Antonio Banderas King Of Seduction Absolute Edt 100 ml Erkek Parfüm

577,85 TL
Tükeniyor!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (14)
2. Ürüne 10 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
599,90 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1 TL'ye %2 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,40 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
629,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Antonio Banderas King Of Seduction Absolute Edt 100 ml Erkek Parfüm

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Barış Parfümeri Kuyumculuk Satıcı Ünvanı: BEKİR BARIŞ PAÇCI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7190010434
    Bu ürün Barış Parfümeri Kuyumculuk tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Tüm ürünlerimiz %100 orijinal ve faturalıdır *Tüm ürünlerimiz açılmamış, paketindedir *Tüm ürünlerimizin üzerinde ithalatını yapan firmanın bilgileri mevcuttur *Missliva'dan aldığınız tüm ürünleri güvendiğiniz parfümcülere gösterebilirsiniz, orijinal olmadığını iddia eden olursa iade edip, profimize olumsuz yorum yapabilirsiniz. *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 100 ml
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Antonio Banderas King of Seduction Absolute Edt 100 ml Erkek Parfüm

İlk olarak 1997 yılında esanslar dünyasına giriş yapan Antonio Banderas, King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfümle, baştan çıkarmanın cazibesini teninize işlemeyi hedefler. Bu parfüm, kendine güvenen ve hayattan daha fazlasını isteyen erkeklerin vazgeçilmezi olabilir. Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt, saatler ilerledikçe ortaya çıkan farklı katmanlardaki koku notalarıyla, gün boyu heyecan veren bir etki yaratabilir. King of Seduction Absolute edt 100 ml, karakterli esansı ile Antonio Banderas markasının en beğenilen erkek parfümlerinden biridir. Kaliteli ve kalıcı King of Seduction, istenilen sıklıkta kullanılabilir. Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfüm yorumlarını ürün değerlendirmeleri bölümünden okuyabilirsiniz.

  • Karizmatik ve tazeleyici esans
  • Denizci, baharatlı ve aromatik
  • 100 ml eau de toilette

King Of Seduction Absolute 100 ml Parfüm Kokusu Nasıldır?

King Of Seduction Absolute 100 ml Parfüm Kokusu Nasıldır?

Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfüm, aromatik deniz ve amber esansları eşliğinde, kullanıcıları etkileyici kralların büyüleyici dünyasının kapılarını aralamayı vadeder. Çok yönlü, modern erkeğin kokusu olarak tanımlanabilen King of Seduction Absolute, kendinize verebileceğiniz hediyeler arasındadır. Parfüm deniz esintisi, yasemin, sedir ağacı, vetiver, elma, bergamot ve miskin notaları ile keyifli bir yolculuğa çıkabilirsiniz. King of Seduction Absolute, teninizle buluştuktan sonra kakule ve deniz kokusunu sıcaklığını turunçgillerin zarafeti ile harmanlayan üst notalar hissedilebilir. Dakikalar geçtikçe sedir ağacı ve amberin maskülen etkisi duyulmaya başlanabilir. Antonio Banderas King of Seduction Absolute erkek parfüm, girdiğiniz ortamda bir adım öne çıkmanızı sağlayacak etkenler arasında yer alabilir. Özgün ve farklı kokusu sayesinde sık kullandığınız ürünler arasına girebilir.

King Of Seduction Absolute 100 ml Erkek Parfüm Kaliteli mi?

King Of Seduction Absolute 100 ml Erkek Parfüm Kaliteli mi?

Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfüm özgüvenli, cesur ve iddialı tarzınızı yansıtmak için tercih edilebilir. Dünyanın en tanınmış aktörlerinden Antonio Banderas, kendi karizmasını ve etkileyiciliğini taşıması amacıyla King of Seduction Absolute erkek parfümü sunmuştur. Onun latin köklerinden gelen ateşi ve tutkuyu King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfümün baştan çıkarıcı notalarında vücut bulması için geliştirilmiştir. Hoş bir izlenim yaratmak için seçebileceğiniz cüretkâr esans olan King of Seduction Absolute, tüm dünyada beğenilerek kullanılan bir parfümler arasındadır. Bu doğrultuda özgüvenini, çekiciliğini ve karakterini en doğru şekilde dışa yansıtmak isteyen centilmenlerin kokusu olabilir. Antonio Banderas King of Seduction Absolute parfüm köşeli, lacivert şişesi ve altın rengi kapağı ile maskülen bir görünüm sergiler.

King Of Seduction Absolute 100 ml Erkek Parfüm Kalıcı mı?

King Of Seduction Absolute 100 ml Erkek Parfüm Kalıcı mı?

King of Seduction Absolute, erkek bakımında çarpıcı esansları ile öne çıkan Antonio Banderas markasının kalitesi ve tecrübesi ile üretilir. Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfüm, girdiğiniz ortamda sizi fark ettiren ama ağırlık yapmayan ferah bir aromaya sahiptir. Kaliteli ve kalıcı Antonio Banderas King of Seduction erkek parfüm her hissedilişte sizin ve çevrenizdekilerin koku duyularını nazikçe okşayabilir. King of Seduction Absolute parfümü temiz teninize ve kıyafetlerinize sıkarak gün boyu sürecek bir maceraya atılabilirsiniz. Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt 100 ml erkek parfümün vücut ısınız ve hareketleriniz ile aktive olan koku molekülleri sayesinde her anın tadını sonuna kadar yaşayabilirsiniz. Taze, enerjik ve pırıltılı Antonio Banderas King of Seduction Absolute edt 100 ml parfümün esansıyla en yoğun anlarda bile dikkatleri üzerinize çekebilecek bir cazibe yaratabilirsiniz. King of Seduction Absolute erkek parfüm, çeşitli indirim ve kampanya fırsatları ile birlikte Trendyol’da incelenerek satın alınabilir.