Antonio Banderas The Secret Temptation Edt 100 ml

Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (8)
2 Adet ve Üzeri 50 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
639,99 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
653 TL632 TL
2 Adet ve Üzeri 25 TL İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
649,90 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Antonio Banderas The Secret Temptation Edt 100 ml

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ali Özkan Tr Satıcı Ünvanı: ALİ ÖZKAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Antalya Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 2077330738000011 Vergi Kimlik Numarası: 6950010810
    Bu ürün Ali Özkan Tr tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • *Tüm ürünlerimiz 100% orijinal ve faturalıdır *Paketi açılmamış, ithalatıçı firmanın etiketi üzerindedir *ÜCRETSİZ KARGO

Ürün Özellikleri

  • Tip EDT
  • Hacim 50 ml
  • Koku Türü Aromatik
  • Renk Beyaz
Geri Bildirim Ver

Antonio Banderas Erkek the Secret Temptation EDT 100 Ml Parfüm

İnsan bedeni terleyebilir ve terledikten sonra kötü koku yayabilir. Parfümler birçok boyutta ve esansta üretilmiş çevreye güzel koku yayarak stresin de azaltılmasına yardımcı olan kozmetik bakım ürünleridir. Bakım ürünleri arasında yer alan parfümler özellikle erkeklerin kullandığı kozmetik ürünleri arasında en yaygın olanıdır. Erkekler için parfüm kullanmanın birçok faydası vardır. İçerisindeki esansa göre stresi azalttığı için sakinleştirici bir etki yaratarak kişilerin kendine güveninin artmasına yardımcı olan Antonio Banderas erkek the Secret Temptation EDT 100 ml parfüm kullanan kişilerin özgüvenlerini artıracaktır.

 
  • Oryantal ve odunsu kokuya sahiptir.
  • Kalıcılık seviyesi yüksektir.
  • Rahatlatıcı etkisi vardır.

Antonio Banderas the Secret Temptation Özellikleri

Antonio Banderas the Secret Temptation Özellikleri

Parfümler ile ilgili bilinen birçok yanlış bilgi bulunmaktadır. Bunların en başında ise parfümlerin kalıcılığının belirtildiği gibi olmaması gelir. Parfümler farklı esans, yağ ve birçok kimyasal maddenin birleşimi ile oluşan güzel koku yayan kozmetik bakım ürünleridir. Bu ürünleri eğer doğru şekilde kullanırsanız hem uzun süre kalıcılık sağlayabilir hem de ürünün hemen bitmesini engelleyebilirsiniz. Parfümünüz eğer çok eski üretim tarihine sahip ise daha kalıcı ve yoğun kokar. Bunun nedeni ise kimyasalların birbirine iyice adapte olmasıdır. Bu yüzden Antonio Banderas the Secret Temptation uzun bir süre bitmezse parfümün bozulacağına dair endişe etmenize gerek olmaz. Parfümü direkt olarak bedeninize kullanmayı düşünüyorsanız kullanmadan önce buzdolabında bekletebilirsiniz, bu şekilde kalıcılık oranını ve esans kokusunun yoğunluğunu artırabilirsiniz. Antonio Banderas erkek the Secret Temptation 100 ml parfüm az gibi gözükse de aslında içeriğindeki esans ve kalıcılık oranı bireyin kullanmak istediği bölgeye vazelin gibi kremler sürdükten sonra sıkması sayesinde çok fazla artacaktır. Bunun en büyük nedeni parfümlerin içerisinde bulunan yağ oranını kremler ile daha fazla artırıyor olmanızdır.

 

Antonio Banderas the Secret Temptation İçeriği ve Yorumları

Antonio Banderas the Secret Temptation İçeriği ve Yorumları

Parfümün kokusu, odunsu özlerden elde edilerek üretilmiştir. Erkek parfümünde çokça tercih edilen bir esans olan odunsu ve baharat kokuları, The Secret Temptation’ın içeriğini oluşturan ana etmenlerdir. Baharat ve odun kokularının içeriğinde bergamot, kakule, fesleğen, vetiver, yasemin, vanilya, sedir ağacı ve misk gibi farklı maddeler yer almaktadır. Zengin turunçgil özüyle baharatlı rayihası ve zarif odunsu dokunuşlarıyla kullanan kişilerin bedeninde kalıcı bir etki yaratır. Özellikle kışın daha çok tercih edilen bu kokuların yağ oranının yüksek olmasıyla da kalıcılığı artırılmıştır. Bu ürün insan sağlığına zararlı maddeler içermediği için rahatlıkla kullanılabilir. Göz ile temasından kaçınarak kullanmanız önerilir. Antonio Banderas the Secret Temptation yorum ve değerlendirmelerini inceleyerek diğer kullanıcıların deneyimlerinden de faydalanmanız mümkündür.

 

Antonio Banderas Erkek the Secret Temptation Fiyatı

Antonio Banderas Erkek the Secret Temptation Fiyatı

Parfümler sıklıkla kullanma ihtiyacı duyulan ürünlerdir. Fakat parfüm satın alırken göz önünde bulundurmanız gereken bazı faktörler vardır. Ürünün orijinal ve dermatolog onaylı olması en önemli etkenlerden biridir. Piyasada olması gereken fiyatın daha altında satılan bazı ürünler insan sağlığını olumsuz etkileyebilecek maddeler içerebilir. Cilde direkt temas eden parfümeri ürünlerinde bulunan bazı kimyasallar alerjen etkiye ve kızarıklıklara neden olabilmektedir. Bu gibi olumsuzluklarla karşı karşıya kalmamak için güvenilir bir ürün kullanmanız gerekir. Antonio Banderas erkek the Secret Temptation fiyatı ve değerlendirmeleri ile birlikte sayfada yer almaktadır. Orijinal olan bu parfümü tercih ederek alerjen etkilerden ve kızarıklık gibi problemlerden kaçınabilirsiniz. Dilerseniz bu parfümü Trendyol’dan hızlı bir şekilde sipariş verebilirsiniz.