Anker Soundcore Motion Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Siyah

4.499 TL
Son 1 ürün!
Peşin Fiyatına 6 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Anker Soundcore Motion Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Siyah

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: EymelStore Satıcı Ünvanı: NURAY ASİL İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 0860273608
    Bu ürün EymelStore tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Anker Soundcore Motion+ iki adet 15W RMS sürücüsüne sahiptir. Bu sayede güçlü ve net stereo ses sağlar.
  • Taşınabilir Bluetooth hoparlör Bass Up teknolojisiyle desteklenir. Düşük frekansları gerçek zamanlı olarak analiz edip geliştirerek güçlü ve derin bir bas ses elde eder.
  • USB Bluetooth hoparlör 6700 mAh batarya ve 12 saatlik çalma süresiyle kesintisiz kullanım deneyimi yaşatır.
  • Anker Soundcore Motion+ kablosuz Hifi Bluetooth hoparlör, 50 Hz'den 40 kHz'ye kadar uzanan ses frekansına sahiptir.
  • 30W Bluetooth hoparlörün Qualcomm aptX tarafından geliştirilen yüksek çözünürlüklü ses teknolojisi bulunur. Bu sayede Bluetooth üzerinden akış yaparken kesintisiz müzik keyfi sağlar.
  • Suya dayanıklı Bluetooth hoparlör IPX7 su geçirmezlik derecesine sahiptir. 30 dakika boyunca 1 metre derinliğe kadar suya dayanabilen tasarım yağmurlu günlerde veya havuz başında kullanıma elverişlidir.
  • Anker Soundcore Motion+ Bluetooth hoparlör siyah renk ile kullanıma sunulur. Üçlü ve net ses performansı sunan tasarım uzun pil ömrüyle avantaj sağlar.
  • İki ultra yüksek frekanslı hoparlör, bir subwoofer ve bir pasif radyatörden oluşan r ses sistemiyle öne çıkar.
  • Geniş frekans aralığı ve gelişmiş DSP ile olağanüstü derinlik ve netlik sağlar.
  • +, 15 ° 'lik açı ile yukarı doğru konumlandırılan hoparlör sesi tüm odaya eşit olarak dağıtır.

Ürün Özellikleri

  • Renk Beyaz
  • Suya/Tere Dayanıklılık Yok
  • Çoklu Bağlantı Var
  • Garanti Süresi 2 Yıl
  • Garanti Tipi Resmi Distribütör Garantili
  • Dinleme Süresi 5-10 Saat
Geri Bildirim Ver

Anker Soundcore Motion + Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör - Siyah

Eğlence için tercih edilen Anker Soundcore Motion + kablosuz Hi-Fi Bluetooth hoparlör - siyah rengiyle beğeni toplar. Orijinal yapısı bulunur. Sıklıkla özel anlarına keyifli zamanlar katmak isteyenler tarafından satın alınır. Bluetooth kapasitesinin yüksek kalitede olması sayesinde uzak mesafeden dahi çeker. Uygulama ayarı ile hızlı bir şekilde bağlantı kurmanıza yardımcı olur. Kablosuz tasarımı bulunan bu model, etkili yapısı ve tasarımı ile dilediğiniz yerde kullanım imkanı sunar. Suya ve tere karşı dayanıklı bir tasarıma sahiptir. Bu sayede havuz partisi gibi alanlarda tercih etmenizi mümkün kılar. Yaklaşık olarak 12 saate kadar dayanan şarjı ile eğlencenizi kesmez. Aynı zamanda hızlı şarj olan yapısı bulunduğundan dilerseniz şarjın dolmasını beklemeden de powerbank cihazınıza bağlayarak yıllarca kullanabilirsiniz.

  • Orijinal ve güvenilir yapı
  • Yüksek kalitede Bluetooth performansı
  • Kullanışlı şarj kapasitesi

Anker Markalı Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Anker Markalı Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Özellikleri

Anker Soundcore Motion Plus modeli, kaliteli ve dayanıklı malzemelerden üretilir. Sıklıkla eğlenceli ortam isteyen ve bu ortamda vakit geçirmeyi sevenler tarafından satın alınır. Kaliteli ve dayanıklı malzemeleri sayesinde yıllarca kullanım avantajı sunar. 30 W stereo ses kapasitesi bulunduğundan uzak mesafeden dahi çekim gücü mevcuttur. Aynı zamanda bu ses kapasitesinin yüksek kalitede performansı bulunur. AptX teknolojisi ile üretilen Anker Soundcore Motion + kablosuz Hi-Fi Bluetooth hoparlör bu teknolojisini uzun yıllar muhafaza eder. 2 farklı hoparlör ile kaliteli oranda ses çıkışı sunar. Ayrıca özel olarak düşük frekansta müzik keyfi de sunar. Bu sebeple aptX teknolojisi sayesinde hem düşük hem de yüksek frekansta müzik keyfi yaşatır. Siz de bu keyfi yaşamak isterseniz siyah rengi ile pratik bir şekilde temizlenen bu modeli tercih edebilirsiniz.

Anker Markalı Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Anker Markalı Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Fiyatları

Anker markasına ait olan kablosuz hoparlör modeli, sıklıkla eğlenceli ortam isteyen müşteriler tarafından tercih edilir. Kaliteli ve dayanıklı malzemeleri sayesinde bu eğlenceli ortamınızı yıllarca sürdürme imkanı sunar. Ayarlanabilir olan yüksek ve düşük frekans tasarımı, Anker Soundcore Motion + kablosuz Hi-Fi Bluetooth hoparlör - siyah kullananlar tarafından tam not alır. Ayrıca bu modeli kullananlar hem şarjının hem de tasarımının 12 saate kadar dayanıklı performansı olduğunu ifade ederler. Hızlı şarj dolumu bulunduğundan bu saat kapasitesini artırmanız mümkündür. Geniş oranda bas ve tize sahip olan Anker Soundcore Motion + kablosuz Hi-Fi Bluetooth hoparlör - siyah fiyatı ürünün kaliteli malzemeleri ve ses performans özellikleri göz önünde bulundurularak belirlenir. Uygun aralıklarda olmasıyla pek çok kişinin cebine hitap eder. Eğlenceli ortam oluşturmak isterseniz bu modeli bütçe dostu fiyatları ile tercih edebilirsiniz.

Anker Markalı Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Yorumları

Anker Markalı Kablosuz Hi-Fi Bluetooth Hoparlör Yorumları

Anker Soundcore Motion + Bluetooth hoparlör ürünü, etkili ses dağılımına sahiptir. Bundan dolayı her alana eşit oranda sesi ulaştırır. Başta odanız olmak üzere dilediğiniz yerde kullanım imkanı sunar. İdeal boyutu ile küçük alanlara sığdırma konusunda size yardımcı olur. Aynı zamanda hafif yapısı sayesinde istediğiniz yere taşımanızı mümkün kılar. 5.0 versiyon Bluetooth olan teknolojiler ile bağlantısı bulunur. Bu sebeple işletim sistemi fark etmeden hem Android hem de iOS ile bağ kurmanız olağandır. İsterseniz Trendyol aracılığıyla Anker Soundcore Motion + kablosuz Hi-Fi Bluetooth hoparlör - siyah yorumları kısmını okuyabilirsiniz. Bu değerlendirmeler, ürünün özellikleri hakkında hem detaylı hem de gerçek müşterilerin memnuniyeti ile ilgili fikir verici olabilir. Daha sonra dilerseniz Anker Soundcore Motion + kablosuz Hi-Fi Bluetooth hoparlör - siyah satın alabilirsiniz.