Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık

3.299 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Labirent Avm Satıcı Ünvanı: BAHAR ŞENYAŞA BALIKÇI İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İzmir Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 8100414370
    Bu ürün Labirent Avm tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anker SoundCore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık - 20 Saat Şarj - AptX - 3.5mm AUX - A3031 - ONP Soundcore Duy ve Hisset Soundcore Vortex Soundcore VortexMüzikten uzaklaşın ve kendinize aptX yüksek çözünürlükteki ve Hi-Res sesiyle kendinizi kaptırın. Müziğin her yönü parlak tiz, düzgün orta aralıklarla ve derin baslarla artırılmıştır. On-the-Go Çağrı Vortex'in dahili mikrofonu ve çok işlevli düğmesi, kulaklıklarınızı çıkarmadan veya telefonunuza ulaşmadan çağrıları cevaplamanıza olanak tanır. 20 saate kadar çalma süresi
  • On-the-Go Çağrı
  • AptX & Hi-Res Ses Kalitesi
  • Çalışma Frekansı
  • 3.5 mm kablolu : 16Hz-40Khz
  • Kablosuz Bluetooth: 20Hz-20Khz
  • 24 Ay Yetkili Distribütör Garantisi
  • Olağanüstü Çalma Süresi Vortex, kablosuz modda 20 saate kadar çalma süresi için Anker'ın lider güç yönetim teknolojisi ile yüksek performanslı bir Li-Polimer bataryasını kullanıyor. Alternatif olarak, hiç bitmeyen müzik çalma için AUX kablosunu kullanabilirsiniz. Seyahat için tasarlandı Vorteks, sert kapaklı seyahat çantasındaki aksesuarlarıyla birlikte düz bir şekilde katlayın ve saklayın. Seyahat ederken kulaklıklarınızı güvenle taşıyın. Tüm Gün Konforu İster 10 dakika ister 10 saat dinliyor olun, hafızalı köpük dolgulu kulaklıklar ve kafa bandı rahat ve güvenli bir uyum sunuyor. Aktif Gürültü Önleme (ANC)Yok Bluetooth Versiyon4.1Çift Telefon Desteği Yok Kulaklık Tipi Stereo Müzik Dinleyebilme Var Suya & Tere Dayanıklı Hayır Diğer Garanti Süresi (Ay)24 Yurt Dışı Satış Yok Stok KoduHBV00000DTA1G

Ürün Özellikleri

  • Garanti Tipi İthalatçı Garantili
  • Model Kulaküstü
  • Renk Siyah
  • Aktif Gürültü Önleme (ANC) Var
  • Suya/Tere Dayanıklılık Var
  • Mikrofon Var
  • Dokunmatik Kontrol Yok
  • Garanti Süresi 2 Yıl
Geri Bildirim Ver

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık

Günlük yaşamın karmaşasından kurtaran ürünler bulunur. Bu ürünler arasında yer alan Anker Soundcore Vortex kablosuz Bluetooth kulaklık, orijinal yapıya sahip bir teknolojik aksesuar modelidir. Sıklıkla kablosuz yaşamı benimseyen müşteriler tarafından tercih edilir. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretildiği için yıllarca kullanım imkanı sunar. Ayrıca model, ayarlanabilir başlık tasarımı ile tercih edenlerin beğenisini kazanır. Kullanmaya başladığınız andan itibaren 2 gün boyunca şarjı dayanır. Kulak süngerinin kullanışlı olmasıyla kulağınızda herhangi bir sorun oluşturmaz. Modelin üretiminde kimyasal ve zararlı maddeler kullanılmamasıyla süngeri başta olmak üzere tüm malzemeleri sağlığa uyumludur. Aynı zamanda süngerin kaliteli performansı bulunduğundan sesi dışarı vermez. Bu sayede modelin sahip olduğu işlevsel özelliği sayesinde dilediğiniz ses yüksekliğinde müzik dinleyebilirsiniz.

