Apnea - Elite Marsilya Tokalı Elastik Kauçuk Dalış Kemeri

611,68 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Apnea - Elite Marsilya Tokalı Elastik Kauçuk Dalış Kemeri

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: DenizPusulasi Satıcı Ünvanı: ÜZEYİR ÇIRPAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 2520037446
    Bu ürün DenizPusulasi tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Marsilya tokalı kemer kullanım kolaylığının yanı sıra kemer takıldıktan sonra deliklere sabitlendiği için kayma yapmaz Aynı zamanda acil durumlarda diğer sıkıştırma tokalı kemerlere göre tahliye kolaylığı bulunmaktadır. Kemerin kauçuk kalınlığı 4 mm dir. Sudan çıktıktan sonra tatlı suda bekletmek , krom tokayı ve kemere krom tokanın bağlantı noktalarını da kurulamak kemerin ömrünü uzatacaktır. Bilindiğinin aksine WD40 vb cins kimyasal ürünleri kesinlikle hiçbir silikon - kauçuk vs... elastik yüzeye kesinlikle uygulamayınız bu elastik kısımların çatlamasına neden olur ve ömrünü kısaltarak ürününüzü garanti kapsamı dışında bırakır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Siyah
Geri Bildirim Ver