Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Sağlık Bilimleri Ve Yüksek Okullar Için Temel Fizyoloji

350 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (1)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura

Ürün Bilgileri

Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Sağlık Bilimleri Ve Yüksek Okullar Için Temel Fizyoloji

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: ANKARA NOBEL TIP KITABEVLERI BASIM YAYIN Satıcı Ünvanı: ANKARA NOBEL TIP KİTABEVLERİ BASIM YAYIN EĞİTİM DANIŞMANLIK PAZARLAMA DAĞITIM SANAYİ VE TİC.LTD.ŞTİ. İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0069046109300019 Vergi Kimlik Numarası: 0690461093
    Bu ürün ANKARA NOBEL TIP KITABEVLERI BASIM YAYIN tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 10 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 25 adet sipariş verilebilir. 25 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Fizyoloji insan vücudunun normal işleyişini inceler. Bu nedenle iyi bir fizyoloji bilgisi sağlık bilimleri için vazgeçilmezdir. “Temel Fizyoloji” öğrencilerin fizyolojik süreçleri kavramasını kolaylaştırmak amacıyla hazırlanmıştır. Anlatımda yalın ve ortak bir dil kullanılmış, böylece bir bütünlük sağlanmıştır. Her bölümde öncelikle konuyla ilgili anatomi ve histoloji bilgileri, ardından fizyoloji bilgileri verilmiştir. Böylece başka bir kaynağa gerek duyulmadan konunun anlaşılması amaçlanmıştır. Ayrıca konuların birbirini tamamlayacak şekilde sırayla verilmesi ve gereksiz anlatımlardan kaçınılması ile öğrencinin dikkatinin dağılmaması ve en kısa sürede en yüksek verime ulaşılması hedeflenmiştir.

Ürün Özellikleri

  • Boyut Normal Boy
  • Basım Dili Türkçe
  • Yazar Halis Köylü
  • Setli/Tekil Tekil Ürün
Geri Bildirim Ver

Ankara Nobel Tıp Kitapevleri Temel Fizyoloji

Temel fizyoloji, insan vücudunun normal işleyişini incelemeyi konu alır. Bu nedenle, sağlık bilimini doğru bir şekilde anlamak için iyi bir fizyoloji anlayışı sağlanması gereklidir. Bu kitap, öğrencilerin fizyolojik süreci rahat bir şekilde anlamalarına yardımcı olmak için detaylı bir anlatımla oluşturulur. Kitapta konular boyunca bütünlük oluşturulması için sade ve anlaşılır bir dil kullanılır. Her bölümde bilgiler deneğin anatomisi ve histolojisine odaklanır, ardından fizyolojik bilgiler yer alır. Bu nedenle asıl amaç, başka bir kaynağa geçilmesi gerekmeden konuların rahatlıkla anlaşılmasıdır. Ayrıca öğrencilerin dikkatini dağıtmadan mümkün olan en kısa sürede en yüksek verim elde edilmesi de amaçlardan birisidir. Kitapta birbirini tamamlayan ve gereksiz açıklamalardan kaçınan konulara sıklıkla yer verilir. Temel fizyoloji kitabı fiyat hususunda da bütçeleri zorlamaz.

  • Sade ve anlaşılır
  • Özgün ve detaylı
  • Göz yormayan içerik tasarımı

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Temel Fizyoloji Özellikleri

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Temel Fizyoloji Özellikleri

Maksimum verim ve en iyi performans doğru ders kaynakları ile çalışılırsa kazanılır. Bu sayede zorlu sınavlara çok daha iyi hazırlanabilir ve kaynaklarınızı daha doğru kullanabilirsiniz. Bu noktada Temel Fizyoloji kitabı Halis Köylü tarafından bu düşünce ile özenle yazılır. Bu ders kitabı yardımıyla hızlı ve kolay bir şekilde öğrenebilir ve organize bir öğrenme süreci oluşturabilirsiniz. Öğrenmenin en etkili yolu açık ve net bilgiler veren kitaplarla çalışılmasıdır. Bu fizyoloji kitabı son derece açıklayıcı ve net bilgisi ile kolay bir anlama sunar. Detaylı ve doğru bilgi sayesinde zorlanmadan öğrenim sağlar. Kısa sürede en iyi çalışmayı sağlamak amacıyla özenle yazılan bu kitaptan ihtiyacınız olduğu zaman faydalanabilirsiniz. Her bilgi en güncel hali ile kitapta yer alır. Bölümlerde yer alan konuları ve olayları kolayca analiz edebilirsiniz.

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Temel Fizyoloji Kitabı Fiyatı

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Temel Fizyoloji Kitabı Fiyatı

Öğrencilik hayatında çeşitli işlevlerde pek çok kaynak kullanılır fakat Temel Fizyoloji kitabı, her zaman bilgiden en iyi şekilde yararlanmanıza yardımcı olur. Açıklayıcı anlatımı sayesinde kitabın anlaşılması kolaydır. Kompakt tasarımı ve hafif oluşu sayesinde taşıması kolay bir hal alır. Günlük hayatınızda veya okulda ihtiyaç duyduğunuz her an kullanabileceğiniz en faydalı ders materyallerinden biridir. Fizyoloji ders kitabı, yüksek kaliteli kağıdı, baskısı ve üstün kalite özellikleriyle öğrencilerden her zaman en yüksek puanları almak için çabalar. Bu Temel Fizyoloji kitabı fiyat noktasında her zaman müşteri bütçesi için uygundur. Kampanya döneminde bu ürünleri satın almayı tercih ederek tasarruf edebilirsiniz. Nobel tıp kitabevleri tarafından yayınlanan tüm kitapları indirimli fiyata satın alabilirsiniz. Çeşitli indirimler ve promosyonlar sayesinde her zaman ders ihtiyacına uygun kaliteli ürünleri satın alabilirsiniz.

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Temel Fizyoloji İçeriği

Ankara Nobel Tıp Kitabevleri Temel Fizyoloji İçeriği

Temel fizyolojiyle ilgili aradığınız her bilgiyi bu kaynakta bulabilirsiniz. Bu, her seviyeden öğrencinin notlarını kolayca anlayabilmesi açısından gözden kaçırılmaması gereken bir ayrıntıdır. Bu kaynak, kolay anlaşılır olması ile öne çıkar. Bir fizyoloji ders kitabı seçerken göz önünde bulundurulması gereken birçok özel nokta vardır. Bu noktada satın almayı düşündüğünüz kitabın anlaşılır ve doğru olduğundan emin olmanız önemlidir. Ankara Nobel Tıp kitabevleri temel fizyoloji kitabı, öğrenmesi ve taşıması kolay kalıcı ders kaynağı ürünlerdir. Bu kitabın birçok varyasyonu farklı alanlarda kullanılır. Temel fizyoloji kitabı yorumlarına göz atarak kitap hakkında daha detaylı bir şekilde bilgi sahibi olabilirsiniz. Bu yorumlar ışığında kitap ve içeriği hakkında daha detaylı bilgi edinebilirsiniz. Trendyol'a ders materyalleri için göz atabilir ve ihtiyacınız olan seçeneği kolay bir yolla satın alabilirsiniz.