AnkaShop Mafsallı Lüx Motosiklet Dizlik Ergonomik Rahat Kullanım Koruma Motor Bacak Diz Darbe Koruma

550 TL
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

AnkaShop Mafsallı Lüx Motosiklet Dizlik Ergonomik Rahat Kullanım Koruma Motor Bacak Diz Darbe Koruma

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: AnkaShop Satıcı Ünvanı: ANKA SHOP İNTERNET HİZMETLERİ TİCARET LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0614111252600001 Vergi Kimlik Numarası: 6141112526
    Bu ürün AnkaShop tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • ÜRÜN İÇERİKNO-BREAK PP PLASTİK %40 polyemid %30 eva %15 polyester %15 naylon ÜRÜN ÖLÇÜLERİBOYENYÜKSEKLİK 41,5 cm16 cm13 cm Korumalı Mafsallı Dizlik’in tasarımı ve üretimi tamamen Türkiye’ye aittir.Avrupa standartlarında üretilmiştir ve CE Sertifikası’na sahiptir.Tüm üretim aşamasında motosiklet kullanıcılarının sürüş konforu vegüvenliği ön planda tutulmuştur hava akış kanalları ile enjeksiyonla kalıplanmış kabuk havalandırmalı Biofoam ve Airmesh Şasi 3 streç ayar kayışı güvenli koruyucu düşük profilli tasarım her türlü kıyafetin üstüne olur Daha fazla konfor ve koruma için önceden şekillendirilmiş evaiç kısmı diz şekline göre kalıplanmıştır
Geri Bildirim Ver

AnkaShop Mafsallı Lüx Ergonomik ve Rahat Bacak Diz Koruma Motosiklet Dizlik Knee Pad Çeşitleri Trendyol'da!

Ankashop siyah mafsallı lüx motosiklet dizlikleri, bacak sağlığınızı koruyan kaliteli bir üründür. Dizlikler, seyahat esnasında bacaklarınızın zarar görmesini engeller. Ürü aynı zamanda motosikletinizin deposuna veya temas ettiği noktalara da zarar vermez. Ürünün ağırlığı yaklaşık 500 gram kadardır. Bu da dizliklerin bacaklarınıza büyük bir yük oluşturmadığı anlamına gelir. Ankashop siyah mafsallı motosiklet bacak koruma pedi, olası bir kaza ve düşme anında eklemlerinizi korur. Ürün, bu gibi durumlarda oluşabilecek zararı minimum seviyeye indirir. Bu dizlikler hareket kabiliyetinizi de kısıtlamaz. Rahat etmenizi sağlayan ürün, konfordan ödün vermez.

  • Bant Sayısı: 3 Adet
  • Renk: Siyah
  • Boyut: Standart

AnkaShop Mafsallı Lüx Motosiklet Dizliğin Özellikleri Neler?

AnkaShop Mafsallı Lüx Motosiklet Dizliğin Özellikleri Neler?

Ankashop siyah motosiklet dizlikleri her ayrıntısıyla kaliteyi yansıtır. Ürün, siyah tonlarda dizayn edilmiştir. Bu yönüyle dizlikler klasik motosiklet şıklığına uyum sağlar. Dizliklerin ölçüleri standarttır. Ürün 3 bantlı olarak tasarlanmıştır. Bu bantların uzunluklarını kullanımınıza göre ayarlayabilirsiniz. Bu yönüyle koruyucu, boy ve kilo fark etmek hemen hemen her bireyin bacak ölçülerine uygun hâle getirilir. Ürün özellikle diz, kaval ve uyluk kemiği gibi alanları korur. Ankashop siyah motosiklet dizlikleri insan anatomisi göz önünde bulundurularak dizayn edilmiştir. Koruma alanları ve bantlar doğru noktalara temas eder. Ürün birinci sınıf materyallerle üretildiğinden uzun yıllar kullanılabilir. Koruyucunun iç pedleri de sağlam materyalden üretilir. Bu dizlikler, motosiklet sürücülerinin ve yolcularının sağlığı açısından hayati önem taşır.

AnkaShop Mafsallı Lüx Motosiklet Dizlik Rahat mı?

Ankashop siyah mafsallı lüx motosiklet dizlikleri, kısa ya da uzun mesafe kullanımı göz önünde bulundurularak konforlu bir biçimde üretilir. Bu yönüyle ürünün tüm detayları rahatınızı temin eder. Dizliklerin içinde kullanıcıyı sıcak tutacak ve konfor sağlayacak pedler vardır. Bu pedler ürünün teninize dokunuşunu daha hassas hâle getirir. Ankashop siyah mafsallı motosiklet bacak koruma pedi, rüzgârı önleme özelliğine de sahiptir. Dizlikler rahat kullanım temel alınarak üretildiği için herhangi bir rahatsızlık hissi oluşturmaz. Bu ürünü bacağınızın kalınlığına göre konumlandırmanız mümkündür. Ürün sadece sürüş esnasında değil yürürken de konforlu olmanızı sağlar. Hafif yapısı sayesinde adımlarınızı zorlaştırmaz. Dizliklerin her biri yaklaşık 425 gram ağırlığındadır. Ürün bu sayede hem kullanım esnasında hem de taşıma esnasında kolaylık sağlar.

AnkaShop Mafsallı Motosiklet Dizlik Kaliteli ve Sağlam mı?

Ankashop siyah mafsallı lüx motosiklet dizlikleri son derece dayanıklıdır. İç pedleri kullanıma bağlı olarak kolay kolay aşınmaz. Ürünün bantları da binlerce kez bağlamaya dayanacak şekilde üretilir. Dizlikler günlük kullanıma uygundur. Bu ürün hava koşullarından, iklim özelliklerinden ve kullanıcının fiziksel yapısından hemen etkilenmez. Ürün sağlamlığını sadece rutin kullanımda değil kaza anında da ispat eder. Sade bir tasarıma sahip olan Ankashop siyah mafsallı lüx motosiklet dizliklerinin üzerinde herhangi bir yazı veya logo bulunmamaktadır. Bu sayede pek çok kıyafet ve motosiklet donanımıyla şık bir uyum sergiler. Bu tasarım özellikleri de ürünü kaliteli kılan detaylardır. Ankashop siyah mafsallı lüx motosiklet dizlikleri kaliteyi ve rahatlığı bir arada sunar. Trendyol motosiklet sürücülerinin ve yolcularının intiyaçlarını göz önünde bulundurarak bu işlevsel ürünü satışa sunar. Siz de mosikletinizle güvenli seyahat etmek için bu dizlikleri tercih edebilirsiniz. Dilerseniz satın almadan önce ürünü deneyimleyen bireylerin görüşlerini de okuyabilirsiniz. Bu sayede Ankashop siyah mafsallı lüx motosiklet dizlik yorumlarından yararlanmanız mümkün olur.