9
Yalıtım Malzemeleri kategorisinde
en çok değerlendirilen 9. ürün

Ankaflex 6 adet Radyatör Arkalığı Petek Arkası Yalıtım Isı Yansıtıcı

257 TL
koleksiyona ekleKoleksiyona Ekle
Ürünün Diğer Satıcıları (2)
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
299,90 TL
2. Ürüne %10 İndirim
Kargo Bedava
Kurumsal Fatura
319,90 TL

Ürün Bilgileri

Ankaflex 6 adet Radyatör Arkalığı Petek Arkası Yalıtım Isı Yansıtıcı

Geri Bildirim Ver
  • Satıcı: hediyenibegen Satıcı Ünvanı: ERSİN MURAT İletişim: Satıcının Trendyol tarafından teyit edilmiş e-posta ve iletişim adresi kayıt altındadır. Şehir: Ankara Kep Adresi: [email protected] Vergi Kimlik Numarası: 6240173100
    Bu ürün hediyenibegen tarafından gönderilecektir.
  • Kampanya fiyatından satılmak üzere 50 adetten fazla stok sunulmuştur.
  • İncelemiş olduğunuz ürünün satış fiyatını satıcı belirlemektedir.
  • Bir ürün, birden fazla satıcı tarafından satılabilir. Birden fazla satıcı tarafından satışa sunulan ürünlerin satıcıları ürün için belirledikleri fiyata, satıcı puanlarına, teslimat statülerine, ürünlerdeki promosyonlara, kargonun bedava olup olmamasına ve ürünlerin hızlı teslimat ile teslim edilip edilememesine, ürünlerin stok ve kategorileri bilgilerine göre sıralanmaktadır.
  • Bu üründen en fazla 15 adet sipariş verilebilir. 15 adedin üzerindeki siparişleri Trendyol iptal etme hakkını saklı tutar. Belirlenen bu limit kurumsal siparişlerde geçerli olmayıp, kurumsal siparişler için farklı limitler belirlenebilmektedir.
  • 15 gün içinde ücretsiz iade. Detaylı bilgi için tıklayın.
  • 6 adet gönderilmektedir.
  • "Bir yüzü yansıtıcı Metalize folyo kaplı, polietilen' den üretilmiş ( cam yünü gibi düşük kaliteli ürün değil ) levhalardır.
  • Radyatör arkası ve soba arkasında kullanılır.
  • Radyatörlerin arkasındaki dış duvarlar ince olduğu için, radyatörlerden çıkan sıcaklık ısı kaybına yol açar.
  • Radyatör ile duvar arasında konan radyatör arkalığı sayesinde sıcaklığın dışarı kaçması engellenir.
  • Folyo sayesinde sıcaklığın ortama geri kazandırılması sağlanır.50 cm x 100 cm ölçülerindedir."
Geri Bildirim Ver

Ankaflex Yalıtım Isı Yansıtıcı ile Soğuk Havalara Önlem Alın

Soğuk kış günlerinin gelmesi ile yaşam alanlarını ısıtmak ciddi bir sorun haline gelebilir. Isı kaynağını doğru bir şekilde konumlandırmak ve tüm evi aynı derecede ısıtmak oldukça zor bir durum haline gelebilir. Kalorifer peteklerinden daha fazla verim almak için radyatör arkalığı kullanılabilir. Radyatör arkalığı kalorifer peteklerinden çıkan ısının, peteklerin arkasında bulunan ince duvarlardan geçerek ısı kaybına yol açmasını engeller. Peteklerin tutunduğu duvarların içinden sıcak su boruları geçer. Bu duvarlar ısı yalıtımlı değilse petekten çıkan sıcaklık bu duvarlardan geçerek kaybolur. Radyatör arkalığı ise petekten çıkan ısıyı yansıtarak evin içine dağıtır. Bundan dolayı özellikle eski evlerde radyatör arkalığı kullanmak ciddi derecede ısı tasarrufu yapmaya yardımcı olur. Ankaflex 6 adet radyatör arkalığı ile yaşam alanlarınızda bulunan peteklerde oluşacak ısı kaybının önüne geçebilirsiniz.

