Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1

329,99 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (21)
365 TL'ye 65 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
8.9
merchant-badge-image
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
344,96 TL
2 Adet ve Üzeri 40 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: KİTAPYELİ Satıcı Ünvanı: KİTAPYELİ YAYINCILIK VE PAZARLAMA SANAYİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0563065292400001 Vergi Kimlik Numarası: 5630652924
    Bu ürün KİTAPYELİ tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Geometri yapabilmek için gerekli en temel bilgiler açı ve üçgen bilgisidir. Birinci kitap tamamen açı bilgisi ve üçgenlerden oluşuyor. Temel soru tiplerinden oluşan antrenmanlar adım adım sizi geometri korkunuzdan uzaklaştıracak. Sabırla ve kararlı bir şekilde tüm antrenmanları çözerseniz problemlerinizin zamanla azaldığını göreceksiniz. Açı bilgisi ve üçgenler konusunu tam anlamıyla kavradıktan sonra soruya nereden başlamalıyım diye düşünmeyeceksiniz. YAZAR : HALIL İBRAHIM KÜÇÜKKAYA Kağıt Cinsi 1. Hamur Baskı Sayısı 1. Baskı Sayfa Sayısı 366 Kapak Türü Karton Kapak

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf Üniversite Hazırlık
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Kolektif
  • Basım Yılı 2023
  • Kitap İçeriği Konu Özetli Soru Bankası
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1 (Yeni)

Üniversite sınavına hazırlanan kişiler tarafından çok sayıda kaynağa ihtiyaç duyulur. Her bir ders için özel olarak hazırlanan eserler konuların pekişmesine yardımcı olur. Sınavda çıkacak konuları titizlikle ele alan Geometri Antrenmanlarla 1 isimli kaynak, pek çok kişi tarafından beğenilir. Hem İçerik hem de konuları ele alış şekli bakımından kalitesini belli eden ürün, sınav senesinde yardımcı olur. Konuları çalıştıktan sonra soru çözme noktasında yardımcı olur. Fazla soru sayısı ve sınava yönelik içeriği, kitabı kullanışlı kılar. Kapsamlı olduğundan dolayı üniversite sınavı için yeterli miktarda çalışmaya yardımcı olur. Hem okul derslerine hem de üniversite sınavına çalışma noktasında sunduğu üst düzey performans ile beğeni toplar. Siz de kohu eksiğinizi kapattıktan sonra çok sayıda soru çözebilmek için sipariş oluşturabilirsiniz.

  • Normal boy
  • Üniversiteye hazırlık için yardımcı
  • Türkçe basım dili

Akıcı İçeriğiyle Antrenmanlarla Geometri 1 Faydaları

Akıcı İçeriğiyle Antrenmanlarla Geometri 1 Faydaları

Sınav senesi içerisinde bulunan öğrenciler geometri alanındaki eksiklerini kapatabilmek için kaynak arayışına girer. Antrenman yapabilmeyi mümkün kılması eserleri etkili kılar. Antrenman Yayınları geometri alanında yaptığı yenilikçi çalışmalar sayesinde öğrencilerin öğrenme sürecini olumlu yönde etkiler. Kısa süre içerisinde gerekli bilgileri iğrenerek pratik yapma noktasında destek olur. Geometri, çeşitli soru kalıplarını sahip olan bir derstir. Bu nedenle pratik yapmak ayrıca önem teşkil eder. Öğrenilmesi gereken noktalarda işlem kabiliyetini geliştirme konusunda yardımcı olur. Sınav anında çeşitli soru kalıplarını kısa süre içerisinde anlamlandırarak çözüm yolu geliştirilmesini sağlar. Renkli bir içeriğe sahip olması ders çalışma istegini de artırır. Bu gibi olumlu etkilerde bulunması öğrenci ve öğretmenleri memnun eder. Alıştırma yapmayı keyifli hale getiren kitaplar seçilmiş sorulara sahiptir. Siz de hazırlık sürecine katkı sağlamak için sipariş oluşturabilirsiniz.

Antrenmanlarla Geometri 1 Kullanım Amacı

Antrenmanlarla Geometri 1 Kullanım Amacı

Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1 (yeni) kullananlar zengin bir içeriğe sahip olan eseri memnuniyetle çözer. Soru bankası olduğundan dolayı konuları çalıştıktan sonra bilgileri taze tutabilmek için alıştırma yapabilmeyi mümkün hale getirir. Siz de var olan eksiklerinizi bu eser sayesinde belirli bir süre içerisinde kapatabilirsiniz. Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1 (yeni) pek çok yazarın ortak çalışmasıdır. Bu nedenle çeşitli bakış açılarının bir arada bulunmasını sağlar. Farklı öğrencilere hitap edebilmeyi kolaylaştıran bu uygulama neticesinde ürün yoğun şekilde talep edilir. Seviye seviye giderek müfredat konularının anlaşılmasına katkıda bulunur. Seviyeli olarak ilerleme göstermesi öğrencilerin ilerleme kat etmesini sağlar. Gerekli uygulamaları yapabilmek ve geometri alanında yetkinlik kazanabilmek için kitaptan yararlanabilirsiniz. Öğrenme sürecine yüksek oranda katkıda bulunan ve çoğu öğrencinin öğrenme stiline uygun olan eseri sipariş edebilirsiniz.

Bütçe Dostu Antrenmanlarla Geometri 1 Fiyatı ve Yorumları

Bütçe Dostu Antrenmanlarla Geometri 1 Fiyatı ve Yorumları

Üniversiteye hazırlık süreci içerisinde sunulan kaynaklar konu anlatımı ve soru bankası olmak üzere birbirinden ayrılır. Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1 (yeni) yorumları konu anlatımı kadar soru bankalarının da gerekli olduğunu ortayan koyar. Eksikleri kapatma noktasında özellikle soru bankalarının rolü büyüktür. Belirli bir Antrenman Yayınları Antrenmanlarla Geometri 1 (yeni) fiyatı ile sunulan kitabı tercih ederek var olan eksikleri kapatma yönünde adım atabilirsiniz. Çalışması keyifli ve aynı zamanda gerekli olan geometri dersini bu sayede kolaylıkla ilerletebilirsiniz. Sayısal alanda net sayısını yükseltmek ve konularda beceri kazanabilmek için bu kitabı tercih edebilirsiniz. Tasarım bakımından öğrencileri memnun eder. Ders çalışma sürecine katkı bulunur ve kısa sürede öğrenmeyi destekler. İşlem yeteneğini güçlendiren ve zaman içerisinde geometri alanında belli başlı konularda yetkinlik kazandıran kitabı Trendyol üzerinden temin edebilirsiniz.