  • Orijinal yapı
  • Ayarlanabilir başlık tasarım
  • Kaliteli kulak süngeri

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık Modeli

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık Modeli

Anker Bluetooth kulaklık modeli, orijinal yapıya sahip bir teknolojik aksesuar ürünüdür. Sıklıkla kablo kullanımından yorulan müşteriler tarafından temin edilir. Kaliteli ve dayanıklı malzemelerden imal edilir. Bu sayede model, yıllarca kullanım avantajı sunar. Aynı zamanda kulak süngerinin kaliteli performansı sayesinde hem kulak sağlığınızı muhafaza eder hem de yüksek seste müzik dinlemenize yardımcı olur. Sevdiklerinize hediye olarak alabileceğiniz özellikleri bulunur. Bundan dolayı sevdiklerinizin doğum günlerinde hediye alternatifleri arasında konumlandırabilirsiniz. 20 saat şarjı ile aralıksız bir şekilde kullanım imkanı sunan Soundcore Vortex kablosuz Bluetooth kulaklık modeli, başta film izleme olmak üzere birden fazla iş için rahatlıkla kullanılabilir. Bunlara ek olarak ise mikrofon destekli olmasıyla telefonlarınıza dokunmadan tek tuş ile cevap vermeniz de mümkündür. Eğer sizin de bluetooth kulaklık modeline ihtiyacınız varsa Anker markasının bu ürününe göz atabilirsiniz.

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık Fiyatı

Anker markasına ait olan kablosuz kulaklık modeli, kaliteli ses performansı ile öne çıkar. Aynı zamanda Anker Soundcore Vortex kablosuz Bluetooth kulaklık kullananlar tarafından bu performansı tam not alır. Ayarlanabilir çalışma frekansı bulunduğundan yüksek veya düşük olmak üzere dilediğiniz şekilde ayarlanabilir olduğunu ifade ederler. Üretiminde polimer bataryası gibi malzemeler kullanılır. Hem çevreye hem de kullanan kişinin sağlığına zarar vermez. Genellikle seyahat için üretilen tasarımı bulunduğundan yolculuklarda size yol arkadaşı olur. Hafif yapısı ve ideal boyutu ile büyük beğeni toplar. Siyah renge sahip olan Anker markasının bu seçeneği, tozu ve kiri kolay bir şekilde belli eder. Bu sayede her daim hijyenik bir şekilde kullanım sunar. Anker Soundcore Vortex kablosuz Bluetooth kulaklık fiyatı modelin tüm özellikleri ön planda tutularak belirlenir. Bütçe dostu fiyatlar dahilinde alışveriş yapabilirsiniz.

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık Yorumları

Anker Soundcore Vortex Kablosuz Bluetooth Kulaklık Yorumları

Kaliteli ses performansı bulunan Anker markasının Soundcore Vortex kablosuz kulaklık ürünü, suya ve tere karşı dayanıklı yapıya sahiptir. Kulaküstü tasarımıyla kullanım rahatlığı sunar. Ayrıca yaklaşık olarak 20 saate kadar çalışma kalitesi ile markanın öne çıkmasını sağlar. 20 Hz frekans bağlantısı bulunan Anker Soundcore Vortex kablosuz Bluetooth kulaklık yorumları kısmını Trendyol aracılığıyla incelediğinizde, bu bağlantının ne denli başarılı ve işlevsel olduğunu görebilirsiniz. Aynı zamanda gerçek müşterilerin tecrübelerinin memnuniyetini okutan bu yorumlar, modelin çok işlevsel düğmesi ile pek çok işlem için kullanım avantajı bulunduğunu da gösterir. On the go çağrı bırakma özelliği mevcuttur. Ayrıca seyahat için üretilen tasarımından dolayı sıklıkla uzun yolculuk yapan müşteriler tarafından kullanılır. Siz de uygun fiyatlara Anker Soundcore Vortex kablosuz Bluetooth kulaklık satın alabilirsiniz.