Ankaflex Yeni Nesil Dik Duruş Korsesi Balenli Sırt Korsesi Kamburluk Önleyici Korse

280,56 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Sıkça Sorulan Sorular

Satın aldığım ürünü nasıl iade edebilirim?
İlgili mevzuat uyarınca satın aldığınız ürünü ambalajı açılmadığı müddetçe 15 gün içerisinde ücretsiz iade edebilirsiniz. İade ettiğiniz ürünün sağlam şekilde satıcıya ulaşabilmesi için orijinaline uygun şekilde tekrar paketlenmiş olarak gönderimi önemlidir. Detaylı bilgi için tıklayınız.

Ürün Bilgileri

Ankaflex Yeni Nesil Dik Duruş Korsesi Balenli Sırt Korsesi Kamburluk Önleyici Korse

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: YS Store Satıcı Ünvanı: YASİN SEYHAN İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Samsun Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 7660537949
    Bu ürün YS Store tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Dik Duruş Korsesi ürününde 4 özellik bir arada olması sayesinde belin dik durmasını sağlar Sırta yumuşak ve güçlü bir destek sağlayan bu korseler bel ve sırt bölgesinde meydana gelebilecek ağrıların da azalmasına yardımcı olmaktadır Fiziksel kuvvet gerektiren bazı durumlarda belinizin hasar görmesini ve ağrı oluşmasına engel olabilmektedir. Oturma, eğilme gibi günlük aktiviteleri gerçekleştirme konusunda kişiye yardımcı olmaktadır. Sırt kaslarının daha verimli çalışmasını, güçlenmesini sağlamaktadır. Dik Duruş Korsesi Gün içerisinde kullanılması gerekmektedir. Yatarken kullanılması önerilmez. Günde 1-2 saat kullanılması yeterlidir Bel kısmında bulunan plastik şeritler sayesinde bel kasları sürekli uyarılmakta ve düz durması için zorlanmaktadır. Duruş bozukluğunun yol açtığı sağlık sorunları olan boyun, sırt ve bel ağrısı gibi durumlarda YENİ NESİL DİK DURUŞ KORSESİNİN kullanılması önerilmektedir. YENİ NESİL Dik Duruş Korsesinin özellikleri · Hem Bayan Hem Erkek Kullanabilmektedir · Unisize olup Tüm bedenlere uyumludur. · Boydan boya çift baleni sayesinde hem bel hemde sırt desteği sağlar. · Bel kemeri sayesinde göbeğinizi toplar · Pratik kullanım · Rahatsız etmeyen esnek kumaş · Yıkanabilir
Geri Bildirim Ver