2
Oto Tampon kategorisinde
en çok değerlendirilen 2. ürün

Apex Astra H Lip Üniversal - Astra H Modeli Tampon Eki Üniversal

koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (19)
Kurumsal Fatura
118,90 TL
100 TL'ye 5 TL İndirim
Kurumsal Fatura
129,99 TL
Kurumsal Fatura
Kurumsal Fatura
124,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Apex Astra H Lip Üniversal - Astra H Modeli Tampon Eki Üniversal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ez&Ber Aksesuar Satıcı Ünvanı: DİLBER DURGUN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 3160429523
    Bu ürün Ez&Ber Aksesuar tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 30 adet sipariş verilebilir. 30 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ürün siyah renk olaraksize gelmektedir ürün kilitli yapıya sahiptir.Ürün iki parçadan oluşuyor lipi birleştirince araca ortalıyoruz ortadanhıza alıp vida atıyoruz vida atarak sağ yada sola doğru tamponu dönüyoruztampon bitiminden lipi kesiyoruz vidayı siz temin ediyorsunuz

Ürün Özellikleri

  • Araç Marka ve Model Universal
Geri Bildirim Ver

Apex Astra H Lip Üniversal - Astra H Modeli Tampon Eki

Modifiye, arabanın kişiselleştirilmesini sağlayan, araç sahibinin tazını ve imajını göstermesine aracı olan önemli dekorasyonlardan bir tanesidir. Siz de aracınızı modifiye etmek, farklı ve özgün bir görüntü kazandırmak istiyorsanız Apex Astra H Lip Üniversal - Astra H modeli tampon eki seçeneğinin tercih edebilirsiniz. Tampon eki, farklı modele sahip çok sayıda araca kolay bir şekilde uyum sağlar. Bu özelliği sonucunda oldukça geniş bir kitleye hitap eder. Oldukça zarif ve etkileyici bir görüntüye sahiptir. Görsellik açısından başarısı ürünün müşteriler tarafından büyük beğeni ile karşılanmasına kaynaklık eder. Aracın etkileyici ve dikkat çeken bir görünüm kazanmasına olanak tanır. Siz de aracınızı modifiye etmeyi amaçlıyor iseniz, dayanıklı materyallerin işlenmesi sonucunda oluşan ürünü değerlendirebilirsiniz.

  • Kaliteli ve sağlam yapı
  • Etkileyici ve dikkat çeken görüntü
  • Araç koruma özelliği

Sağlam Apex Astra H Lip Üniversal- Astra H Modeli Tampon Eki

Sağlam Apex Astra H Lip Üniversal- Astra H Modeli Tampon Eki

Apex tampon eki sağlam yapıda bulunan ham maddenin çeşitli işlemlerden geçmesi sonucunda tasarlanır. Bu özelliği ürünün uzun süre kullanılabilmesi ile sonuçlanır. Aynı zamanda aracı çeşitli hava şartlarına karşı yüksek oranda korur. Yağmur, kar gibi yağışlardan sonra oluşan çamurlaşmaya karşı aracın alacağı hasarın önüne geçer. Yolculuğu konforlu bir hale getirirken, müşterilerin güvenini kazanır. Aracı yüksek oranda koruma özelliği ürünün vazgeçilmez araba ihtiyaçlarından bir tanesi olmasına kaynaklık eder. Aynı zamanda aracın dikkat çeken bir görüntü kazanmasında büyük katkı payına sahiptir. Tampon ekinini yüksekliği 6,5 santimdir. İdeal ölçüye sahip olması sonucunda Astra Romeo, Bugatti, Aston Martin gibi pek çok değişik araca uyum sağlar. Siz de farklı araçlarda kullanılabilmesi sonucunda geniş bir kitleye hitap eden, dayanıklı yapısı sayesinde uzun süre kullanılan ürünü tercih edebilirsiniz.

Şık Apex Astra H Lip Üniversal Tampon Eki Yorumları

Şık Apex Astra H Lip Üniversal Tampon Eki Yorumları

Tampon eki oldukça zarif ve şık bir görüntüye sahiptir. Görsellik açısından sunduğu başarı, ürünün tercih edilirliğini olumlu yönde etkiler. Değişik imaj ve tarza sahip olan çok sayıda kişi tarafından büyük beğeni ile karşılanır. Bu özelliği sonucunda pek çok müşterinin sıklıkla talep ettiği araç aksesuarlarından bir tanesi olur. Tampon eki, siyah renk seçeneğine sahiptir. Renk özelliği sonucunda kırmızı, beyaz, siyah, mavi, gri gibi çok sayıda değişik tona sahip olan araç ile uyumlu bir görüntü oluşturur. Apex Astra H Lip Üniversal - Astra H modeli tampon eki yorumları ürünün müşteri istek ve ihtiyacını karşıladığına yöneliktir. Tampon eki, özellikleri sonucunda çok sayıda müşterinin büyük memnuniyetini kazanır. Siz de siyah renk seçeneği sayesinde pek çok araç ile uyumlu görüntü sunan kaliteli ürünü güven içinde temin edebilirsiniz.

Uygun Apex Astra H Lip Üniversal Tampon Eki Fiyatı

Uygun Apex Astra H Lip Üniversal Tampon Eki Fiyatı

Tampon eki özellikleri sayesinde zorlu yol koşulları ve hava şartlarına karşı aracın alacağı hasarı engeller. Konforlu ve rahat bir şekilde yolculuk imkanı tanır. Yağışın çok olduğu, karın fazla bulunduğu zamanlarda arabayı maksimum seviyede korur. Bu sayede güvenli bir şekilde yolculuk yapma imkanı sunar. Aynı zamanda çamur gibi çeşitli istenmeyen durumlarda aracın alacağı hasarın önüne geçer. Arabanın uzun süre kullanılmasına olumlu yönde katkıda bulunur. Apex Astra H Lip Üniversal - Astra H modeli tampon eki fiyatı ürünün ham maddesi, tasarım özellikleri gibi pek çok niteliği dikkate alınarak ortaya konur. Siz de aracınızın şık ve etkileyici bir görüntüye sahip olmasını istiyor, zorlu hava koşulları ve yol şartlarına karşı aracınızı korumayı amaçlıyorsanız ürünü Trendyol aracılığı ile hızlı ve pratik bir şekilde satın alabilirsiniz.