Ankara Yayıncılık 8. Sınıf 8'li Güçlendiren Soru Bankası Seti

1.170 TL
Son 2 ürün!
Peşin Fiyatına 3 Taksit!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (6)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.200 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.250 TL
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
1.400 TL
DAHA FAZLA SATICI GÖSTER

Ürün Bilgileri

Ankara Yayıncılık 8. Sınıf 8'li Güçlendiren Soru Bankası Seti

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: sevilenkitapci Satıcı Ünvanı: MEHMET MAHİR DANIŞ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: İstanbul Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 1934218417000011 Vergi Kimlik Numarası: 2700290199
    Bu ürün sevilenkitapci tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Sayfa :
  • 1985
  • Ebat :
  • 19*27

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Sınıf 8. Sınıf
  • Basım Dili Türkçe
  • Basım Yılı 2021
  • Kitap İçeriği Soru Bankası
  • Setli/Tekil Setli Ürün
Geri Bildirim Ver

Ankara Yayıncılık 978605ANK8SET 8. Sınıf 8'li Güçlendiren Soru Bankası Seti

Ankara Yayıncılık 8. sınıf güçlendiren soru bankası seti 8 kitap içeren kapsamlı bir üründür. Set, 8. sınıf öğrencilerine yönelik olarak hazırlanmıştır. Set içerisindeki kitaplar, öğrencilerin liseye geçiş sınavında sorumlu oldukları tüm dersleri içerir. Ayrıca öğrencilerin sıklıkla sorun yaşadıkları Türkçe dersini dil bilgisi ve paragraf olarak ayrı kitaplarda ele alır. Bu sayede öğrencilerin konuları iyi şekilde kavrayabilmelerine yardımcı olur. Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8 kitap güçlendiren soru bankası seti geniş içeriğiyle öğrencileri tüm dersler için ayrı kaynaklar edinme zahmetinde de kurtarır.

  • Set İçeriği: 8 kitap
  • Kaynak Türü: Soru bankası
  • Set Düzeyi: 8. sınıf

Ankara Yayıncılık 8. Sınıf Güçlendiren 8'li Soru Bankası Set İçeriği

Ankara Yayıncılık 8. Sınıf Güçlendiren 8'li Soru Bankası Set İçeriği

Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8 kitap güçlendiren soru bankası seti, öğrencilerin sorumlu oldukları konuları test çözerek pekiştirmeleri için hazırlanmıştır. Set içerisinde; din kültürü ve ahlak bilgisi, İngilizce, T.C. İnkılap Tarihi ve Atatürkçülük, matematik, fen bilimleri ve Türkçe kitapları yer alır. Konu yükünün ağır olduğu Türkçe dersi için set içerisinde 3 kitap bulunur. Bu kitaplar; paragraf, dil bilgisi ve Türkçe şeklindedir. Set içerisindeki test kitaplarının hepsi yeni nesil sorularla hazırlanmıştır. Ankara Yayıncılık 8'li set içerisindeki sorular; grafik, şema ve şekiller ile desteklenir. Böylece öğrencilerin soru çözme becerilerinin yanı sıra mantık ve muhakeme yetenekleri de test edilir. Set ayrıca video soru çözüm desteğine de sahiptir. Bu sayede öğrenciler çözemedikleri soruların cevaplarını izleyerek öğrenme şansına da sahip olur.

Ankara Yayıncılık 8.Sınıf Güçlendiren Soru Bankası Müfredata Uygun mu?

Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8 kitap güçlendiren soru bankası seti müfredata %100 uygun şekilde hazırlanır. Bu sayede öğrenciler kitap setini okula yardımcı bir kaynak olarak kullanabilir. Ayrıca lise sınavlarına hazırlık döneminde de bu kitaplardan faydalanabilirler. Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8’li güçlendiren soru bankası setinin içeriği MEB'in belirlediği kazanımlara göre hazırlanır. Setin hazırlanmasında göz önünde bulundurulan bir diğer unsur ise yine MEB tarafından yayınlanan beceri temelli sorulardır. Bu set sayesinde öğrenciler, sınavda çıkması muhtemel soru tarzlarına karşı aşinalık kazanabilir. Öğrenciler, müfredat ile uyumlu Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8 kitap güçlendiren soru bankası setini okul sınavlarına hazırlandıkları süreçte de kullanabilir.

Ankara Yayıncılık 8. Sınıf Güçlendiren Soru Bankasının Seviyesi Nedir?

Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8 kitap güçlendiren soru bankası seti her seviyeden öğrenciye hitap etmeyi başarır. Set içerisindeki sorular MEB'in tarzıyla uyumlu ve konuları pekiştirmeye yönelik olarak hazırlanmıştır. Kitapların içerisinde 3 farklı zorluk seviyesinden sorular yer alır. Öğrenciler, konuları kolay ve orta seviyeli sorular ile pekiştirebilir. Ayrıca zor seviyeli sorularla da kendilerini geliştirme imkânı bulurlar. Bu sayede konularla yeni tanışan bir öğrenci, öğrenme aşamasında Ankara Yayıncılık 8. sınıf güçlendiren soru bankası setini kullanabilir. Ayrıca konuları bitirmiş bir öğrenci de setle tekrar yapma ve zor sorular aracılığıyla kendini test etme imkânına sahip olur. Set, farklı zorluk derecelerine sahip soruları sayesinde öğrencilere seviyelerini görebilme olanağı sunar. Öğrenciler çözdükleri testin zorluk seviyesine göre gelişimlerini takip edebilir. İlerleme düzeyini görmek öğrencilere motivasyon sağlayabilir. Dilerseniz Ankara Yayıncılık 8. sınıf 8 kitap güçlendiren soru bankası seti yorumlarını inceleyerek kitapların içeriği ve seviyesi hakkındaki kullanıcı değerlendirmelerine erişebilirsiniz. Bu seti Trendyol üzerinden uygun fiyat avantajıyla hemen satın alabilirsiniz.