Ankara Baharat 10 Adet Kontes Hamam Otu Tozu - Zırnık Otu

190 TL
(19 TL / adet)
Son 2 ürün!
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ankara Baharat 10 Adet Kontes Hamam Otu Tozu - Zırnık Otu

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Ankara Baharat Satıcı Ünvanı: MURAT SAİD KORKMAZ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5780842061
    Bu ürün Ankara Baharat tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 40 adet sipariş verilebilir. 40 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • KONTES TÜY DÖKÜCÜ HAMAM OTU TOZU 175 GRAM x 10 ADET = 1750 GRAM ÜCRETSİZ KARGO - HIZLI TESLİMAT - ORJİNAL ÜRÜN 10 ADET Kullanım Şekli: İhtiyacınız kadar Hamam Otunu bir kapta sıcak su ile iyi karıştırınız. Krem haline getirdikten sonra 5 dakika dinlendiriniz. Cildinizi su ile durulayınız. İstenmeyen tüyleri örtecek şekilde sürünüz. Cilt üzerinde 4 ile 5 dakika bekletiniz. Cildinizin ufak bir bölümünün temizlenip temizlenmediğini kontrol ediniz. Gerekirse biraz daha bekletip bol su ile ovarak yıkayınız.
Geri Bildirim Ver