Ankaflex Far Parlatma Zımparasız Far Temizleme Seti Araç Far Parlatma Temizleme %100 Etki

251,43 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle

Ürün Bilgileri

Ankaflex Far Parlatma Zımparasız Far Temizleme Seti Araç Far Parlatma Temizleme %100 Etki

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: VivaVista Satıcı Ünvanı: İXOMAN E-TİCARET DANIŞMANLIK LİMİTED ŞİRKETİ İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Mersis Numarası: 0483144705900001 Vergi Kimlik Numarası: 4831447059
    Bu ürün VivaVista tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 100 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 10 adet sipariş verilebilir. 10 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • Jolly far temizleme seti 3 pasta ile zımparasız kolay uygulanır Pratik sonuç Sararmış ve matlaşmış farlarda mükemmel sonuç... sırasıyla pastaları yüzeye uygulayarak kullanılır.
Geri Bildirim Ver

Ankaflex Jolly Zımparasız Far Temizleme Seti ile Araç Farı Parlatma ve Temizleme

Otomobil temizleme, araç sahiplerinin hassasiyet gösterdiği noktalardan biridir. Far temizleme de temiz bir görüş için oldukça önemlidir. Ankaflex Jolly zımparasız far temizleme seti aracınızın farlarının temiz kalmasını sağlayarak parlatır. Özellikle gece yolculukları için önem taşıyan farlar, sürüş esnasında yolu daha iyi görmenizi sağlar. Ürün setinin içerisinde üç adet pasta, bez ve sünger bulunur. Sararmış, matlaşmış farlarda bile kolay uygulama ile mükemmel sonuca ulaştırır. Kullanışlı ve kaliteli olmasıyla size pratik bir deneyim sunar. Kirlenmiş ve sararmış farlar görüş açısını kısıtlayarak yolculuk kalitenizi azaltır. Farların temiz görünümü hem aracın estetiği açısından hem de aracın kalitesi için oldukça önemlidir. Bu yüzden bu işlemi belirli aralıklarla yapmanız aracınızın bakımı için gereklidir.

  • Üçlü set ile tam teşekküllü temizlik
  • Kolay uygulama ile mükemmel sonuç
  • Kaliteli görüş ve parlak görünüm

Jolly Zımparasız Temizleme Seti ile Pratik Temizlik

Jolly Zımparasız Temizleme Seti ile Pratik Temizlik

Araç farları, fabrika üretiminden sonra akrilik adı verilen diş minesi yapısında bir tabaka kaplı olarak piyasaya sunulur. Bu plaka zamanla dış etkenlerden dolayı aşındığı için bir süre sonra yok olur ve ham haline gelerek farı güneş ışınlarına karşı koruyamaz. Ayrıca araç yıkama esnasında çeşitli kir çözücü kimyasallar da far yüzeyini aşındırıp tortu bıraktığı için güneşin fara olan etkisini arttırabilir. Ankaflex Jolly zımparasız far parlatma temizleme seti bu etkenleri ortadan kaldırarak araç farınızı parlatır. Uygulayacağınız birkaç yöntemle temiz bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu durumun uzun sürmesini isterseniz de temizliği belirli aralıklarla tekrar etmeniz gerekir. Bu ürün ile yapacağınız uygulamadan beklediğiniz sonucu alabilirsiniz. Ürün hakkında detaylı bilgi edinmek isterseniz müşteri geri dönüşleri ile aradığınız sorulara cevap bulabilirsiniz. Beklentinizi karşılayacak bu ürünü satın alabilirsiniz.

Ankaflex Jolly Zımparasız Seti ile Parlak Farlar

Ankaflex Jolly Zımparasız Seti ile Parlak Farlar

Far, araçlarda gece görüşünü sağlamak için kullanılan bir aydınlatma sistemidir. Farlar sistemsel olarak dayanıklı bir yapıya sahiptir. Polikarbon ise bu alanda kullanılan malzemelerden bir tanesidir. Yapısı nedeniyle kristal özellikte olan bu malzeme zaman geçtikçe bu özelliği kaybeder ve sararabilir. Bu nedenle temizleme gerektirebilir. Ankaflex Jolly zımparasız far parlatma temizleme seti kullananlar ile ürünün nasıl etki ettiği hakkında detaylı bilgi edinebilirsiniz. Farlarınızı temizlerken profesyonel bir ürün kullanmak isterseniz bu ürün ihtiyacınızı karşılayacak niteliktedir. Bu temizleme seti sayesinde yaptığınız işlemle dayanıklılık süresi artar. Gece sürüşlerinde daha güvenli bir yolculuk keyfi yaşarsınız. Böylelikle toz, kum, kimyasallar ve çevrenin etkisinden kurtularak aracınıza gerekli bakımı yapmış olursunuz. Hem dış görünüş hem de güvenli bir sürüş için gerekli olan bu ürünü satın alarak beklentinizi karşılayabilirsiniz.

Bütçe Dostu Ankaflex Zımparasız Temizleme Seti Uygun Fiyatlarla

Bütçe Dostu Ankaflex Zımparasız Temizleme Seti Uygun Fiyatlarla

Farlarınızı temizlemek için bir uzman profesyonelliğinde bakım yapmak isterseniz zımparasız temizleme setini tercih edebilirsiniz. Ürün içerisindeki malzemeler ile fiyatı belirlenerek size sunulur. Ankaflex Jolly zımparasız far temizleme seti fiyatı kaliteli performansı ile bütçenize uygun bir şekilde belirlenir. Kolay uygulanabilirliği ile işlevsel olan bu ürünü aracınıza bakım yapmak istediğiniz her an kullanabilirsiniz. Çamur ve tozlardan oldukça fazla etkilenen farlarınız için bu ürünü kullanarak kaliteli bir sürüş keyfi yaşayabilirsiniz. Araçlarda oldukça önemli olan gece sürüşünün bakımını da zorlanmadan bu ürün sayesinde uygulayabilirsiniz. Daha fazla bilgi edinmek isterseniz Ankaflex Jolly zımparasız far temizleme seti yorum ve geri dönüşleri ile detaylı bilgi edinebilirsiniz. Müşterilerin geri dönüşleri ve fotoğraflı yorumlar ile ürünün kullanım sonrası sonuçlarına ulaşabilirsiniz. Böylece parlak ve temiz görünümlü farlarla gece sürüşünün keyfine varabilirsiniz.