<ulstyle="list-style: circle; list-style-type: disc; margin-left: 30px">
  • Isı tasarrufu sağlar
  • Hem cebinizi hem evinizi ısıtır
  • Farklı ısı kaynaklarında da kullanılabilir
  • Ankaflex Radyatör Arkalığı ile Tasarruf

    Ankaflex Radyatör Arkalığı ile Tasarruf

    Doğalgaz faturalarının büyük bir kısmı ısınmak için yaktığınız kaloriferlerinizin yansımasıdır. Ev ekonomisinde tasarrufun önemi düşünüldüğünde denenebilecek pek çok yöntem vardır. Bunların başında ısı tasarrufu gelmektedir. Kalorifer petekleri belirli bir derecede yakılmış olsa bile bulunduğu yeri yeteri kadar ısıtmıyor olabilir. Bunun başlıca nedeni ısının duvarlardan çıkıyor oluşudur. Isıyı emen duvarlar yarı yarıya bir ısı kaybı yaşanmasına neden olur. Petek arkası yansıtıcı kullanarak bu sorunun önüne geçilebilir. Yansıtıcı, ısıyı olduğu gibi geri yansıtır. Böylece ısı yalıtımı olmayan bir evde dahi yeterli derecede ısınılmış olur. Evinizde ısı yalıtımı olsa dahi radyatörlerin arkalarında bulunan duvarlar ince olur. Radyatörden çıkan ısının kaybolmaması için yansıtıcı oldukça etkili bir görev görür. Yansıtıcıyı radyatörle peteğinizin arasına koyarak ısı tasarrufu yapmaya başlayabilirsiniz. Böylece sıcaklık dışarı değil, evin içine girer.

    Ankaflex Radyatör Yansıtıcı Kullanımı

    Ankaflex Radyatör Yansıtıcı Kullanımı

    Radyatör petek arkası yalıtım levhası oldukça kolay bir kullanıma sahiptir. Kullanmanız gereken peteğe uygun olarak aldığınız yalıtım levhasını radyatörün arkasına yerleştirin. Bu levhaların bir yüzü alüminyum folyodan yapılmıştır. Bu folyo sayesinde ısı yansıtılarak eve geri kazandırılır. Radyatör yansıtıcıları sadece kalorifer peteklerinin arkalarında değil soba arkalarında da kullanabilirsiniz. Petek ya da soba arkasında 4-5 mm boşluk bulunması doğru kullanım için yeterlidir. Levhayı sabitlemenize gerek yoktur. Peteğin yanından ya da üstünden geçirilerek kullanılabilir. Bu ürün içinde 6 adet radyatör arkalığı petek arkası yalıtım ısı yansıtıcıbulunmaktadır. Tüm kalorifer petekleri arkasında etkili bir kullanım sağlar. Yalıtım levhası kullananların verdiği olumlu referanslar sonucunda bu ürüne olan ilgi artmıştır. Ürünü farklı ısı kaynaklarının yansıtılması için kullanmak da mümkündür. Elektrikli soba ya da fırın arkasında da kullanılabilir.

    Ankaflex Radyatör Yansıtıcı Uygulama Alanları

    Ankaflex Radyatör Yansıtıcı Uygulama Alanları

    Yansıtıcıların boyutu 50 cm x 100 cm’dir. Bu boyutlardan küçük olan kalorifer peteklerinin arkasına da yansıtıcı koyulabilir. Radyatör yansıtıcıları kullanırken alüminyum folyo olan kısmı radyatöre dönük olmalıdır. Radyatör arkasına yerleştirebileceğiniz levhalarla ciddi oranda ısı tasarrufu yapabilirsiniz. Standart bir odada levha kullanımı sıcaklığı 3 derece daha arttırmaktadır. Radyatör petek arkası yalıtım levhası çevre dostu bir üründür. Enerji ve ısı tasarrufu sağlayarak bilinçsiz enerji kullanımının önüne geçer. Toz tutmayan bir yapıya sahip olması nedeni ile çok sık temizlenmesine gerek yoktur. Kalorifer peteğinin arkasına koyduğunuz levhayı uzun yıllar boyunca kullanabilirsiniz. Nem, rutubet, küf gibi olumsuz koşullarda dahi uzun ömürlü bir kullanım sağlar. Suya karşı dirençli olması çürümenin önüne geçer. Radyatör levhasını yaz aylarında kullanmadığınız aylarda da kolay bir şekilde muhafaza edebilirsiniz.