113
    Bu ürün ARTUR İNOVASYON tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Kulaklık gibi insan vücudu ile temas eden ürünler ancak ambalajı açılmamış, denenmemiş, bozulmamış ve kullanılmamış olmaları halinde iade edilebilir.

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Model Kulak İçi
  • Renk Beyaz
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Bluetooth Versiyon 5.0
  • Müzik Dinleyebilme Var
Geri Bildirim Ver

Apple Airpods Pro Kulaklık ve Şarj Kutusu ile Kaliteli Sesler

Teknolojik cihazların günlük hayatta yadsınamaz bir konuma gelmesi ile birlikte bu cihazlarla pratik kullanım sunan ve birçok avantajı bünyesinde barındıran telefon, bilgisayar, tablet gibi ürünler ile birlikte kullanılabilecek elektronik aksesuarların üretilmesi mümkün hale gelmiştir. Özellikle kulaklık modellerinin kullanıcı taleplerine ve ihtiyaçlarına cevap verebilme hedefi ile tasarlanması, Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) kullanımı konusunda önemli bir rol oynamaktadır. Kullanıcıların kablosuz bağlantı seçeneği sayesinde oldukça konforlu ve profesyonel bir deneyim elde etmelerini sağlayan Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu içeriği ile pratik kullanım sağlar. Ürünün sahip olduğu özellikler son teknolojik gelişmelere ve değişimlere uyumludur, yenilikçi avantajları ile kullanıcıya ayrıcalıklı bir Bluetooth kulaklık deneyimi sağlar.

  • Aktif Gürültü Engelleme
  • Kişiye Özel Kullanım
  • Suya ve Tere Karşı Dayanıklı Tasarım

Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık Özellikleri ve Kullanımı

Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık Özellikleri ve Kullanımı

Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) özellikleri bakımından kullanıcıların ihtiyaçlarına ve isteklerine cevap vermeyi amaçlayan tasarımlar ile kullanıcıya sunulur. Profesyonel bir kablosuz kulaklık deneyimi için çevre sesleri önleyebilecek teknolojik altyapıya sahiptir. Bu özellik sayesinde cihazın ses kalitesi ve hoparlör hizmet kullanıcıların kaliteli bir süreç yaşaması için özel olarak tasarlanır. Çevre seslerin etkisi azalırken odak nokta kullanıcıların deneyimleri haline gelir. Mikrofon ve hoparlör hizmetleri çevreden gelen gürültülere karşı dayanıklı bir yapıya sahiptir. Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) içeriği kulak içi tasarıma sahiptir ve kullanıcıların kendi kulaklarına göre ayarlayabileceği silikon başlıklar bulunur. Kişiye özel bir deneyim avantajı sunan bu modeller; büyük, küçük ve orta boy silikon başlıklar ile mümkün hale gelir.

Kullanıcı Yorumları ile Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık Modelleri

Kullanıcı Yorumları ile Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık Modelleri

Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) tasarımlarının sahip olduğu yeni nesil teknolojiyle uyum gösteren özellikleri ve kullanıcının maksimum verimde deneyim yaşaması için özel olarak tasarlanan teknik altyapısı gibi noktalar, ürünün olumlu yorumlar almasında önemli rol oynar. Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) yorumları büyük bir kullanıcı çoğunluğu tarafından olumlu geri bildirimlere sahiptir. Özellikle ürün açılımından itibaren 24 ay boyunca Apple Türkiye garantisi kapsamı altına girmesi ve her türlü teknik desteğin ücretsiz bir şekilde karşılanması bakımından kullanıcıların memnuniyetini görmek mümkün hale gelmektedir. Müşteri hizmetleri desteği sayesinde kullanıcılar her türlü problemde ve soruda ilgili müşteri temsilcisi ile iletişime geçebilir ve kaliteli hizmeti iletişim açısından da alabilir.

Teknik Özellikleri ve Avantajları ile Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık Tasarımları

Teknik Özellikleri ve Avantajları ile Apple Airpods Pro Bluetooth Kulaklık Tasarımları

Teknik bakımdan oldukça donanımlı özelliklere sahip olan Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) kullanımı, ürünün sahip olduğu özel hoparlör sürücüsü ve yüksek performansı destekleyen amplifikatör ile H1 çip gibi eklentiler sayesinde kullanıcıların yüksek ses kalitesi elde etmesine olanak sağlar. Apple Airpods Pro Bluetooth kulaklık ve kablosuz şarj kutusu (Apple Türkiye garantili) kullananlar cihazın sahip olduğu kablosuz şarj kutusu avantajı sayesinde gün boyu taşınabilir, profesyonel ve uzun ömürlü bir kulaklık deneyimini mümkün hale getiriyor. Qi sertifikalı şarj aygıtları ile uyumlu bir yapıya sahip olan bu tasarım şarj kutusunda şarj edildikten sonra 24 saate yakın kullanım süresi sunar. Bu süre tek şarj ile 4.5 saate yakın bir dinleme süresi hizmetini de desteklemektedir. Trendyol'da bulabileceğiniz bu ürünü hemen sipariş vererek satın alabilirsiniz.