Ankanorm Araba Arka Ve Yan Cam Araç Güneşlik Perde Seti 3 Parça Vantuzlu Universal

289,90 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ankanorm Araba Arka Ve Yan Cam Araç Güneşlik Perde Seti 3 Parça Vantuzlu Universal

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: Conceptual Satıcı Ünvanı: ALİ KORUCU İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Kırıkkale Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 5800062747
    Bu ürün Conceptual tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 5 adetten az stok bulunmaktadır.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Ankanorm Araba Arka Ve Yan Cam Araç Güneşlik Perde Seti 3 Parça Vantuzlu Universal 2 Li Yan Cam + Arka Cam Perdesi (Vantuzlu) Katlanabilir pratik cam perdeleri aracınıza arka camdan gelen güneş ışıklarını ortlama % 70 oranında keserek size ve yolculara konforlu bir sürüş sağlamaktadır. Arka koltuktaki yolcular özellikle bebekli ailelerin kullanmasına daha uygnundur. Cama içeirsindeki vantuzlar ile kolayca yapıştırılır ve kullanmayacağınız zamanlarda pratik bir şekilde katlanabilir.bu sayede çok az yer kaplayacaktır. Paket Özelliği: 2 Adet Yan Cam Perdesi ( 44 x 38 cm) 1 Adet Arka Cam Perdesi (50X100cm)
Geri Bildirim Ver